Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:27 | april 7, 2019

I stormens öga

Hej min vän. Har du en bra helg?
Det är riktig vår hemma har jag förstått. Älskar våren. Hoppas den håller i sig, för imorgon kommer jag.
Ska bli så spännande att bo i vårt nya hem. Längtar. Jag och pojkarna.
Känns alltid vidrigt att lämna flickorna. Gör så ont. Dom är så små och vill vara med mig. Klart jag saknar killarna också när jag inte är med dom men dom är inte lika beroende av att vara med mig. Dom vill känna att jag finns där men inte umgås på samma sätt. Funkar mer som en bankomat 😉
Men kan nog ändå känna att det är viktigare att finns nära pojkarna i åldrarna dom är i. Mycket stök som händer och då måste man kunna rycka ut. Ja du förstår säkert vad jag menar.

Ska packa upp hotellväskorna och packa om för Sverige nu, sen ska jag och tjejerna ner på stan och träffa upp min vän Viktoria som är här med sin son och pappa.

Liv sov hos en kompis men jag hämtade henne så fort jag och Vida checkade ut imorse. Vi saknade henne igår men det var mysigt att få lite egentid med Vida också.

Vi åt middag och mötte upp Viktoria, Amadeus och pappa Ola.
Vida och Amadeus busade och det var kul för henne att också leka med en kompis.

Vida i stormens öga. Det blåste nåt vilt igår.

Lugnt och trevligt hade vi. Skönt att få prata lite vuxensnack också.
Vi har haft en bra helg iaf. Vida fick ner mig i den snuskiga poolen på hotellet igår också. Det flöt både det ena och det andra där i. Stäng munnen fick jag ropa säkert 20 gånger till Vida 🙂
https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/04/c59dd508d11d471c9c068c93bc40e098.mov
Kan du se det här lilla klippet från poolen. Har inte kunnat lägga upp tidigare innan jag flyttade min blogg och hoppas det funkar nu.
All Kärlek ♥️


13 kommentarer13 kommentarer om “I stormens öga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen hem imorgon, helgen har varit solig och fin i Stockholm. Dock lite kyligt tycker jag. Filmen funkade fint att kolla på. Hoppas du får en fin vecka i ditt nya hus, och med killarna. Kram!

  Svara
 • Jajemen, klippet funkar😁👏🏻♥️
  Så spännande m nya huset!!!
  Stor kram fina du♥️♥️♥️

  Svara
 • Lycka nu till med huset i Sigtuna❤

  Svara
 • När du skriver ”Dom är så små och vill vara med mig” väcker du hur många dramatanter som helst. Både på Flashback och bloggbevakning kommer det emellanåt kommentarer om hur hemsk Peter är som håller barnen i Spanien.
  Alla barn behöver både en mamma och en pappa, tycker det är beundransvärt att ni försöker göra det bästa för era barn. Hur jobbigt det än må vara.
  Ni som gnäller på flygresor borde ställa er frågan, hur hade ni själv gjort?
  Tänk vilka möjligheter ni ger era flickor med att gå i skolan i Spanien. Det ska ni vara stolta över! Hoppas du får en trevlig vecka i Sverige 🌸🌱

  Svara
 • Det var en jämförelse med dom stora barnen. Killarna vill knappt hänga med morsan men flickorna vill fortfarande det. Tråkigt om det tolkas fel av vissa. Peter är en fantastisk pappa till Liv och Vida. När det kommer till flygresor så har jag inget val. Kan inte bila varannan vecka. Nu har jag landat och är så spänd på att få komma hem. Kram ♥️

  Svara
 • Flashback? Vem bryr sig om vad som skrivs där. Det är bara tragiska och helt pantade människor som lägger tid där. Jag har varit inne där några få gånger, man blir ju mörkrädd hur knäppa i huvudet en del männsikor tillåter sig själva att bli. Tragiskt att det finns vuxna människor som gör så. Varför lägga tid på att skriva elaka saker om andra och vara elaka emot varandra när livet ändå är så kort ändå.

  Svara
 • Jag instämmer totalt.
  Har tittat ett par gånger, blir mörkrädd!
  Skrev i omtanke till Hannah, måste vara fruktansvärt när alla ska blanda sig så. 🌸

  Svara
 • Lycka till med nya huset🙂
  Hur har du hunnit fixa allt på så kort tid.
  Jag flyttade själv för några år sedan o jisses med grejer. Har du köpt alla möbler i Sverige eller tagit med dig ngt från Spanien?
  Ha det så gött nu kram😎

  Svara
 • Tack för en givande och härlig blogg, jag hoppas att du har det bra trotsditt kämpande och slit. Fy vad trist med ett så sunkigt hotell,, grrr. men betalt ska dom ha.
  Här i södra delen av Sverige är det kallare igen, men i helgen var det ett underbart väder, jag blir så sugen på att grilla, men det hanns inte med i vårstöket.
  Kram L.

  Svara
 • Hej Fina du
  Jag har en fråga gällande Marbella , puerto banus .
  Jag har själv anknytning där och har starka funderingar på att flytta dit permanent . Iallafall något år.
  Om du har tid får du såå gärna svara
  Tänker på hur du trivs ( trivdes , dåligt insatt ) med att jobba som mäklare /säljare samt hur du gick tillväga ? Vi har hus nära där ert ligger ( vad jag ser på bild iaf ) och jag älskar att vara där men steget att faktiskt flytta dit känns stort så klart .
  Kram kram

  Svara
 • Har också tonåringar och ett barn i Livs ålder. Tonåringarna är sällan med mig men jag tror ändå man är viktiga för dem. Att äta middag tillsammans. Att man finns där och tjatar på dem. Att man kan hämta dem från träningar. Att man har lite koll när dem åker iväg med kompisar. Man får tvinga med dem ibland på saker och de ska inte få göra allt de vill. Så precis som du säger så tror jag att du också är jätteviktig för dina pojkar även om de är med sina kompisar. Men att de vet att du håller koll och finns där och inte bara i Spanien.

  Svara
 • Du är fantastisk! Du gör allt du kan för alla dina barn trots en massa svårigheter, du är en sann förebild! 😍 Lycka till med allt, stor varm kram till dig ❤️

  Svara
 • Ska flickorna bo kvar i Spanien ….eller hur tänker ni.Dom behöver dig med.För inte kan du väl pendla som du gör nu i framtiden.

  Svara