Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:05 | maj 9, 2019

Drama och poesi

God torsdag min vän. Här går veckan i rasande fart. För fort. Hinner knappt njuta av dagarna med flickorna.
Mycket känslor och stress. Tyvärr rörigt hemma i Sverige så jag flyger första planet imorgonbitti. Hade egentligen tänkt att stanna över helgen och bara vara samt fira en vän som ska ha sin 40-års fest här i Marbella. Men i detta så får jag lägga mig själv åt sidan.
Har varit uppe i Peters hus och packat idag. Har fortfarande massor av mina kläder, minnen och småprylar kvar som jag samlat på mig under mina 40 år. Samlare som jag är.
Jag har en förmåga att börja läsa och titta på bilder när jag rotar runt i lådorna. Hittade mina gamla diktböcker från 90 och 94. Några av dom dramatiska-kärleksexplosions-krossat hjärta-första Kärleken/kyssen- åren.
Det var mycket känslor redan då. Kärleksdrama 🙂

Vad gjorde Peter Å egentligen för att få sitt namn överstruket?! 🙂


Så kul att träffa sitt tonårs jag igen. Den där Josef verkade inte riktigt förstå eller besvara min starka kärlek 🙂
Kärleken var så extrem då. Man var liksom dödligt kär eller hatade av hela sitt hjärta. Allt var så strakt och uppochner och bakochfram. Minns du?

Hittade min gamla dagisbild (då hette det faktiskt dagis). Tycker mig se en likhet med Vida trots mitt mörka hår. Eller hur?
Idag kom Molly och Stella från Sverige för att överraska Liv. Hennes bästa vänner.
Peter filmade överraskningen på skolan.
https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/05/img_7031.mov
Började själv gråta när jag såg detta. Vilka glädjetårar.

Molly, Livan och Stella.
Nu är dom här och badar och leker och strax är det dags för ridlektioner.
Kompisarna följer med så klart.

Vida och jag gosar i soffan.
All Kärlek ♥️


33 kommentarer33 kommentarer om “Drama och poesi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh man liksom känner för dig och hoppas att du ska få lite lugn och ro i själen mycket snart ❤
  Du har inte funderat på nån kreativ bana, måla tavlor eller nåt, för gud så fint du både skriver och tecknar 😍 Kram!

  Svara
 • Sitter å storbölar av glädjetårar när jag ser filmen. ♥️🥰😭🥰 Det är vänskap det!! 🤗♥️

  Svara
 • Näääää jag gråter också, så sjukt fint ❤️❤️❤️

  Svara
 • Oj oj oj, så rörande😢 så himla glad hon blev alltså❤️

  Svara
 • Vilken fin film❤ och vilken vacker handstil du har. Hoppas det ordnar upp sig i Sverige fort för dig så du får ha trevligt med dina killar.🙏

  Svara
 • Nu gråter jag med 😢❤️Va härligt med barn o vänner

  Svara
 • Förstår inte hur Peter tänker, men han måste väl inse att det inte är hållbart för dig att ha två barn i Sverige och två barn i Spanien! Känner inte honom men det känns fruktansvärt egoistiskt av honom om han kräver att flickorna ska bo i Spanien. Du skrev tidigare att ni vill varandras väl men jag tycker inte att han stämmer in på den beskrivningen. Du kommer gå in i väggen av allt flängande.

  Svara
 • Jag håller faktiskt med dig Elin! Det måste tära så mycket på dig Hannah att flacka på det här sättet och ha sina barn i olika länder. En dag kommer du krascha och det känns som du är väldigt nära den varan. Ta hand om dig och din hälsa annars har man ingenting❤️

  Svara
 • Jag håller faktiskt med dig Elin! Det måste tära så mycket på dig Hannah att flacka på det här sättet och ha sina barn i olika länder. En dag kommer du krascha och det känns som du är väldigt nära den varan. Är det bättre för dig är flickorna är bosatta i Sverige? Ta hand om dig och din hälsa annars har man ingenting❤️

  Svara
 • Hannah har otaliga gånger poängterat att hon gärna är personlig i bloggen, men inte privat. Tror verkligen ni som ständigt skriver och frågar de mest personliga saker om Peter och skilsmäsan att Hannah har någon form av redovisningsplikt till oss läsare? Det händer och sker garanterat saker bakom kulisserna som vi inte har någon aning om, men det hör till god uppfostran att inte böka i hennes privatliv som grisar.
  ”Ta hand om dig och din hälsa annars har man ingenting.” Tror inte du Jenny att Hannah gladeligen hade lagt sig ner och sovit i en vecka om hon kunnat, men med två tonåringar i Sverige och två småttingar i Spanien + allt pendlande med flera olika jobb i två länder och två bostäder så funkar det inte riktigt så.
  Jag är den första att hålla med om att Hannahs hälsa tar stryk av detta, men det är tydligt att hon försöker göra sitt bästa under omständigheterna. Att somliga (samma personer under olika alias?!) ständigt tjatar om det här får henne knappast att må bättre, så snälla läsare; tänk efter innan ni skriver. Även råd ”i all välmening” kan såra.
  Ta hand om dig Hannah!

  Svara
 • Har följt Hannas blogg sedan den startade. Personligen läser jag Hannas blogg för jag gillar hennes personlighet och för jag är engagerad och känner empati för Hannah, speciellt i den situation hon är nu och som hon själv delgivit oss via bloggen. Min känsla är att alla vill Hannah väl även om vi uttrycker oss lite olika och goda råd ges i all välmening.
  Allt gott

  Svara
 • Vad då samma personer under olika alias? Första gången jag skriver och jag heter Elin på riktigt.

