Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:27 | april 5, 2019

När regnet är tårar

Hej min vän. Hoppas du mår bra och haft en bra vecka.
Jag har dragit av mig mitt blytunga täcke för nu, hämtat flickorna på skolan och checkat in på hotellet vi bor på i helgen. Ett riktigt öde skithotell visade det sig vara. En bra bit från Marbella… man lyckas inte alltid göra billiga och bra kap när man googlar 🙂
Well, vi har iaf varandra och får göra det bästa av situationen.

Havet skymtar vi från balkongen.
Går inte att vara i Peters radhus där jag fått bo med flickorna. Det är fukt överallt. Fläktar och avstängt vatten/toaletter mm. Sån otur.

Det är kallt och fuktigt. Blir inte bättre av att det även är regnigt ute. Men vad säger man, Efter regn kommer solsken 🙂
Hade tagit dit några lådor från stora huset med minnen. Massor av fotografier på Isak som liten, på William, brev och tidningsutklipp som jag och syrran gick igenom förra veckan. Den lådan stod på golvet när vattentanken typ exploderade. Nästan allt är förstört. Försökt hänga på tork, rädda dom fotografier som går. Dom flesta är helt ihopklibbade. Skit.
Hela helgen ska det regna. Det har öst ner sedan imorse men nu är det uppehåll för resten av dagen.

Precis som för 11 år sedan. Då sprack det upp och solen tittade fram vid samma tidpunkt.
Men idag betyder regnet tårar och inte lycka. Just idag är det min och Peters 11:e bröllopsdag. Vår sista. Så sorgligt.

För 11 år sedan regnade det också men då sa man att regn på bröllopsdagen betyder tur.
Idag känns allt annat än tur.
Ska ta vara på den här helgen med flickorna sen åker jag till Sverige på måndag. Jag kommer jobba och filma varje dag samt leda en stor näringslivsgala, men det bästa av allt är att jag och pojkarna ska sova vår första natt i vårt lilla hem. Vårt trygga lilla hem som ska vara fyllt av kärlek, doft av hemlagad mat och värme. Vårt hem.
Kände aldrig en direkt glädje när jag vann budgivningen, fick lånet och mycket löste sig. Eller när jag fick nycklarna och för första gången satte dom i låset till mitt nya hus.
Men jag tror och vet att snart kommer glädjen. För jag visste när jag satte min fot där första gången, på visningen, att här ska härliga minnen skapas.
Längtar tills vi är där allihop. Det kommer ta ett tag men tiden går fort. För fort när det kommer till vissa saker. Som att barnen helt plötsligt är typ vuxna.


Fick en bild av Daniel igår och idag när William är ute och övningskör. Wow så stolt William var när vi hördes efter hans tur med bilen. Tänk att han är ute och övningskör! Kan knappt fatta att min lille son är så stor.
Gjorde mig glad iaf. Att få höra hans glädje i rösten.
Tack för att du finns och pepp. Nu är jag tillbaka här och inga mer blytunga täcken. Det har vi fått nog av. Eller hur?
Åt en ljuvlig lunch i solen igår 🙂

Dom där små ögonblicken när man är ensam och man har ett gött lugn för en stund.
Nu ska vi smyga oss ut och se om det finns någon levande själ här och om det finns nåt ställe att äta på.
Sen MÅSTE vi försöka lösa så vi kan se Lance ikväll på Let’s Dance. Blir så ledsen om vi missar. Tog med min dosa med svenska kanaler men den gick inte att koppla upp här och på datorn står det bara att innehållet på Tv4Play inte kan spelas upp i Spanien.
Help!
All Kärlek ♥️


52 kommentarer52 kommentarer om “När regnet är tårar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu kan det bara bli bättre!!
  Stor kram

  Svara
 • Det tog 10 år av sorg när hag mistade min relation! Det var en hemsk känsla av ångest och tårar och hur man ska orka gå vidare?! Man blir som tvingad in i vardagen.
  Önskar dig all lycka på fin väg! Fast den känns tung ibland❤️

  Svara
 • ♥️♥️♥️ Man klarar det man måste, gråta är också tillåtet… jag följer Dig! ♥️♥️♥️ Massor av kramar, från en Mamma till en annan, en Kvinna till en annan, en Medmänniska till en annan… ♥️

  Svara
 • Stor kram till dig❤️

  Svara
 • Hej fina Hannah,
  Tycker du är grym som kämpar och klarar av allt så bra, förstår att det är tufft för dig men det som inte knäcker än stärker en ❤
  Du gör det bästa du kan för barnen och det är viktigast, kikar inte in här så ofta, någon gång per månad eller mer sällan men tycker du är en sån fin människa så vill bara ge dig lite pepp för det är du värd 🤗
  Daniel, är det Mios pappa som kör med W?
  Har han hand om W också, tänker på att han är så schysst o övningskör ☺
  Ta hand om dig själv också, det behöver du. Kram på dig!

  Svara
 • Williams pappa bor i USA.

