Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:39 | maj 2, 2019

Sova. Bästa hobbyn

God kväll vacker. Nu ska jag sova. Ligger i sängen och känner en lycka över att få sova. Älskar verkligen att sova 🙂

Har haft en fin kväll på MOS. Jag och William åt burgare, kikade i butiker och gick på bio (skräckisen US) sen mötte Mio upp oss. Han hade varit med kompisar.

Mina killar.
Imorgon har jag lite jobb inne i stan sen ska jag ut till mamma en sväng. Lösa några saker innan jag far till Spanien igen.
Godnatt ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Sova. Bästa hobbyn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fina killar du har ! Kommer do att bo i huset i Sigtuna nu när det är färdigt?
  Ha en ra dag.

  Svara
 • Två killar och två tjejer. Det måste vara en sann rikedom att ha fyra så fina barn.

  Svara
 • Stiliga killar du har bästa mamma. Hoppas du får en trevlig dag.❤️

  Svara
 • Stiliga killar du har bästa mamma. Hoppas du får en trevlig dag.❤️

  Svara
 • Jaa, sova är också min bästa hobby 😊

  Svara
 • Ville bara säga att jag var på Femme-utförsäljningen i lördags. Jag var näst först på plats (👵🏼) och fick tag på precis ALLT jag ville ha. Och lite till😍.
  Tack snälla du❣️

  Svara
 • Hej!
  Var kommer din fina T-shirt du har på dig!
  Älskar din blogg!
  Kram

  Svara
 • Hej fina!!
  Älskar också när jag får sova. Det gör mig lycklig. Funderar ibland på om det är nått sorgligt kring det. Vill man inte hellre vara vaken?? Älskar vara vaken också men så skönt när man lägga sig och släppa dagen . Kram på dig!!

  Svara
 • Kanske lite sorgligt. Ofta vill jag sova mer när jag känner mig ledsen och har det tufft. Går väl lite handihand. Man vill bort från allt för en stund. Men sen är det också väldigt härligt 🙂 Kram

  Svara
 • Lider med dig..måste vara fruktansvärt att ha sina barn i olika länder och vilket evigt flängande för dig. Ska barnen och Peter flytta till Sverige eller är det inget du vill dela med dig av ännu? Har också separerat för ett tag sedan och nu är sjuåriga dottern med sin pappa i Spanien. Asjobbigt att inte få ha henne nära mig varje dag och undrar ibland om det är värt separationen men man har liksom inget val. Man måste må bra själv och vara en förebild för hur ett fint förhållande ska vara inför sitt/sina barn. Vi bråkar om vem som ska få bo kvar i huset nu så det tar aldrig slut.. Jag läser både din och din syrras blogg och tycker att ni är så härliga som delar med er av både glädje och sorg. Det känns ärligt och ”skönt” att även andra har sina issues. Hoppas att det löser sig till sig till det bästa. Kram

  Svara