  Svara
 • För Hanna är det självklart smidigare om tjejerna bor i Sverige. Hade jag också velat om det var mitt liv det gällde. Men är det någon som tänker på pappan? Om tjejerna flyttar till Sverige som blir det ju han som får flyga och fara varannan vecka eller hur upplägget än är. Hursomhelst så är det ingen smidig lösning för någon. Verkar dock vara två föräldrar som älskar sina döttrar och vill deras bästa.

  Svara
 • Hannah har pojkarna också som behöver henne i Sverige, vilka valmöjligheter har man då? Dessutom har Hannah farit mellan länderna över ett halvår redan….

  Svara
 • Åhhh blir ju helt rörd jag också vilken fin vänskap , kommer säkert hålla hela livet ❤️ Så många fina minnen du har sparat Hannah . Önskar dig allt gott H hoppas verkligen att du snart kan få lite ro över det hela . Detta känns ju ohållbart i längden
  Ta hand om dig ❤️

  Svara
 • Alltså vilken film, började gråta! Så fint.

  Svara
 • Hej, väldigt lik Vida tycker jag!!
  Önskar dig allt gott ❤️

  Svara
 • Du överraskar hela tiden, Hannah, på ett positivt sätt! Kreativ och vacker själ, omtänksam och stark kvinna som även vågar glänta på mindre ”vackra” sidor. Fuckology… haha! 😄 Tycker att det låter intressant att du som verkar vara så utåtriktad har en folkskygg sida också. Du borde skriva mer om det i din blogg, för det finns nog mycket igenkänning i detta fenomen ute i stugorna. Jag känner igen mig i det och tycker att det är ett intressant fenomen. Kul kvällsläsning! Kram på dig!

  Svara
 • Instämmer med flera här, vilken vacker handstil och talang du har för att skriva! Så fint! <3
  Tänker också som Elin och Jenny att du måste tänka mer på dig själv och din hälsa, du kan inte offra dig själv så. Oavsett om det är pga av ekonomi eller jobb flickornas pappa ska bo kvar i Spanien eller bara trivs där, så till vilken nytta är det att skjuta upp flytten hem för flickorna ett helt år till? Önskar att han förstår hur detta farande tär på dig och om ni är vänner och han vill ert bästa, låter flickorna flytta hem till Sverige och till sina syskon och kamrater. Väljer han att bo kvar i Spanien så finns det säkert en bostad att anskaffa i närheten av Sigtuna så ni kan fortsätta ha delad vårdnad om flickorna. Kram

  Svara
 • Men flickorna ska väl flytta hem efter skolavslutningen nu i juni? Det kan väl inte var ett år till!? Inte möjligt!! Då hoppas jag någon sätter ner foten!!!
  Man har ju ansvar som förälder att ta hand om sig själv också. Nu ska vi ju inte spekulera om andras privatliv, men Hannah – vi har ju många följt dig/er i 10 år. Vi bryr oss om både dig och barnen. Hoppas av hela mitt hjärta att du och tjejerna INTE ska pendla mellan länderna ett år till. Hoppas det var missförstånd. Annars får ni allt ta ett familjemöte ihop igen. ❤️❤️❤️
  Kramar!

  Svara
 • Hon skrev förut att de skulle flytta hem hösten 2020. Så det ör ett tag kvar…..

  Svara
 • Ja man kan ju inte annat än att förstå att bloggen är ett jobb och inkasserar lön fö annars hade säkert ett flertal bloggare stängt ner efter alla dessa kommentarer och speluleringar om huruvida Hannah o exet ska lösa allt:/ skämskudde deluxe…

  Svara
 • Åh, dessa dikter ! Det ser ut som mina dagböcker som jag hade när jag var tonåring 🤗🥰

  Svara
 • hannah får väl sluta upp med sin blogg om hon inte tål få en massa frågor, hon välkomnar ju dessa själv i sina utlägg här.
  Det är inte första gången som någon skiljer sig i vår värld, låter så nästan
  på era kommentarer

  Svara
 • Såg filmen.Så fin vänskap men också så sorgligt.Vad vill dina flickor bo.Det är också mycket viktigt.

  Svara
 • Åh, vilken fin vänskap, blev alldeles varm av se filmen.❤ Och hade det inte varit för ditt mörka hår hade jag trott att det var Vida. Ha en fin helg och ta hand om dig samt tack för att du delar med dig och bjuder så mycket på dig själv.❤

  Svara
 • Åh, det måste vara du längst fram till vänster. Ser ut som Vida ju =)
  // Annelie

  Svara
 • Haha, hade nog lite fel, men ngn är lik Vida iaf.. =)

  Svara
 • Men asså jag dör, såå fint du skriver i din bok. Gulligt! ♥

  Svara
 • Nu såg jag filmen, tårar här med! Så fina vänner ♥

  Svara
 • Ingen annan som reagerar på att det känns som att det är Peters beslut att det är över, behöver absolut inte vara så utan kan mycket väl vara gemensamt eller Hannas beslut. Håller med att det är inte hållbart att en av föräldrarna ska flänga dettavis, Peter får väl flyga med flickorna till Sverige emellanåt, varför ska bara Hanna flänga?
  Hoppas allt löser sig för er snart!

  Svara
 • Åh vilken vacker handstil du har! Sällan man ser nåt sånt i dagen digitala värld..

  Svara
 • Åh vilken fin film! 😍 sitter å gråter här jag med! stor kram !!!

  Svara