Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:21 | maj 3, 2019

Mot Spanien

God fredagkväll min vän. Ska snart lyfta mot Spanien.
Har haft mycket jobb och annat i veckan så jag har tappat tid och rum och tyvärr fotfästet för en stund. Men allt löser sig.
Sitter på Arlanda och kollar Let’s Dance på mobilen. Hinner dessvärre bara se en av Lance danser men jag har hunnit rösta till röststopp 🙂

Wow!

Fått i mig lite mat också så jag kan sova hela flygresan.
Är nog inte framme och ligger i sängen förrän 02.30 inatt. Men imorgonbitti hämtar jag flickorna hos sin farmor så jag hittar orken.
Nu lyfter vi strax.
Stor Kram ♥️


25 kommentarer25 kommentarer om “Mot Spanien”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var rädd om dig fina du. Kram

  Svara
 • Här hoppas man länge på att få finbesök på jobbet på Arlanda, och när det väl händer är man helt förstörd efter världens stressigaste dag. Och den torra luften gör att ögonen får en att se ut som en pollenallergiker deluxe. Och som pricken över i:et får man inte fram ett ord mer än nödvändigt 😅 // Tjejen på Pressbyrån

  Svara
 • Ha en fin vecka med dina flickor. Du är grym!
  Kram ❤️

  Svara
 • KÄMPA!!!
  Kram!

  Svara
 • Jag känner inte dig men läser din blogg. Brukar inte kommentera kändisar och dem jag inte känner.
  Måste bara säga att du orkar! Förstår ju att du inte gör det med vad du skriver, men att du kämpar med detta flackande mellan Sverige och Spanien är ju inte klokt. Lider verkligen med dig och hoppas att du snart får landa i dig själv och i ditt fina hus i Sigtuna.
  Stor kram från en medlidande främling❤️

  Svara
 • Men åh <3 Som du kämpar! Kärleken till dina barn kan ingen ta miste på. Jag känner igen mig i din situation. Jag har också fyra barn och ett äktenskap som håller på att ta slut, efter över 20 år tillsammans… Jag vill bara inte inse det, så jag försöker helt desperat hålla ihop det, hålla ihop allt, men vet innerst inne att det inte kommer fungera. Fyra barn, tonåringar och en liten skrutt som bara är fem år, som kommer förlora sin trygghet och sin familj. Jag kan inte sova på nätterna och har konstant ont i magen. Det är nästan komiskt, för när vi började få det riktigt kämpigt minns jag att det landade en tidning i brevlådan där du berättade om ditt till synes perfekta liv i Spanien. Minns att jag inte ens orkade läsa klart – varför kunde inte vi ha det så? Varför kunde inte vi också leva lyckliga i Spanien? Skriver det bara för att visa hur lätt det är att vi köper den bild som vi får via media, eller för all del i ytliga konversationer med bekanta, där det mesta verkar vackert och enkelt. Men verkligheten… är något helt annat. Jag känner inte dig, men tar mig friheten att ge dig (och mig) några råd: Kompromissa inte bort dig själv! Du är värd någon som älskar dig precis som du är. Och det kommer att vända snart <3 Kram

  Svara
 • Åh, vad jag känner för dig♥️, kärlek och tankar till dig kramar Sara

  Svara
 • Jag vill bara kommentera till Mia. Bara för att man går i sär behöver inte barnen få sin trygghet förlorad. Ibland kan de va bättre för alla inblandade, barn som vuxen att man flyttar i sär. Barn kan vara lycklig oavsett med en förälder eller på varsitt håll. Såklart man vill hålla ihop familjen in i det sista, självklart! Men ibland går det inte. Och håll inte ihop bara för barnen. Dom förstår ibland mer än vad vi tror. All lycka till dig och ni andra som kämpar. Till dig Hanna, du gör det bra som kämpar på ❤️

  Svara
 • Styrkekram till dig

  Svara
 • Hej Hannah
  Du är helt fantastisk som du kämpar 👊❤️.
  För en tid sedan, skrev du om en hudsjukdom som du lider av i ansiktet. Har för mig att den var ganska ovanlig. Skulle vara jätte tacksam om du fann tid och ork att skriva vad den heter 😊❤️.
  Försöker få hjälp med huden i mitt ansikte, som är allt annat än bra just nu och min läkare har svårt att fastställa vad det kan vara 🤔.
  Har nu fått något nytt att smörja med, som jag inte får vistas i solen med.
  Kram 🤗❤️

  Svara
 • Testa att använda hudvårdsprodukter från märket Excuvianse! Jag fick kraftig rosasea av att jag använt kortisonsalva i ansiktet (never again) och det gjorde underverk.

