Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:58 | maj 5, 2019

Svimfärdig och strandpicknick

Hej vacker. Hoppas du har en fin helg.
Jag skulle smyga upp imorse, när flickorna sov, och börja förbereda för dagens utflykt. Reste mig från sängkanten och sen vet jag inte vad som hände. Vaknade på golvet och hade slagit i mig i sängbordet. Måste ha svimmat. Läskigt. Tur att det inte hände på badrummet med hårda golv och kanter överallt.
Kanske är lite mycket av allt så kroppen inte hänger med. Tänk om det skulle hända när jag kör bil. Huvva. Blir faktiskt lite rädd. Har inte svimmat sen jag var barn och växte mycket och snabbt.
Well, allt gick ju bra så peppar peppar…


Just nu dricker jag kaffe ute på altanen, skriver till dig och har sällskap av den där lille rackaren 🙂

Har gjort pastasallad och fruktsallad som vi ska ha med till stranden och picknicken med Livs klass idag.
Solen skiner och det kommer nog bli en bra dag.

Flickorna kom till mig igår förmiddag och sen dess har vi bara myst, handlat och fyllt kylen, tagit en lunch i solen och slappat i soffan.

Nu är vi insmorda och redo för strandhäng.
Önskar dig en härlig söndag.
All Kärlek ♥️


20 kommentarer20 kommentarer om “Svimfärdig och strandpicknick”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej fina
  lite nyfiken va har du för tatueringar på armen`?
  kramar

  Svara
 • Jag har namnet Peter, ett litet kors och en triangel på ena armen och på andra en Uggla, S och I för Stig och Isak samt barnens första bokstav och året dom föddes. Bara ”småkludd” gjort med tunnaste nålarna. Kram

  Svara
 • Swimma är inte bra tycker du skall söka läkare i Spanien och få kolla dit blodtryck. Tänk om du swimmar i bilen då kan det hända en rejäl olycka.

  Svara
 • Ta det lugnt. Det kan vara så att du har lite lågt blodtryck som jag och jag måste sitta en stund på sängkanten när jag går upp ur sängen. ♥️ Men om du är orolig så ska du ta en sväng till vårdcentralen. Det är onödig energi att oroa sig.♥️♥️♥️♥️

  Svara
 • Hej! (Publicera inte detta… blir säkert liv om att du kör bil etc) Om man söker vård i Sverige för att man har svimmat så blir man inlagd i ett par dagar för utredning (för att se om det t ex var en TIA. Allra, allra oftast hittas ingen anledning) MEN man får alltid körförbud i 3-6 mån. Vilket jag tycker är väldigt överdrivet.
  Vet inte om det är samma i Spanien. Men JAG skulle definitivt inte gå till läkare över en enstaka svimning. Förbud att köra bil är ju definitivt inte kul. Det var med största sannolikhet ett blodtrycksfall du hade. Men händer igen och i andra sammanhang än när du reser dig hastigt så ska du förstås gå till läkare.
  Mvh Elisabeth, sjuksköterska. Maila om du undrar över nåt.

  Svara
 • Elisabeth… Say What??
  Jag är iaf tacksam för att vården ger körförbud.
  Vill fan inte ha förare runt mig som tuppar av i trafiken. Visst det kan ske av nån annan men när man vet sååå näääää
  Hannah.. Kolla upp blodtryck mm.
  Låter som kroppen säger ifrån ❤️

  Svara
 • Så onödigt att skrämma upp folk i onödan. Det stämmer inte alls att man får körförbud utan orsak när man svimmat! Och en sk Tia är en mindre stroke och då ska man inte köra tills man utrett vad det beror på eftersom der finns risk för nya proppar. Detta är för allas säkehet skull. Svimmar man ofta utan anledning ska man söka vård. För Hannas del så är det säkert bara lågt blodtryck när man reser sig snabbt. Ingen fara för nåt körkort här alltså.

  Svara
 • Men Elisabeth, det stämmer ju inte alls det du säger. Jag har nyligen varit med om det och inte blev jag inlagd, trots upprepade svimningar. Inte blev jag av med något körkort heller. Däremot en uppföljning på vårdcentral där man började med att kolla det mest troliga, lågt blodtryck, och vidare undersökning om det inte var anledningen till svimningen. Hanna, var rädd om dig och ge dig själv så mycket vila och återhämtning som bara är möjligt. Och skräms inte upp av negativa kommentarer😉

  Svara
 • Hon måste ju skämta:/ tror knappast att hon är Ssk!

  Svara
 • Stackare! Glöm inte bort att ta hand om dig själv oxå… tänk på vad Ida sa på wisp-resan, vilka de viktigaste personerna i ens liv är: bl a en själv!!!
  Stor kram! ♥️♥️♥️

  Svara
 • Vilken fantastisk mamma du är! Kram

  Svara
 • Hej Hanna,
  Jag undrar om du skulle kunna fråga Magdalena var hon beställde boken hon designade till Filip i present??
  Skulle vilja beställa en sådan och har inte fått svar av henne
  Tack på förhand!
  //Petra

  Svara
 • Lovebookonline.com
  🙂

  Svara
 • Finaste Hanna! Gå till vårdcentralen och kolla ditt blodtryck! Det var säkert ett blodtrycksfall som du fick! Du reste dig för hastigt! Du måste vila o koppla av mellan varven. Du har haft så mycket i Sverige med jobb, hus, resa hit o dit, oro för barnen o allting! Nu när vi får fint väder, sol o varmt, kopplar du av! Ta hand om dig. Tänk på att barnen bara har en mamma! K

  Svara
 • Blodsocker i så fall
  Inte blodtryck !
  Eller stress tycker jag i alla fall!
  Bo i olika länder med barn i andra länder.
  Det är ju skitsvårt att få till umgänge i samma stad ens.
  Att sen behöva delge det som sker i sociala medier, tja, det kanske bara blir för mycket ibland
  Sök läkare
  Kram

  Svara
 • Man kan svimma av för lågt blodtryck inte ovanligt om man tex reser sig hastigt.

  Svara
 • Ta hand om dig, kvinna! Du ska hålla i många år till! Kramen…<3

  Svara
 • Var rädd om dig! ❤️

  Svara
 • Usch vad läskigt, tur att du landade ok och inte slog ut tänder, eller bröt näsan eller nåt annat hemskt! Hoppas det inte händer igen utan att det var en engångsförteelse ♥

  Svara
 • måtte du andas o ta in allt ….för det är sååå speedy att inte få komma till ro…..andas andas…..och bestäm dig för vad du vill…..det finns alltid en väg för alla….allt blir bra…andas in -ut….det kommer bli bra för er alla….varm kram

  Svara