Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:34 | april 1, 2019

Kidnappad av en liga

Hej min vän. Just nu suger livet på många plan.
Men talesättet ”This to shall pass” går på repeat i huvudet. Det kunde varit värre.
Morgonen var som denna dag. Ett stort aprilskämt.
Vattenläcka och flera cm vatten över hela golvet i det fina radhuset jag får bo i. Så mycket förstört och bara ångest.
Vattnet är nu avstängt så inget vatten i kranarna och ingen fungerande toalett. Allt bara kaos.
Får bo hotell. Googlade billiga hotell i Marbella och gjorde ett riktigt kap. Nåt bra idag iaf.

Har du fått nåt skoj skämt tryckt i ansiktet idag?
Låter jag sur? Ja, det gör jag nog. Förlåt. Men jag är arg, ledsen, sur, besviken, ont i hjärtat och kroppen… jag är allt just nu.
Bara för mycket skit på en gång. På så många olika plan. Mäktar inte med längre. Vattenläckan var liksom droppen… ordagrant.
Så hör du inte av mig på några dagar så har jag förmodligen inte blivit kidnappad av en kriminell liga, flytt till Nepal eller nåt annat knasigt. Jag har helt enkelt bara dragit täcket över huvudet för en stund.
Kram ♥️


87 kommentarer87 kommentarer om “Kidnappad av en liga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • All kärlek o styrka till dig du starka vackra kvinna. Jag håller tummarna hårt för att allt ska lösa sig för dig o barnen❤️.

  Svara
 • Kärlek till dig !!!

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Och det får man göra! Dra täcket över huvet när allt suger! Men heja du som fixade m hotell! Du har säkert gjort en massa andra bra saker oxå som du inte tänker på – som att finnas där för dina barn i vått o torrt (bokstavligt talat!) Heja du!!! Bra jobbat!
  Stor kram Super-Hannah! ♥️♥️♥️

  Svara
 • Kan verkligen relatera till att vilja dra täcket över huvudet. Hela dagen känns som ett skämt man inte kan skratta åt. Har fått ett cancerbesked inom familjen som jag varken kan ta in eller vill kännas vid. Hur gör man?? Villl vara stark och stöttande för den som drabbats, men samtidigt bara gömma mig i ett hörn. Jag säger som Eva Röse just nu – livet är en enda stor bajsblöja.

  Svara
 • Vill skicka dig ett hjärta och visa att vi är fler som sitter i denna situation! Tyvärr är det inte första gången för mig, och det har tidigare varit med varierande utgång. Mitt tips är att när chocken lagt sig, fundera på vad DU vill göra för denna person. Finns barn med i bilden, ta dem och ge dem en heldag så de vuxna kan få vara i sitt en stund. Och med heldag duger baka bullar hemma alldeles utmärkt. Jag tog mina egna barn och bakade hemma hos en äldre som drabbades, det doftade gott och vederbörande fick ligga i sin soffa mitt o stojjet med alla barn och baket – hon älskade det! ”Kom och fyll mitt hus med liv!” sa hon. Det blir en stor omställning när en tidigare frisk person inte har kontakt med jobb och det sociala umgänget på samma sätt längre när den där förbannade cancern kommer (på besök hoppas vi). All styrka och varmaste kramar till dig <3 <3

  Svara
 • Men åh, tack för dina peppande ord! ❤️ Det värmer. Man känner sig så himla maktlös. Helst vill man bara utrota cancern för alltid. Behöver som anhörig både bearbeta och processa det som sker och se till att hålla huvudet ovanför vattenytan. Stort tack för din snälla kommentar!

  Svara
 • Kaos är granne med Gud sägs det. Mamma ligger för döden. Sonen hittar på tok och mitt hjärya är trasigt på riktigt. Vi klarar allt Hannah.

  Svara
 • ❤ ❤ ❤

  Svara
 • Stor kram❤️❤️❤️

  Svara
 • Det blir bara bättre!!!! Härda ut!! All Kärlek till dig!!!! 🙂

  Svara
 • Vet inte riktigt vad jag ska skriva men ville visa att jag tänker på dig. Hoppas att allt snart ordnar upp sig för dig, på allra bästa sätt! <3

  Svara
 • Allt styrka från mig till dig… ❤️

  Svara
 • ❤💗 var rädd om dig och flickorna ❤💗

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Kram ❤

  Svara
 • Fy så jobbigt! Som om du inte hade nog! Men heja dig Hannah, du fixar detta! Kramar

  Svara
 • Åh nej vad jobbigt 😬😳förstår dig ❤️Men ändå; tätt inställning – det kunde vara värre, så brukar jag också tänka, fast det känns för jäkligt.

