Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:08 | maj 20, 2019

More Fun

God morgon vacker. Hoppas allt är väl och att helgen varit fin.
Vi vaknade nyss. I Kroatien. I en segelbåt.
I en vecka ska vi filma detta äventyr. Kan nog vara bästa jobbet 🙂
Just nu är jag oerhört tacksam och har fått lite styrka. Samlad med syster hennes barn, Mio och flickorna. Bara William och Lance som saknas.
Men skola och dans tar upp deras vecka.

På väg på äventyr.

Kärt återseende.

Precis där vår båt ligger ser man detta ”slott”. Där har scener ut Game of Thrones spelats in. Coolt.
Apropå på Game of Thrones så har ju måndagar blivit bättre senare tiden för då släpps ju ett nytt avsnitt 🙂
Tycker dock att sista säsongen är så där.

Vi är så förväntansfulla och glada. Vår båt heter More Fun. Bara det.

Morgonlek med LoLo innan vi strax sa sätta oss vid frukostbordet.

Nu har vi det gött.
All Kärlek ♥️


56 kommentarer56 kommentarer om “More Fun”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker du snabbt blir bra, ibland undrar jag om du är så fruktansvärt
  nere som alla andra som gått igenom skilsmässor o knappt kan försörja sig
  Ge oss gärna. ett tips

  Svara
 • Mår inte bra. Men måste ju sköta mitt jobb, ta hand om barn, hus, hem och ekonomi. Bara att bita ihop. Sen är livet och känslorna uppochner hela tiden. Ena stunden är man glad för att sen bara tappa allt hopp om livet.

  Svara
 • Vad mysigt ni har det🤗❤

  Svara
 • Så skönt för dig och flickorna att få komma ifrån Spanien lite. Träffa och umgås med era kära kommer att göra er gott. Kram ❤️

  Svara
 • Jaaa, så mysigt ♥️

  Svara
 • SOLVEIG, man kanske hanterar saker på olika sätt. Även under perioder när jag mått väldigt dåligt och delar i livet varit helt nattsvarta så finns det ändå saker jag lyckas njuta av och koppla bort det dåliga. Det kan vara allt från att komma ut i skogen och träna med hundarna några timmar, ta en fika med en vän eller bara njuta av kaffe och macka till frukost i soffan vid tv:n. Sånt underlättar min återhämtning.

  Svara
 • Visst är det så Jessica. Stor Kram

  Svara
 • Hej!
  Detta något vi kommer få se nåt av senare?
  Förstår att man inte ”får säga nåt”, men tycker ibland det kan vara rörigt att följa när man inte förstår syftet… Så är det på många bloggar.
  Njut nu och hoppas ni får lite bättre väder. 🙏🏻☀️💕

  Svara
 • Solveig , sluta spela dum på Hannahs o Maggans bloggar nu 😂

  Svara
 • Herre gud skönt att komma ifrån Spanien ???
  Många skulle göra vad som helst för att vara där , bo där.. Tycker som Solveig har nog aldrig varit med om eller sett en sån glamour skilsmässa tycker inte heller att Hannah ser så nedbruten ut.
  Många har tyckt till om Peter men jag kan faktiskt förstå honom om han inte vill släppa flickorna från Spanien …packar ihop hela livet och flyttar till Spanien sen ska Hannah tillbaka igen..Nä pappor har också rättigheter.
  Detta flängande det passar inte när man har barn som inte flygit ur boet.
  Idag väljer många kvinnor att inte ha barn just på grund av att du är fast i många år för att ge barnen en trygg grund och då blir karriär med mera bromsat. Så är det och man måste ha det i beaktning att så blir det.
  Barn som inte får en trygg grund kan få psykisk ohälsa att hela tiden vara på väg är inte bra.
  Måste bara tillägga gud vad fin röst Liv har skulle jag vara mamma till dom tjejerna så skulle jag låta dom vara kvar i Spanien..huga för Stockholm och Sigtuna /Märsta ingen bra utveckling där.

  Svara
 • Kan bara hålla med om dina första ord. Herre Gud!

