Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:58 | april 19, 2019

Glad påsk

Glad Påsk vacker. Vilken glädje att komma hem till Sverige och detta ljuvliga vårväder.
Sitter på tåget från Köpenhamn mot Ystad. Har varit uppe sen kl 03.00 oh är väldigt seg.

Känns alltid som om jag släpar på dessa väskor. Blääää!
Men ska bli mysigt att jobba och fira påsken nere i Ystad. Saknar mina barn men får hålla tillgodo med syrrans 🙂
William jobbar, Mio är på Mallis och flickorna hos Peter i helgen.
Nästa helg är vi dock samlade allihopa i radhuset. Liv fyller år och det vill hon fira i Sverige med sina gamla klasskompisar och brorsor. Första gången dom ser vårt hem och vi bor där tillsammans. Längtar!
Har haft fina dagar i Spanien med Ewa och våra flickor.Hoppas du har en härlig påsk. Vad ska du hitta på?
I helgen blir det påskfirande men också jobb. Ska filma hela helgen. Blir mysigt att hänga med Louie och Charlie, påskpyssla och besöka lammen på bondgården också… och ikväll ska vi rösta på Lance i Let’s Dance. Missade förra fredagen då jag var moderator på Näringslivsgalan men idag kan inget få mig att missa hans dans. Den är dessutom dedikerad till Isak. Känner att det kommer bli tårar.
All Kärlek ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Glad påsk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tänker på Jesus idag mer än något annat..

  Svara
 • Så klart ♥️

  Svara
 • Menar du att du är en bättre människa för det eller? Det låter nämligen så.

  Svara
 • Glad Påsk! 💛🐣🌞

  Svara
 • Glad påsk Hannah! Så du flänger och far stackare.. Förstår att det måste vara jättejobbigt för dig.. Hoppas den där brännan som du skrev om har lagt sig😊 Har läst annonsen om outleten i kungsängen. Så fint av er att skänka pengarna till välgörenhet❤️ Hade så innerligt velat vara där och köpt på mig en hel garderob men bor i Gbg.. Finns det någon möjlighet att köpa på annat sätt? Ha en fin helg i Ystad! Kram H

  Svara
 • GLAD PÅSK 🐣🐥 Ja va mycke åkande för dig, bra kämpat. Kommer flickornas pappa Peter bo kvar i Spanien? Tjejerna verkar ialla fall trivas där, kul att de har varandra. Men du har alltså ett eget boende när du är i Spanien? Inte de huset ni hade tillsammans. Ursäkta frågan men bara undrar hur allt pysslas ihop. Pojkarna här i Sverige bor de hos sina pappor då du är hos tjejerna? Önskar dig all lycka o du verkar ha underbar familj o vänner, de är värt guld, 🤗🐣🐥

  Svara
 • Glad påsk till dig 🐣 själv ska jag oxå jobba och ta hand om dom gamla på äldreboendet men det blir en fin påsk det oxå kram

  Svara
 • Tack att Du ger Dig tid att skriva trots Ditt dignande schema. Ser fram emot nästa vecka då ni alla är samlade i nya huset. Nu håller vi tummarna ikväll för Lance och lovar att hjälpa till med röstningen. Glad Påsk på Er allihop. Hälsa Maggan. 🐣🐔

  Svara
 • Heja Lance.fick mig att gråta💚💛glad påsk

  Svara
 • Glad Påsk fina du❣️❣️❣️🐣🐥

  Svara