Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:44 | maj 16, 2019

Rakt in i kaklet

Måste bara börja med att säga att jag är helt överväldigad, tacksam och varm i hjärtat av alla peppande ord. Tack!
På riktigt så går dom rakt in i hjärtat och hjälper. Har aldrig känt mig så ensam som denna vecka. Så mycket att bära själv. Men ord och pepp har som sagt hjälp.
Borde ligga som en våt fläck på golvet men istället har ”He-Man” tagit över mig och jag bara kör. Rakt in i kaklet 🙂 Så att säga.

Sitter ute i solen och njuter av lugnet för stunden. Ska snart börjar packa för att fara till Spanien. Känns som om det var flera veckor sedan jag var där och hos mina flickor. Den här mardrömsveckan har känts som en evighet.
Har roliga veckor framför mig med jobb, inspelningar och så väntar livets resa. Mycket att se framemot och du får så klart hänga med på allt.
Nu vänder det. Lyssnar på Håkans ord, Din tid kommer nu. Japp, nu är det snart min tid.
Låg imorse och drog mig och scrollade igenom Instagram. Skönt att bara få ligga kvar i sängen en stund och inte stressa upp.
Jag bara älskar Fuckology på Instagram. Går ofta in på det kontot bara för att få mig ett skratt. Imorse var inget undantag.

Ett bra tips om man känner sig nere. Gå in där och läs så får du garanterat ett leende på läpparna 🙂
Så min vän. Nu är det dags att packa och åka till skolan och krama om Mio. Fast vi ses faktiskt redan på söndag igen. Då ska vi ut till havs. Bästa jobbveckan man kan ha ska jag ha med syrran och barnen.
All Kärlek ♥️


25 kommentarer25 kommentarer om “Rakt in i kaklet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!
  Du har den bästa bloggen tycker jag. Läser alltid den.
  Hoppas du inte bränner ut dig. Hur orkar man åka så mellan två länder som du gör förstår det inte.
  Du är fenomenal tjejen. Söta Hanna hoppas allt löser sig.
  Anita

  Svara
 • Härligt att höra ifrån dig Hannah! Lycka till med allt du tar dig för under kommande dagar.
  Jag lyckas inte skriva på din syrras blogg men du får gärna framföra en sak. Jag ser att hon varit på resa med eran mamma och jag undrar vad det finns för möjligheter att följa med nästa gång? Jag vill jättegärna åka på liknande resa och göra skillnad för barn i utsatta situationer. Självklart med min egna plånbok och inte på bekostnad av andras pengar. Ni får gärna prata ihop er om det går att styra upp en sådan resa. Jag har nyligen förlorat min pappa och har börjat se mitt liv med andra ögon och detta är en sak jag skulle vilja få in i mitt liv.
  Varm kramar till dig vackra kvinna.

  Svara
 • Heja dig Hannah,
  Älskar din blogg och har nog läst den dagligen i över 10 år, vi fick barn nästan samtidigt, Jag 22 april och du 28:e April.
  Vill bara skriva att du är otroligt stark och vi är många som känner sorgen med dig fast du inte skriver rakt ut vad som hänt så är vi alla Team Hannah!
  Stor Kram och önskar dig en härlig tid i nya radhuset med dina fina barn!

  Svara
 • Önskar dig allt gott❣️ Hoppas att livet snart vänder till det bättre. ❤️

  Svara
 • Fina Hanna. Ha en härlig vecka m dina små flickor. Du är stark du men glöm inte va svag ibland å låt allt komma ut.
  Kram❤

  Svara
 • Tänker på dig fina Hanna, sänder en varm kram till dig.
  Malin<3

  Svara
 • Låter underbart att ge sig ut på havet med kidsen. Hoppas på lugn och ro på land så du verkligen kan få njuta några dagar o skaffa energi och få skratta lite. ♥️

  Svara
 • Nä, våta fläckar får inte mycket gjort, det är bara att köra på:)
  Ibland undrar man, men man får inte mer än man klarar av sägs det, så det är bara att bita ihop.
  Hoppas du o syrran får en fin resa med barnen, det kom ju lägligt iaf 🙂
  Min vecka har varit skit, tröstar mig med att det är fredag imorgon, lite vila, sen på´t igen.
  Du klarar det här, det är lite knögligt på vägen ibland, men då gasar man:)
  Kram

  Svara
 • Svara
 • Bästa bästa ♥️♥️♥️♥️

  Svara
 • ❤️ Det kommer lösa sig till det bästa ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nu vänder det! Har själv haft det kämpigt desenaste veckorna. Bästa vännen fick en hemsk cancerdiagnos, en annan vän kämpar med bröstcancer, min älskade son mår inte bra mm mm. Har smitit iväg en stund, handlar till stundande konfirmstionsfest för dottern, köpte en glass och njuter sv den i bilen medan jag läser din blogg. Läste fuckologys text och kände det…nu vänder det!!!! Det blir bra💕. Kramar

  Svara
 • Hej fina Hannah,
  Tänker på dig och känner i din text hur jobbigt du har det, och vill bara säga att det blir bättre!!
  Massa Kramar och styrka till dig <3

  Svara
 • Kämpa på!
  Efter regn kommer solsken!
  Kram!

  Svara
 • Kom ihåg att du är värdefull. Kram

  Svara
 • Finaste Hannah! Du kommer fixa det här även om det är svårt, ledsamt och kommer att ta tid. Du kommer för alltid ha dina barns kärlek och respekt för det du gör och går igenom. Har själv barn i dina barns ålder och vet att de (främst tonåringarna) inte visar det nu men du tankar deras hjärtan med trygghet och kärlek genom vad du gör för dem. Och det kommer de aldrig att glömma. Sen måste man inte vara perfekt. Jag misslyckas som mamma varje dag känns det som ibland. Styrka och kärlek till dig från alla oss mammor här ute och här inne.😍 Kram Lina

  Svara
 • Dina bloggläsare vill dig och dina fyra barn det allra bästa. Och nu kan det bara bli bättre och bättre. ❤️

  Svara
 • Värme, omtanke och mycket kärlek till dig och dina barn.

  Svara
 • Keep it up Hannah❤️Du är helt fantastisk ! Glöm inte det

  Svara
 • Du är fantastisk♥️

  Svara
 • Hej Har följt din fina blogg länge (sedan Liv kom)och ville bara berätta att jag tycker du är en jättefin människa som verkar vara så fin medmänniska och Mamma ,Jag håller på dig och tror att allt kommer att bli till det böttre snart .Kömpa på men glöm inte bort att ta hand om dig själv ❤️Jag hoppas att allt ska ordna det till det bästa för dig och din familj 💕

  Svara
 • Undrar, har Peter helt gett upp på grabbarna? Vet att deras pappor finns men Peter har väl också funnits för dom förut iaf?
  Du är så stark och kämpar på, det är din tid snart ska du se!

  Svara
 • Du är grym!!!!❤️

  Svara
 • Vad är det för jobb du ( och din syster o hennes familj ) ska till Kroatien att göra?
  Nån som betalar er för att göra en segelresa? Ta nu inte illa upp att jag frågade. Man blir nyfiken bara. Ni skrivet ju båda att det filmas, och då undrar man ju.
  Ha det så bra nu.

  Svara
 • Tyvärr inget jag kan skriva om… ännu. Men jobb då vi håller på med flera inspelningar nu under vår och sommar för ett stort projekt.

  Svara