Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:24 | mars 29, 2019

Ge aldrig upp

Hej min vän. Hoppas veckan flutit på bra.
Jag har haft det bra och känner mig helt okej. Men har min stora sorg som tynger men Skönt att kunna ”glömma” för en liten stund och skratta med barnen och syster.
Tack för många glada och peppande kommentarer. Ni gör att det är kul att blogga. Ett tips till er som inte gillar mig eller måste vara nedlåtande, låt bli att läs men framför allt låt bli att skriv till mig. Ibland orkar man faktiskt inte få skit. Undrar ibland hur man egentligen tänker och är funtad. Inte kan man må bra i alla fall när man måste vara elak.
Men Kärlek och tack till dig som har åsikter, tycker och tänker och delar med dig utan att såra.


Mina tjejer. Igår var det lek och ridlektioner. Fullt ös hela tiden.

Ikväll blir det hemmahäng med vänner, tacos och Let’s Dance så klart. Som vi ska rösta på Lance. Han är ju så otroligt duktig.

Imorse tittade Vida på mig och gav mig en hård och varm kram och sa, ”Mamma, ge aldrig upp. Lova mig det”.
Frågade vad hon menade och hon svarade att jag aldrig skulle ge upp mina drömmar 🙂
Så gulligt.
All Kärlek ♥️


36 kommentarer36 kommentarer om “Ge aldrig upp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • <3 Stor kram <3

  Svara
 • Härligt!! De har så rätt de små♥️! Skönt att ha en syrra som också är ens vän..o som alltid stöttar. Fattar inte själv hur jag skulle klarat mig utan min syrra (vi är samma åldrar som er). Älskar henne så och även hennes barn.. vi ska också ses ikväll.. tacos, godis o lets dance! Lance var grymt duktig! Hoppas resan upp till Sverige med alla saker går fint. Kram💕

  Svara
 • Hej fina Hanna,har aldrig kommenterat förut men du är en så fin o godhjärtad kvinna som bara är värd alla fina ord o inga dåliga.Hoppas att det går bra med flytten o dina fina barn o du får det bra i ert nya boende.Skit i alla dumma kommentarer.Kraaaaam på dej fina Hanna

  Svara
 • Blev så rörd av Vidas kommemtar till sin mamma 😍

  Svara
 • Kramar ❤️

  Svara
 • Gillar verkligen din blogg, så genuin💕 Skulle höra med dig om du har tips på en restaurang centralt i Sthlm. Ska på weekend med min 14-åriga dotter och min mamma. Så svårt att veta var man ska gå en lördagskväll när man inte känner till staden.

  Svara
 • Tack Smulan. Vad mysigt med tjejhelg. Finns så många trevliga ställen. Runt Stureplan som Taverna Brillo är nice. Hotellen som nya Clarion vid T-centralen och Hay Market är fina och kul att titta på folk. När det kommer till mat för tonåringen så älskar mina killar Phils Burger 🙂 Kram

  Svara
 • Tack för att du tar dig tid att svara så snabbt. Det blir ett av dina tips helt klart👍

  Svara
 • Hard Rock är väl ett måste?! 🙂

  Svara
 • Kramar till dig. 💙 Förstår inte varför folk måste hålla på att vara elaka?!! Måste vara oerhört jobbigt!

  Svara
 • Hej!
  Befinner mig i en liknade situation… separation efter 25 år tillsammans och tre barn. Din dotters kloka kommentar om att aldrig ge upp – gick rakt in i även mitt hjärta! ❤️ Tack!

  Svara
 • Sänder bara en massa hjärtan till dig.
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Vad tråkigt att folk måste kommentera negativt eller taskigt! 😕
  Tycker att du verkar vara en fantastisk person! Godhjärtad! Lika vacker på in- som på utsidan!
  Hoppas att allt löser sig till de bästa snart för dig och din familj!
  Kram

  Svara
 • Men guuuud va fint sagt ❤

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Vad fint sagt av Vida!
  Ryser faktiskt och blir varm i hjärtat.
  Det krävs bara ett litet ljus för att vinna över mörkret.
  ❤️

  Svara
 • Så fint sagt av Vida❤️ Hon har så rätt😊 Trevlig fredag fina Hannah❤️ Kramar i massor till dej❤️❤️

  Svara
 • Brukar aldrig kommentera men känner att jag vill skicka lite kärlek till dig.
  Kör ditt race och bry dig inte om de elaka, de mår nog sämst själva. Så kul att läsa din blogg och se alla fina bilder. Hoppas allt går bra. Kram <3