  Svara
 • Du är bara så bäst och ikväll röstar vi på Lance…
  Jag har också gått igenom en skilsmässa och trodde aldrig jag kunde få mitt liv att bli bra igen, men det blev det även om jag nu är singel, kan göra vad jag vill är så skönt nu…
  All kärlek till dig, du är så fin och kärleksfull.
  Kram och Lycka till med allt fina Hannah ❤

  Svara
 • STOR BAMSE KRAM Hannah , det sägs ju att man ska ända ner för och kunna ta sig upp och det har du ju varit nu . Tänker mycket på dig ❤️

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Jaa, efter regn kommer solsken men förstår att det är tungt nu. Så modigt av dig att dela med dig till oss, livet är inte allt lätt det vet jag av egen erfarenhet men du är nog starkare än du tror och du har många runt omkring dig som stöttar. Go girl ❤️❤️❤️

  Svara
 • Nu kan det väl nästan bara bli bättre❤

  Svara
 • Håll ut! Härda ut! Det verkar du tvingats vara bra på 🙂
  Förlorade allt av värde i en brand när jag var ung. Det gjorde så ont med alla foton, dagböcker och brev som försvann.
  Men…man klarar det mesta med en kärleksfull familj omkring sig. Det enda som i slutändan betyder något.
  Hoppas ert nya liv i ert nya hem blir starten på en ny lycklig tid!
  Och som du skrev och som räddat mig från insanity många gånger: ”This to will pass”
  Stor varm kram!

  Svara
 • Men kära du!❤️
  Vad hände egentligen😔?
  Varför skilsmässa?😢
  Massa massa kramar!

  Svara
 • Ta hand om dej allt kommer att bli bättre<3
  Så fint av Daniel som alltid funnits där för William.

  Svara
 • Vill bara skicka dig en varm kram, vet hur det är att kämpa i motvind, men förstår av det jag följt dig på din blogg att du har ditt hjärta hos Herren❤️Det är tröst. All kärlek till dig❤️

  Svara
 • När din ork är slut så har du 70% kvar.. Sägs det! Det är okej att ta täcket över huvudet. Bra att du tillåter dej att sörja! Tänker på dej! ❤️ Men var rädd om dej Hannah, finns bara en utav dej! ❤️

  Svara
 • Bara du vet ju hur det egentligen är, men blir så berörd av dina inlägg som handlar om din separation och det verkar finnas så mycket saknad, kärlek och längtan hos dig (er). Kanske går det ännu att hitta en väg tillbaka.
  Tack för att du delar med dig av ditt solsken och ditt regn, det hjälper för oss andra som trevar i mörkret och förlorar nära och kära❤

  Svara
 • Tänkt precis samma sak. Känns inte som gemensamt beslut kanske, alltid trist när kärleken tar slut. Men hur det än är så är det bara dom som vet och jag hoppa båda mår bra när tiden går an. All kärlek till dig Hanna <3

  Svara
 • Du är fantastik Hanna! Du inspirerar mig som mamma och kvinna. Hoppas att det kan värma lite mitt i allt du går igenom. ❤️💐

  Svara
 • Fy fasen så tråkigt med fotona 😭 Du verkar ha det extremt jobbigt just nu och det är helt okej att ”gnälla av dig” här i din blogg, vi läser ju för att vi tycker om dig oavsett hur du mår 🥰 Hoppas verkligen att det blir bättre snart med allt som är tungt i ditt liv, stor kram ❤

  Svara
 • Hoppas ni hittar tillbaka till varann❤

  Svara
 • Såna ord gör ont när man ligger i skilsmässa.

  Svara
 • När regnet är tårar….
  Åh Hannah så sorgligt men vackert skrivet mitt i allt det svåra och jobbiga.
  Varför skulle dina fina foton o urklipp bli förstörda också:(
  Kanske var det meningen att ni skulle hinna titta igenom dem och spara dem i hjärtat❤️
  Ibland tar sig livet oväntade krokar och dalar men som du säger this to shall pass.
  Tror ibland att vi kanske är här för att lära oss saker och då måste hjärtat känna många saker.
  Du är så värd att få må bra igen!
  ❤️

  Svara
 • Mycket sorgligt 😔😔 men ville så gärna veta orsaken till skilsmässan? Liksom man kan lösa många problem fast det tar tid, kanske ni borde försöka lösa problemen. Skulle alldrig tro ni skulle skilja ni var så finn ihop. Känslor kan ändra ibland men om man ger tid så kan dom. Komma tillbaka. Hoppas ändå att det löser sig.

  Svara
 • Ni är så fina ihop❤️ kommer Peter bo kvar i Spanien? Vad jobbar han med? Kommer du fortsätta att pendla till Spanien varannan vecka?

  Svara
 • Imorgon firar jag oxå bröllopsdag, min första. Men jag firar den själv eller firar väl egentligen inte alls. Min man dog i somrars o lämnade mej o mina två barn efter en hård kamp mot sjukdomen från helvetet.
  Livet är inte lätt men vi måste kämpa på för barnens skull Hanna , någon gång kanske vi oxå får något igen för det!