  Svara
 • Sedan kan det ju vara så, Solveig & co, att man inte visar hela sitt liv i en blogg. Kanske känns det inte helt bekvämt att visa upp när man ligger och gråter av ångest och vrider sig i sängen och inte kan sova. Ibland blir man helt perplex över hur folk tar sig rätt att läxa upp andra människor. Du ser inte ut att vara så ”fruktansvärt nere”. Är det dåligt? Blir du avundsjuk? Och ”glamour skilsmässa” vad är det?

  Svara
 • Precis Petra ♥️Detta är en blogg och inte en direkt insyn i mitt liv, mina känslor och varför det egentligen är dom det är. Tråkigt att det alltid kommer negativa kommentarer när man mår lite bra för en stund. Är väl mer tillfredställande för vissa när man mår dåligt. Stor Kram till dig 😘

  Svara
 • Gött med gratis semester! Det är du värd!
  Hoppas du tjänar mycket pengar på det ni gör (kanske TV-serie??)

  Svara
 • Så härligt för er att komma iväg. Mår själv inte bra hur gör du för att hantera ångesten ibland känns det som man håller på att gå sönder… kram

  Svara
 • Tyvärr så har jag svårt att hantera den. Men omger jag mig med vänner och familj så ”glömmer” jag lättare bort den. När jag är ensam och på kvällar och nätter är den som värst. Griper tag som en ond svart klo och det går inte ens att andas. Har köpt ångestdämpande på apoteket i Spanien. Inget receptbelagt utan naturligt. Funkar när det är som värst. Har provat antidepressiva för ett par år sedan, men det var inget för mig. Kram och styrka till dig. Tänker att det kommer gå över med tiden. ♥️

  Svara
 • Underbart med båttripp, njut!

  Svara
 • Tack. Det ska vi 🙏🏼

  Svara
 • Solveig! Skulle det kännas bättre för dig om Hanna bröt ihop på varenda bild i bloggen? Om du aldrig gått igenom en skilsmässa så tyvärr funkar psyket så att även om du inte orkar med så måste du orka! Hon har barn också som sätts i första rummet. Man måste orka och leva för dom oxå.
  Allvarligt talat så verkar ju inte du vara stabil med din kommentar! Finns hjälp att få att stabilisera upp psyket och förståelse för andra människor.

  Svara
 • Solveig: Usch vilken ful kommentar. Att du orkar…

  Svara
 • Jag ber Hannah om ursäkt. Jag håller med den blev elak.

  Svara
 • M de kanske var mest Peter som ville flytta. Hannah verkar inte super peppad på att vara i Spanien.

  Svara
 • Ja så är det, jag bara gråter. Har tre barn jag måste finnas för men det är så svårt. Har fåt medicin Venlafaxin se om det hjälper. Det är ju många som äter tänker jag…tack för att du delar med dig kram

  Svara
 • Hej Hannah! Så underbart ni ser ut att ha det! Kan tänka mig att det kan vara skönt att byta miljö ett par dagar när välmåendet inte är på topp. Hoppas ni får några härliga dagar tillsammans! Kram H

  Svara
 • Ser att det finns fler Solveig som kommenterat

  Svara
 • Någon som vet vad låten heter som dom sjunger och dansar till på instastory?😀

  Svara
 • Solveig m.fl. Tyvärr, måste hålla med. Här går det verkligen upp och ner. Tycker mycket om dennna blogg men, får en misstanke att de deppiga inläggen är till för att vi följare ska kommentera. Så beräknande kan det väl ändå inte vara? Bloggvärlden är verkligen mysko och vi följare är de som betalar och förlorar?