  Svara
 • Att skilja sig är verkligen det värsta jag gjort. När man är mitt uppe i det känns det som det aldrig ska bli bra igen…Det blir det oftast, men det tar tid. Styrke Kram och glöm inte att du är fantastisk 💕

  Svara
 • All styrka & kärlek till dig, vackra du! Allt kommer att bli bra, bara tiden får gå. Du kämpar verkligen häcken av dig & jag hoppas att du unnar dig något som enbart gör dig gott när du landat och fått pusta ut.
  Kram, kära Du!

  Svara
 • Stor kram! ♥

  Svara
 • All världens styrka till dig! Ta det lugnt och så kommer du tillbaka när du orkar!

  Svara
 • Men näää?!?!
  Stor, varm kram! ❤

  Svara
 • Kära du, du har all rätt i världen att må dåligt och behöver inte be om ursäkt för det. Härda ut. Det kommer vända.

  Svara
 • Men åååååååh! F*n vad sugit!!

  Svara
 • Dra täcket över huvudet och ta hand om dig! Stor kram!!

  Svara
 • Men käraste, så mycket tungt att bära på dina axlar. Jag skickar styrka till dig och hoppas att du kommer igen. Livet har sina cykler men som man brukar säga: Gud lägger inte mer på dina axlar än du orkar bära. Du är stark och därför prövas du nu (dock tycker jag du prövats färdigt för denna livstid). All styrka!

  Svara
 • kram på dig

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Stor kram! Hoppas det ordnar sig❤️

  Svara
 • Finaste Hannah! Önskar dig allt gott och att allt kommer att ordna sig till det bästa! Stor styrkekram <3

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Kram❤️

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Stor kram Hannah❤ önskar du kunde känna styrkan från oss läsare som ”bär” dig genom allt som händer i ditt liv just nu🤗🤗🤗 glöm inte att du är värdefull❤❤❤❤❤❤

  Svara
 • Ååh, förstår verkligen att det blev droppen..! Ta hand om dig nu, många styrkekramar! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Näää nu måste det väl ändå snart vända Hannah , efter regn kommer solsken det håller jag tummarna för ta hand om dig ❤️

  Svara
 • Stackars dig. Hoppas att det ordnar till sig snart. Kram

  Svara
 • En kram från Kalmar. Hoppas att du hamnar på rätt köl snart igen.

  Svara
 • Svara
 • Tror de handlar om att lyckas lära sig att se livet från ett annat perspektiv. Då överlever man allt och kan skratta åt allt spektakel! ❤️ Allt ordnar sig! Hitta tryggheten och lugnet inom dig! Det enda som spelar roll!

  Svara
 • Men näe! Nu är du faktiskt värd att det vänder!!! Hur mycket ska en människa tåla? Önskar så det fanns något man kunde göra för att hjälpa? Stor varm kram kommer här i alla fall. 🤗♥️

  Svara
 • När jag mår så där brukar jag göra en tacksamhetslista. Tänka på allt bra jag faktiskt har i livet. Då brukar det kännas lite bättre. Glöm inte att efter regn kommer ALLTID solsken förr eller senare.

  Svara
 • Förstår dig verkligen Hannah! ❤ Är också i min svåraste period någonsin. En dotter som är psykiskt sjuk och en pappa som inte vill kännas vid detta. Och en arbetsgivare som sagt upp mig pga ”arbetsbrist”.
  Det som hjälper mig är att ta varje stund för vad den är. Mindfulness (vilket jag aldrig trott på tidigare) hjälper mig att komma ner när känslorna är för starka, och jag har lärt mig att återhämtning i den form som passar mig hjälper mig att få energi till nästa dags utmaningat.
  Jag försöker också tänka på det jag är tacksam över, som alla fina människor jag har i min närhet, att just nu i detta ögonblicket mår min dotter ok, idag har hon inte skurit sig och dessutom ätit. Imorgon tar jag imorgon.
  Du kommer också ur detta Hannah, skickar massor av styrka. Kram ❤

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • ❤️🙏🏻

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • ❤️🙏

  Svara
 • 💖💖

  Svara
 • Åh som du kämpar. Styrka och kärlek till dig Maria!

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Skickar massa kramar till dig❤️
  Kram Linda
  Shopaholicmum.blogg.se

  Svara
 • Brukar aldrig kommentera men kände att jag ville det efter att ha läst ditt inlägg. Hoppas att det snart ska vända för dig! Jag har förstått att du har mött svåra prövningar och jag vill skicka lite styrka till dig. Ta hand om dig! Varma hälsningar Jenny

  Svara
 • Styrkekramar till dig Hannah, hoppas på bättre dagar <3

  Svara
 • Ja all skit på en gång! Jag skickar varma tankar till dig, förstår exakt vad du går igenom, skit att skilja sig. Bryt ihop och känn alla känslor. Sen blir det bättre, kärlek till dig.