  Svara
 • Ida, har också känslig hud och blev rekommenderad exuviance efter jag varit på behandling med dessa produkter . Köpte hela kitet och har aldrig fått så mycket klåda och utslag som efter att använt de produkterna🙁

  Svara
 • TS! Är väl inte direkt dom bästa produkterna. Undvik gluten om ni har hudproblem! Sen gå över på produkter som är parabenfria. Och använd allt av samma.

  Svara
 • Har du rosacea rekommenderar jag avene. Finns på många apotek o har solskydd plus är parfymfri ( de flesta). Sen har man hudproblem sitter det ofta ihop med bakterier i magen, sen jag äter probiotika varje dag- mjölksyrebakterier så blev min hud mycket bättre!

  Svara
 • Man ska undvika gluten o mejeriprodukter vid Rosacera. Det har ofta samband! Eftersom det ofta kommer med obalans från mage o tarm. Gluten tas inte upp av kroppen eftersom den ej är mineralrik! Då ska giftet ofta ut, och då via hud! Samma med eksem o psoriasis. Kosten är det första som man ska ändra. Och helst parabenfria produkter i ansiktet, ich inte bensinprodukter som apotekets krämer ofta innehåller.
  Ofta är stärkelsen, sockret och likväl gluten o kaseinet som orsakar obalansen.

  Svara
 • Hej, jag lider av rosacea, dermatit runt mun och näsvingar, problem med hårbotten osv För mig har mejeriprodukter ingen stor påverkan däremot sol och stress reagerar jag otroligt mycket på. Socker reagerar jag moderat på. Tror alla måste prova fram sina egna triggar. Jag tvättar med mineralvatten med högt ph morgpn och kväll, prebiotic spray och mycket fuktgivande på det. Man lär sig att kika på ingredienserna i alla krämer och många rekommenderade produkter går fetbort för mig, fresh black tea kollektion är kanonbra för mig personligen. Den träffar helt rätt i ingredienser.

  Svara
 • Cecilia.. du måste ta bort nr 1= Gluten! Sen går det inte bara prova ta bort 1-2 v utan utesluta råg, korn o vete ur kosten några veckor.
  Mycket parabener i den produkten du använder. Mycket butyl o ethanol..

 • Hej Norpan. Jag har nåt som kallas för Perioral dermatit. Utslag runt munnen och näsan och ner på halsen. Blommar upp ibland (vid stress tex) men har några fåtal gånger fått utskriven stark antibiotika och då har den hållt sig borta under flera år. Man ska undvika sol, inte rengöra, peela för mycket och inte heller smörja in med feta krämer. Snår knep för att hålla det borta. Hoppas du får bra hjälp. Stor Kram

  Svara
 • Tack snälla för svar 🙏💕
  Då hela mitt ansikte är angripet så verkar det inte vara det jag lider av, får söka vidare 😊.
  ”Den som söker, han skall finna”
  Stor kram 🤗💕

  Svara
 • Ha en fin helg o vecka m dina små ♥️:n! Här ska dottern få kanin😁
  Stor kram♥️♥️♥️

  Svara
 • ❤️ Önskar jag kunde hjälpa dig.. Lider med dig 😘❤️

  Svara
 • Önskar dig sköna dagar med dina flickor med sol och värme. Skönt att ha farmor i närheten också som står er nära alla🙏

  Svara
 • Tack Solveig ♥️ Kram

  Svara
 • Jag tycker så mycket om din blogg. Du är beundransvärd och en riktig förebild! Kram

  Svara
 • Tack! Så glad du gör mig.

  Svara