  Svara
 • Vad betalar DU för? Vad förlorar du? Förstår inte riktigt vad du menar. Har ett fantastiskt jobb just nu och har en möjlighet att kunna ta med mina barn. Klart jag tar den. Ska jag ligga under täcket och gråta, gräva mer mig i sorg? Ska jag bara skriva om hur mitt inre är tungt av sorg på många olika plan? Är det inte härligt att få ta del av även glädje mitt i skiten? Jag tycker i alla fall om att få må bra… om bara för en stund. Jag fångar alla tillfällen. Sen har alla olika jobb. Mitt just nu är ett stort projekt och innebär det att segla idag med barn och familj så är det underbart. Nästa vecka kommer jag sitta i tunga sorgliga möten så jag passar på att må bra. Livet. Uppochner. Känner du dig lurad? Ja, då får du nog sluta läsa 🙂

  Svara
 • Ha det så jättebra på resan. Njut, umgås, ät och drick gott🍦🍾🥂🍺🌺. Det är du värd efter allt du har gått igenom. Strunta i alla dumma kommentarer. De har nog väldigt tråkiga liv så de måste slå ner på de som må dåligt.

  Svara
 • Camilla, om hon ”tjänar mycket pengar” på det hon ska göra, så är det ju ingen gratis semester, eller hur?

  Svara
 • Som jag skrivit flera gånger så är detta en jobbresa! Men jag får väl upprepa igen då. Detta är en jobbresa för ett TV-projekt vi gör. I slutet på sommaren får vi släppa vad det är. Vad betalar du? Och vad förlorar du? Förstår inte riktigt vad du menar.

  Svara
 • Det måste vara riktigt tufft att skilja sig och dessutom flänga omkring och känna sig otillräcklig var man än är.
  Oavsett vad vi läsare får se så måste det ju såklart vara jättejobbigt!
  Hoppas vi alla härinne kan vara snälla mot varandra också även om vi inte alltid håller med!
  Det är en av anledningarna till att jag gillar den här bloggen att det är en skön stämning härinne och bland kommentarerna.
  Hoppas det kan hålla sig så! Vill inte se för mycket påhopp varken på den som skriver sin blogg eller på varandra i kommentarsfältet.

  Svara
 • Ja, jag har inte ”lyxen” att bara kunna sörja. Måste fara mellan barn och länder, flytta, försörja mig mm. Men så är det. Just nu har jag ett ljuvligt jobbtillfällen och detta ”flängande” är självvalt. Kunna jobba och ha med nästan alla mina barn är magi. Håller med om att vi ska vara snälla. Mycket trevligare så. Kram

  Svara
 • Men för faaaan männskor!!!
  Vilka är ni att kräva av Hanna hur hon försörjer sig, varför hon inte sörjer osv osv
  Ni kan ju börja tala om vad ni har för lön osv osv.
  Gillar ni inte vad ni läser …? Sluta läs då! ENKELT!!
  Till Hanna: NJUUUUUUUUUUT av de bra veckorna för att orka de mindre bra veckorna ❤️ Båttrippen ser helt underbar ut.

  Svara
 • Ja fyll på med sådant du mår bra av! Ta vara på magiska ögonblick!

  Svara
 • Att du orkar hålla på att förklara heeela tiden, Hannah, att det är en jobbresa det handlar om. Lika lugnt och vänligt varje gång dessutom. Ha en härlig resa och njut med dina nära och kära. Hoppas den kan få dig att skingra tankarna lite ❤

  Svara
 • Håller ni på att filma något likt Wahlgrens värld.

  Svara
 • Passa på och tanka, skapa minnen för kusiner, syskon. Visst får man va lessen va i chockbearbetning som sorg för de som inte ble’ dock är.Har haft liknande separation o inte hade plånboken ngn betydelse då;((

  Svara
 • Jösses här var det fullt med avundsjuka människor idag , tänk att folk inte kan glädjas med andra . Jag är så glad för att Hannah kan få må lite bättre nu en vecka tsm med barn och familj men vem vet det kanske mig det är fel på 🤔 önskar dig som du vet Hannah allt gott ❤️

  Svara
 • Nej, det får vi verkligen inte hoppas! 😂

  Svara
 • Fina Hannah, all styrka och kärlek till Dig. Din blogg är en av mina favoriter just för att du verkar så ärlig, äkta och ödmjuk. Kram

  Svara
 • Bara för att man skriver och lägger upp bilder på en blogg, betyder det att man mår bra?? Inte alltid att man visar att man mår dåligt. Oavsett om man är en offentligt person eller inte. Alla som inte förstår detta bör hålla sina åsikter för sig själva. En skilsmässa är otroligt sårbart. Gifter man sig är tanken för alla tror jag att det ska hålla. Sen att man även har barn som bor på annat håll är alltid svårt. Det ska kompromissas och fungera för alla inblandade. Alla lycka till dig Hanna och dina barn ❤️ Kram.

