Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:22 | mars 26, 2019

Nu så

Lite försenade är vi äntligen på väg. Har laddat med serier, kudde och bok. Känner jag mig själv rätt så kommer jag nog somna så fort vi lyft.

Kommer gå bra det här.
Åker direkt och hämtar flickorna på skolan när jag landat. Längtar.
Kram ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “Nu så”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Försök så att ni får med er allt som är ditt nu. Så du kan sätta punkt, stänga dörren och se framåt. Lycka till och en stor sten kommer att lätta från ditt hjärta när detta är gjort.💗

  Svara
 • Måste missat mycket. Läste din systers blogg. Ska du bara ta med flickorna nu på stört och flytta till Sverige och med ditt 40 åriga liv i packning. Önskar dig lycka till. Synd om Peter och farmor som ställt upp så mycket för barnen.

  Svara
 • Nej, du har inte missat nåt. Barnen är kvar här och jag pendlar mellan mina barn, jobb och familj precis som jag gjort nu i flera månader. Skulle väl aldrig ta barnen och sticka. Ska packa ner mitt ”liv” i lådor. Kläder och personligheter… inte barnen.

  Svara
 • Härligt Ni verkar vara sådan fin familj tillsamman.. Blev så snopen när Maggan börja prata om bil och flytta. Nu ska du ha en skön tid med dina flickor.tack för ditt svar. Njut av lugnet i den vackra utsikten.tycker du bor sååå vacker. Natti

  Svara
 • Missade du att det stod i Maggans blogg att dom skall filma oxå i Spanien. Tycker synd om barnen om det skall filmas.

  Svara
 • Lycka till Hannah, kommer bli så bra i slutändan för er😘

  Svara
 • Solveig. jag tror pappa, mamma, farmor, mormor, m.fl. älskar att umgås med barnen, inte att någon ”ställt upp”!
  Pia, har det skrivits något om att det är barnen skall filmas ? Isåfall har jag missat något!

  Svara