  Svara
 • Maria – Lindar in dig i bomull och ger dig en stor kram 💕
  Likaså till dig, Hannah 💕

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Tack ❤️

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • ❤️

 • Svara
 • ❤️

  Svara
 • Maria, all kärlek till dig. Min sorg känns bara onödig när jag läser dina ord. Önskar jag fick ge dig en lång varm kram och ta din smärta. ♥️♥️♥️

  Svara
 • All kärlek till dig Hannah ♡

  Svara
 • Finaste Hannah!
  Vilket fint bröllopsfoto på er. Du är helt klart en av de vackraste brudarna jag sett. Peter måste ha varit så stolt när det begav sig.
  Förstår att det måste kännas smärtsamt att se tillbaka på gamla minnen.
  Men ge inte upp, livet kommer bli ljusare, var så säker.
  Kände att jag ville posta en låttext av Carola.
  Sån uppmuntrande låt. Den heter ”Jag ger allt”.
  ”Det är mörkt
  Men ännu finns det hopp
  När jag springer i mitt lopp
  Ja ännu finns det tid
  Så vad gör jag med mitt liv
  Det är en sak jag vill du förstår
  Att en dag ska vi komma i mål
  Så häng på
  Jag ger allt
  Jag ger aldrig nånsin upp
  Jag ska kämpa tills jag dör
  Även om det kostar allt
  Tills att ingenting finns kvar
  Ja i alla mina dar
  För det håller genom allt
  Låt ditt ljus
  Få lysa över allt
  Ge värme där det är kallt
  Du kan vara ljus och salt
  Får tillbaka tusenfalt
  Jag ger allt
  Jag ger aldrig nånsin upp
  Jag ska kämpa tills jag dör
  Även om det kostar allt
  Tills att ingenting finns kvar
  Ja i alla mina dar
  För det håller genom allt.”
  Kram fina du ❤️

  Svara
 • Det går att reda upp fotografierna och göra nya kopior på dem genom bildredigeringen mm. Kanske du tom har kvar ”vanliga” negativ på dem om bilderna är några år? Så spar alla skadade fotografier så löser det sig ❤️.

  Svara
 • Hannah!
  Förstår att du har det väldigt tufft nu.
  Dina barn har en fantastisk mamma, vilket dom verkar uppskatta. Ni har nog en väldigt kärleksfull relation ❤️
  Hoppas o tror att när ni väl flyttat in i ert nya boende, fått ordning o landat, blir det nog bättre/lättare.
  Många kramar till er från Åsa

  Svara
 • Stor varm styrkekram till dig fina Hannah!! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Å så tråkigt med alla förstörda minnessaker. Men tänk på att de bästa minnena har du med dig i hjärtat. De kan aldrig försvinna. Dem bär du med dig för alltid ❤️ Så också med ditt 11 åriga äktenskap. Bär med dig de fina stunderna ni fick tillsammans. Alla härliga ögonblick som ni delar för alltid. Nu är en ny tid. Nya minnen att skapa. Livet är en bok med ständigt nya kapitel. Ibland med rosenröda sidor. Ibland lite mörkare. Hela regnbågen ryms i livets bok. Du är mitt uppe i ett nytt kapitel. Det gör ont ibland. Men varje dag som du vaknar finns nya möjligheter. Var rädd om dig. Du är värdefull.

  Svara
 • Åh vad fint beskrivet Biggan, precis så är det här i livet..och efter mörker kommer ljus, svårt att tro men så är det..
  Hannah, du är en riktig kämpe, allt kommer att bli bra, heja dig! Kram❤️💕❤️

  Svara
 • Så fint skrivet ❤

  Svara
 • Biggan! Kan inte säga annat än tack för dina varma, vackra och kloka ord. Love U ♥️

  Svara
 • Måste vara tufft för dig. Men du är starkare än du tror. Många kramar med massa energi skickar jag till dig 🙏🏻

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Kämpa….. kämpa ❤️❤️❤️

  Svara
 • Fina Hannah! Allt kommer att ordna, vad är det man säger ”kris är utveckling” även om det är svårt att se när allt känns som det är emot en. Kram

  Svara
 • Vad hände mellan er? Växte ni ifrån varandra? Ni var så fina tillsammans.

  Svara
 • Ja va hände ni som var så fina ihop

  Svara
 • Hej Hannah
  Lite värdsligt i alla tunga känslor😞. Internetdela från din telefon till datorn så funkar tv 4 toppen och ni kan följa Let’s Lance👍🏻

  Svara
 • Tyvärr funkade inte det 🙁 Försökte allt. Men jag fick vara med på ett hörn ändå 🙂

  Svara
 • Tänkte på en sak, om ni niu är så överens och fortfarande goda vänner, varför bor ni inte alla i ert stora hus när denna katastrof inträffat? Måste ni bo ett sunkigt hotell långt från Marbella? Låter inte klokt, ni var ju gifta, du måste väl ändå kunna kräva en sån självklar sak? Verkar som det bara är du som offrar dig i denna skilsmässa, ni är väl ändå två om detta? Gäller även din pendling mellan länderna, verkar inte som Peter åkt en enda gång. I mina öron ingen sympatisk man du skiljt dig från.

  Svara