  Svara
 • Man undrar ju om den enda anledningen till att vissa läser Hannahs blogg är för att kunna få vräka ur sig någon otrevlig kommentar? Patetiska figurer där bakom sin skärm!
  Önskar dig Hannah och dina nära en fin vecka!

  Svara
 • Hej alla! Ni som orkar och väljer att läsa mitt långa inlägg , tack och en förklaring till mycket,
  Hej, Challe här! Jag föddes 1976 . Stod vid mammas o pappas grammofon och sjöng. Det var Kicki Danielsson. Jag sjöng och sjöng så mamma o pappa sa att ” den tösen blir nog sångerska” .
  När jag var hos min farmor så sjöng jag hela hela tiden så hon sa att jamen denna jäntan måste ju bli nån slags sångerska.
  Jag gick till Åhléns och höll farmor i handen o sjöng. Där OCH då kom det fram en man som sa: vem är denna lilla tjej som sjunger så fint? Blev jätteblyg….sa att nä det vet jag inte…
  I vuxen ålder har jag livnärt mig på musik men hade kommit mycket mycket mycket längre om jag inte vore så rädd:(

  Svara
 • Alltså jag dör av skratt. Underbar kommentar Hannah:-))

  Svara
 • Hamnade tokigt men hänvisade till ”Kan bara hålla med om dina första ord. Herre Gud!”
  😀

  Svara
 • Hej hannah.förstår mig inte på folk som ska klaga o ifrågasätta allt mm.jag känner inte dig men det värmer i mitt hjärta när jag ser att du får koppla av o ha mysigt med dina barn.hoppas ni får en jättemysig resa kram

  Svara
 • Hoppas ni får en toppen resa!!!!⛵️⛵️🌅

  Svara
 • En ny varm och vänlig dag❤

  Svara
 • Underbart att segla😊njut o koppla av fina du🙏🏻😊
  Kram🌹

  Svara
 • Du verkar vara en helt underbar människa och duktig med allt. Dessutom vacker.
  Ha det bra och lycka till med allt!

  Svara
 • Åh, vår hemmahamn Trogir! Så underbar liten stad, som fin s med på UNESCOs världsarvslista. Hoppas du hann njuts lite av stan också.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har aldrig skrivit någon kommentar här men någon gång måste vara den första.
  Jag har följt din blogg sååå länge.. sen Liv föddes. Min dotter Julia är också född 2009. Du har alltid varit och är en sån inspiration för kvinnor/mammor. Du har förmedlat så mycket kärlek genom dina inlägg!
  Jag är så ledsen för er skull , att ni har det tufft i familjen och att det inte funkat. Men jag hoppas solen ska lysa på er och att allt blir så bra det kan bli för er.
  Jag hoppas få läsa massor av fler inlägg.
  Tycker du verkar vara en helt underbar person.
  Skickar kärlek och kramar

  Svara
 • Du verkar vara en fantastisk människa, mamma och vän. ❤️ Njut på semestern och skit i allaavundsjuka människor!

  Svara
 • Åhh att folk bara orkar vara så bittra! Herregud det är Hannas liv! Sluta lägg er i och ha en massa åsikter! Det måste vara jobbigt å inte ha något annat å göra än och störa sig på andra människor! jag tycker att Hanna är den mest fantastiska mamma som gör allt för sina barn!! En sann förebild och en mamma att lära av!
  Skäms på er som lämnar elaka kommmentarer och dömer en människa ni inte känner! Ni kan inte må bra!

  Svara
 • Kära Hanna.
  Jag har alltid följt din blogg och jag blir så arg och upprörd när folk ens tar sig tid spy galla i en blogg!
  Du är en kämpe som är så värd att få glädje och njuta!
  Livet e tufft även för mig men det ger inte mig rätten spy galla över andra.
  Stor kram till er alla på båten! Älskar även din syrra ❤️
  Kram C

  Svara