Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | april 20, 2019

Födelsedagsgris, tårar och glädje

God påskafton min vän. Wow! Vad grym LANCELOT var igår och som jag grät. Alltid som att sätta på en tår- och sorgkanal när jag ser Isak.

Så vackert Linn och Lance dansade för Isak.
Likheten mellan Charlie och Isak är slående. Det kunde varit Charlie man såg på filmsnuttarna på Isak som barn. Ville bara tvångskrama Charlie men lät bli 🙂

Röstade som tokar gjorde vi också.
Dagen var härlig i vårsolen. Vi filmade, åt påsklunch hos Filips bror Jens, hälsade på grisar och umgicks.
Saknar mina barm extra mycket nu när det är fullt av barn och bus här, men dom har det bra hos Peter i Spanien så det går då ingen nöd på dom… bara mig 🙂

Ewa är här med sina flickor också och firar påsk med oss. Huset fullt precis som jag älskar att ha det.

LoLo ♥️

Tack Jens och Jeanette för ljuvlig mat och trevligt sällskap.

Godaste Janssonen ever.

Julia och Charlie.

Ute i Stora Herrestad och hälsade på grisar och gick runt på Eriks (som äger det) ägor och lärde oss allt solrosor, pigham, aquavit och odlingar.

Apropå grisar så har jag en födsleGris väldigt nära mitt hjärta idag.
Födelsedagsgrisen Lenita ♥️

Älskade Lenita! Min starka, coola, vackra, flitiga, kämpande, roliga, galna, kärleksfulla, min klippa, bästa mamman, ja det finns inte ord att beskriva dig… men det starkaste orden som står för dig är Glädje. Du är alltid glad, alltid med ett stort bländande leende på dina läppar och du smittar av dig och sprider din glädje bättre än nån annan. I 19 år har vi funnits vid varandras sida och jag ser framemot allt skoj VI ska hitta på framöver. Snart drar vi ju på livets resa. Älskar dig!
Nu ska jag jobbe! Påskfirandet kommer också fortsätta.
Glad Påsk ♥️


18 kommentarer18 kommentarer om “Födelsedagsgris, tårar och glädje”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vad vacker Lenita är. Vilken lekfull blick;-) Varma ögon. Tacker Gud varje kväll för mina sisters and brothers in crime. Utan mina vänner hade jag inte överlevt. Få men de bästa, starkaste, klokaste och roligaste i hela världen. Kram från ett gråmulet Barcelona.

  Svara
 • Älskade Hannah nu gråter jag av glädje och tacksamhet över att ha dig som min bästa vän❤️❤️❤️ Jag kommer alltid att stå vid din sida och fånga dig när du faller men framförallt är mitt main mission att få dig att skratta och att se ljuset även när det är mörkt! Jag älskar dig 4 ever and ever❤️❤️❤️

  Svara
 • Får jag fråga en sak, för ett tag sedan skrev du om en metod som gick ut på att visualisera hur man vill att saker ska bli, typ 😉 Tror du länkade till ett klipp på Youtube eller något… Lite konstig fråga kanske men försöker verkligen komma på vad den heter!
  Glad Påsk!

  Svara
 • Googla på ”The Secret”. Tror det är det du menar.

  Svara
 • Hm, det minns jag inte. Säker på att jag har lagt upp det? Men sök på The Secret som ovan skrev. Stor Kram ♥️

  Svara
 • att fel, som ni röstar, Denna veckan var Lance värd alla röster han kunde få, absolut! Men tänker på hur knepigt det blir o att fel personer röstas ut. Det är ju inte konstigt, när ni röstar som ni gör? Tycker inte du att Lance ska vinna pga hur duktigt han dansar?

  Svara
 • Jag röstar inte på Lance eftersom jag tycker det är fel när mamma och moster fiskar röster på sina plattformer.

  Svara
 • Man ska väl rösta på kunskap o utveckling, o när ni röstar som ni gör blir det aldrig rätt vinnare. Programmet e för all del ett underhållningsprogram som någon skriev, men var i ligger underhållningen när vissa går vidare, pga mamma, mosters plattformar o röstningar.

  Svara
 • Zzzznark

  Svara
 • Let’s Dance är ett underhållningsprogram, rätt person vinner oftast inte utan den som är mest omtyckt. Och jag tror att Hanna hade röstat på Lance även om han inte hade varit duktig. Det är ju hennes syskonbarn. Om man vill ju alltid de bästa för sina barn o syskonbarn. Nu är Lance väldigt duktig på att dansa, så jag förstår att Hanna röstar på han. Jag kommer också göra det nästa gång. Även om han inte presterar lika bra som den här gången ????

  Svara
 • Hade inte du röstat så mycket det gick om din systerson varit med? Klart man tokröstar!♥️

  Svara
 • Låt grabben stå på egna ben annars kan man ju inte direkt påstå att han blivit”känd” pga hans talang och inte hans föräldrar vilket jag vet är fallet.

  Svara
 • Visst, han dansade bra men det finns de som är bättre.
  Jag anser faktiskt att man borde inte få rösta mer än EN gång. För jag håller med Tony Irving, att när folket röstar blir det fel person som röstas ut.
  Egentligen, om man ska vara ärlig så känns det som detta program i den här formen gjort sitt. Sätt istället in helt okända personer som inte kan dansa alls, lika för alla. Då kunde det bli intressant att följa och att alla fick dansa fler sorters danser innan utröstning börjat.
  Jag tycker likadant om t ex Idol, att deltagarna skulle få sjunga fler genren innan de börjar rösta.
  Hursomhelst så var han bra men min röst gick till annan ( tyvärr)

  Svara
 • Var kommer din camojackam ifrån?

  Svara
 • Den är från Anine Bing. Kram

  Svara
 • Glas påsk fina du!!!
  Kramar fr Roslagen ????☀️????♥️

  Svara
 • Röstar aldrig (på någon) skulle jag däremot röstat denna omgång
  så sjävklart Lance / Linn ????

  Svara
 • Kram ♥️

  Svara