  Svara
 • Jag håller med… Har aldrig förstått mig på dem som MÅSTE kommentera och skriva och sprida negativitet.
  Ja, dem mår säkert asdåligt eller har någon slags problematik MEN det ger aldrig rätten att såra någon annan.
  Fattar inte varför dem ens slösar sin energi på något dem inte ens gillar!
  Sen tycker jag det är okej att kommentera fast att man inte håller med MEN det handlar OM du skriver och HUR du menar.
  För så är livet =)
  Jag smälte verkligen av Vidas kommentar <3
  Så fin!!
  Önskar dig en go helg!
  Kram My

  Svara
 • Herregud dessa fåniga kommentarer varför läser de din blogg om de nu inte gillar dig vilken jag inte förstår du och syrran har ju helt underbara bloggar tack för att ni delar med er av ert liv många kramar Christel en trogen läsare

  Svara
 • Kloka underbara barn❤️Jag läser din och din systers blogg nästan varje dag☺️Känns konstigt att inte avsluta dagen med att vara inne och hälsat på er! Jag blir inspirerad av er och tycker ni verkar vara helsköna men kan inte fatta att en del måste skriva negativt! Jag skulle aldrig lägga min tid på att läsa en blogg som jag inte gillar än mindre bemöda mig att sitta och klura ut vad jag ska skriva för elaka kommentarer! Ett tips till er som gör det: sluta med det så lovar jag att ni kommer må bättre! Ju mer beröm, kärlek och uppskattning man ger desto mer får man tillbaka🙌🏽Kram till dig Hannah❤️Ikväll röstar vi på Lance🕺🏼❤️

  Svara
 • Hej Hannah
  Du kommer att ta dig igenom.Fokusera på barnen och det som känns gott.
  Kram till er alla tre

  Svara
 • Så kloka barn du har! ❤️! Man ska aldrig ge upp även om det många gånger ör det man vill! Det är snart 9 mån sedan mitt ❤️ Hastigt och oväntat avled ute på terrassen! Många gånger har jag önskat att inte fortsätta leva då saknaden o tomheten är så stor😭. Men så tänker jag att det hade han inte velat så fortsätter jag! Har många vänner på dagarna och så kommer man hem till en tom lägenhet och är ensam! Hoppas nu att värmen kommer så att man kan börja bada och träffa mina spanska damer vid poolen igen. ”Svenskarna” börjar åka hem till Sverige för att vara där under vår o sommar för att sedan återkomma till hösten! Jag hoppas att du har kvar ditt liv i Spanien oxå för allt blir bättre ned tiden! Kram till dig och de dina

  Svara
 • Stor Kram till dig❤

  Svara
 • Tråkigt att folk känner att dom måste ventilera sina negativa tankar på folks bloggar, ofattbart. Tror dock att allt grundar sig i en viss avundsjuka.
  Läser din blogg varjedag och förundras över vilken fin mamma/vän/syster du verkar vara. Läser även Maggans blogg och älskar hennes sätt att vara…ofiltrerad, rolig, busig och snygg som attans även hon. Fortsätt vara som ni är…..2 fantastiskt starka kvinnor.

  Svara
 • Vida är verkligen en liten mini-Hanna både till sätt utseende.

  Svara
 • Fina hannah kämpa på 😍😍😍

  Svara
 • TACK för att du är du och att vi får följa dig! Du är fantastisk ❤️ Säger som Vidisen – du får aldrig ge upp!
  Skit i alla negativa as ….. de är bara avis

  Svara
 • Visst är det så att man får så mycket styrka från barnen ❤️

  Svara
 • Du är en otrolig kvinna följer dig och måste säga att du strålar av värme kärlek <3 de som skriver strunt måste bara vara avundsjuka 🙁 sorgliga människor…ge aldrig upp du fina kvinna..all kärlek till dig och de dina <3

  Svara
 • Vilken klok och vis dotter du har 💗
  Jag hoppas att du lyssnar på henne och följer dina drömmar.

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag är med min dotter i marbella förtillfället och vi undrar vart det lekstället på bilden ligger??
  Vi har varit i nästan varenda lekpark i marbella med omnejd nu så det skulle vara kul att hitta nya ställen.
  Med vänlig hälsning, Marie och Saga

  Svara
 • Åh, jag vill också veta, åker dit nästa vecka och den ser ju jätterolig ut!

  Svara
 • Vad skönt att vi alla är olika, och kan/får välja vad vi vill eller inte vill göra.
  Så kör på Hannah, följt dig i några år nu och tack för att delar med dig av bitar i ditt liv. Allt har och tar sin tid❤️
  En tanke bara…kan vi inte sluta tro attt allt handlar om pengar och inte så mycket annat. Tror (hoppas) att ingen av oss jobbar och gör saker bara för pengarnas skull🙏

  Svara
 • Hej
  Önskar er allt gott när ni kommit igenom allt <3
  Tänker lite på de där stygga & elaka tungor … Har man inget gott att säga kan man lika bra vara tyst.
  Kram Kram🌸

  Svara
 • Du är grym!
  Gillar verkligen din blogg.

  Svara