  Svara
 • En stor varm kram till dig Hannah ❤️

  Svara
 • Styrke kramar till dig i massor ❤❤❤

  Svara
 • Ge aldrig upp, better days ahead❤❤❤

  Svara
 • ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

  Svara
 • Ingen mer skit nu………. Du är värd ALLT gott!!!❤️🙏🏻❤️

  Svara
 • STOR varm go kram fylld med ljus och styrka. Man klarar verkligen mer än man tror. Du är värd lugn och ro och lycka men håll ut. Jag lovar att det kommer komma. ”What goes around comes around”. Du kommer tänka tillbaka på denna tiden och känna att JA det blev ju mycket bättre och att du faktiskt var värd bättre. Det kommer….Va rädd om dig fina <3

  Svara
 • Styrkekramar till dig Hannah! 🙏❤️

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Kram fina Hannah❤️

  Svara
 • ALLT KOMMER ATT BLI SÅ BRA ❤ efter att du tagit dig igenom allt detta tunga, svåra. ❤❤❤

  Svara
 • styrka till dig! <3. Kanske detta var droppen… och nu vänder det! hoppas!

  Svara
 • Kram till dig Hannah!❤ Hoppas allt snart löser sig! Läser din blogg varje dag den är bäst.

  Svara
 • Oj oj, så trist. Avundas inte dig idag. Tänker ibland på att er flytt till solen inte var så genomtänkt, skilsmässa inom ett år bl.a. Att ha barn i flera länder inte kul.Tänk om P och du kunde båda flytta hem till Sverige, då skulle mycket bli lättare för dig. Men P tänker nog bara på sig själv och inte på dig och dina pojkar i Sverige. Det är typiskt män det. Sorgligt.
  Stor kram i eländet.

  Svara
 • Åhh så jobbigt:(!!
  Så typiskt att mycket skräp ska komma samtidigt.
  Nu räcker det med jobbigheter för dig tycker jag.
  Tycker så synd om dig och hoppas verkligen att saker och ting ordnar upp sig till det bästa inom kort.
  Du behöver få känna lugn o ro och att alla bitar faller på plats.
  Stor kram från mig.
  ❤️

  Svara
 • Stor kram till dig fina Hannah❤️

  Svara
 • Fina vackra du, vet inte vad jag skall säga, men du finns i mina tankar & jag sänder all den styrka som går ♥️

  Svara
 • Varm Kram ❤

  Svara
 • Tusen kramar till Dig
  ❤❤❤❤❤❤
  Marie

  Svara
 • Hoppas det blir bättre snart! ❤ Kram

  Svara
 • Massa kramar och styrka till dig!

  Svara
 • Hej.
  💐
  Ibland är livet så makalöst vedervärdigt jävla ångest – framkallande skitkänsla till känsla! Jag har inga barn så jag kan gräva ner mig under täcket när jag vill då jag har PTSD och panikångest efter (i mitt fall elaka män!) Men du har ju så många att vara stark inför. 💪 💕 Jag kan välja om jag orkar gå ut med skräpet idag eller orka att sätta upp en ny tvättid. Som tur är så kan något underbart hända bakom nästa hörn! 😊 Och jag vet att något underbart kommer att hända när du minst anar! Jag önskar dig allt gott och allt det bästa! Liza T

  Svara
 • Kram! 🙏🏻❤️

  Svara
 • Hej! Vill bara säga att jag tänker på dig och saknar dina inlägg men förstår och känner med dig så! ❤️ Du kommer tillbaka när du orkar och har lust. Hoppas snart allt ordnar sig och du får medvind! kram!❤️

  Svara
 • Du är Fantastisk! Känner dig inte, men tycker ändå såå mycket om dig! Önskar allt vänder snart för dig och att du får känna glädje igen!

  Svara
 • Åk hem till dina pojkar. Gå inte därnere mer än nödvändigt. Pojkar i den åldern behöver sin mamma även fast dom vill verka självständiga. Låter kanske hård men jag menar väl.

  Svara
 • Flickorna då ??

  Svara
 • Precis Marita.

  Svara
 • Vad blev det av flytten? Maggan skrev ju 25.3 att ni skulle köra flyttbilen till Sverige. Det är väl inte så illa att du glömde läsa det finstilta i äktenskapsförordet? Man skall nog inte lita på nån och du verkar vara för snäll för ditt eget bästa. Tänk på alla kostsamma partyn du haft, huset fullt. Var är alla de vännerna nu när du behöver stöd. Låt dig inte utnyttjas, det lärde jag mig i livets hårda skola. Önskar dig all lycka och styrka i framtiden. Var rädd om dig, det finns ju bara en av dig!

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Kämpa på! Som du säger själv, med tiden har du tagit dig igenom detta också. Du är stark o min förebild som mamma.

  Svara
 • Jobbigt att ha barnen i två olika länder, känns ju inte hållbart i längden att resa fram och tillbaka och inte vara tillgänglig om det händer något på ena platsen.
  Hoppas det löser sig

  Svara
 • Det är vidrigt jobbigt 🙁

  Svara