Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:40 | maj 21, 2019

Mama Mia

God kväll min vän. Hoppas allt är väl. Vi har härliga, intensiva, roliga, galna och skoj dagar tillsammans.
En verklig ynnest att få vara med syrran och barnen här i Kroatien. Som jag skrivit tidigare så är detta en jobbresa inför ett stort TV-projekt. Mer kan jag inte säga förrän i slutet på sommaren.
Blev väldigt förvånad över vissa typer här inne som lämnat sina fula avtryck. Är det så hemskt att jag få må bra för en stund? Tycker dock det är tragiskt och säger mer om stackarn där bakom skärmen.
Personen mår nog inte så bra själv och finner styrka i när andra mår dåligt. Tänk bara på bitterheten och föraktet till slut kommer äta upp denne inifrån. Ett tips på vägen… Släpp det. Bli inte upprörd över att jag inte bara lägger ut bilder när jag ligger i fosterställning, lider, gråter och undrar om jag ens ska orka. Strunt samma.
Än en gång så måste jag poängtera att detta är min blogg. Har skrivit här till dig i 11 år, delat med mig av sorg, glädje, med- och motgångar, barnafödslar och död. Men det är en liten insyn i mitt liv. Så klart lämnar jag inte ut allt som händer med t.ex. barn, beslut, hälsa och skilsmässa. Det kan ju vara så att jag inte bara går igenom en jobbig och smärtsam skilsmässa. Tål att ha i åtanke innan man spyr galla.
Nog om det. Ingen som ska ta min glädje. Vill passa på att tacka dig som verkligen ger mig varma kramar och leenden genom dina ord. Tack!
Barnen har så kul. Mio och Tristan ligger minsann inte bara och slappar inte. Dom får hjälpa till, hissa segel och lära sig allt om segling. Den här resan gör dom gott. Den gör oss alla gott. Gemenskapen och kvalitetstiden. Spännande utflykter, storm, sol, sjösjuka, god mat och mycket skratt.
Så behövligt ♥️


Vi åker med More Sailing tillsammans med världens bästa Fredrik och Rebecka som styr skutan och lagar ljuvlig mat. Wow är ordet!

Vårt team är med oss i systerbåten Lady Nor.





Varje morgon kl 8 äter vi frukost ute i sittbrunnen där vi lagt till…

… och lunch har vi ätit ute till havs. Igår låg vi nästan ner och åt för alla vågor. Spännande och kul.

Dom minsta är modigast av oss och har hoppat i och badat från båten.

Igår gick vi iland och åt middag på restaurangen där scener ur filmen Mama Mia spelats i.
En upplevelse verkligen. Maten och atmosfären. Familjärt och härligt.

Barnen fiskade och fångade räkor i håvar från restaurangens ”brygga”. Det här är sånt som dom alltid kommer minnas.

Idag var vi iväg på en utflykt. Den ska jag berätta mer om imorgon.
Nu ska jag krypa ner mellan Liv och Vida och sova. Är så trött. Sov knappt nåt igårnatt pga storm. Vi for fram och tillbaka i våra sängar och det lät som en orkan utanför. Nu ligger vi i hamn så det är mer stilla. Ska vagga till sömns nu. Mysigt.
All Kärlek ♥️


34 kommentarer



34 kommentarer om “Mama Mia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow va underbart!! Era barn kommer nog att minnas denna resa livet ut. Ta hand om er och njut lite extra när dom stunderna kommer. ⛵️💦
    Stor kraaaam 💛

    Svara
  • Wow vilket äventyr! Så häftigt! Ser underbart ut! Kram

    Svara
  • Ni ser ut att ha det underbart! Försök njut och tanka batterierna genom den härliga kärleksfulla gemenskapen.
    Ta hand om dig, kram!

    Svara
  • Minne för livet för er alla och tsm nästan hela familjen , kul för alla kusinerna , bara njut av livet Hannnah detta säger jag uppriktigt sagt och står för det till 100 % ha en fortsatt härlig vecka i vackra Croatien , dit åker jag och min man tillbaka till nästa år Kram på er ❤️ Och du lägg inte mer energi nu på alla troll som sitter bakom sina skärmar och är bittra på livet ❤️

    Svara
  • Du förtjänar de bästa i livet , må gud ge dig styrka 🙏❤

    Svara
  • Skit i trollen…jag tycker du är GRYM !!
    Har läst din blogg i många år men jag är tyvärr kass på att göra avstamp i kommentarerna!
    Fortsätt kämpa och fortsätt blogga som du gör, vi är många som älskar att följa din vardag, både i med och motgångar!
    Ha en fortsatt härlig resa!
    Kram!

    Svara
  • men åh gudars va härligt ni verkar ha det alltså .
    jätte fina bilder <3
    alltså jag förstår inte mej på såna elaka människor så avundsjuka o nej mår inte bra men … ska inte spy sin galla övver fina dej . du är såsåå bra <3
    så njut din resa och glöm alla fula ord. personen är inte vvärd något utav det kramullie

    Svara
  • Ser underbart ut!!! Passa på o njut av resan o familjen!
    Stor kram💕💕💕

    Svara
  • Vackra Hanna❤️ Njut av eran underbara jobbresa , ni ser ut att ha det underbart. Hoppas att ni slipper mera regn. Kram Lena

    Svara
  • Hoppas vinden lägger sig. Ha en fortsatt underbar vecka. Tror ingen på bloggen missunnar dig detta. 😍

    Svara
  • Så underbart ni har det på båt och i land😊
    Ha en jättefin dag☀️😊🌹

    Svara
  • Drygt med nättroll… 🙁 Passar inte galoscherna kan man sluta läsa, inte sprida dynga. Jag tycker iaf att det är kul att gå in här och läsa om dig och ditt 🙂 Fortsätt njuta så mkt du kan!

    Svara
  • Unnar dig och barnen så mycket härligheter som det bara går.
    Full tank med energi, gärna så det rinner över.
    Kram!

    Svara
  • Kroatien så vackert, har hus där. Måste bara fråga var i Kroatien ni är, har totalt missat att det finns en Mamma Mia restaurang.

    Svara
  • Vad fina ni är allihopa! Njut!

    Svara
  • Rolig bild med din lilltös hängande i ett rep i bommen och Charlie står på språng….( på Syrran blogg) Jaa de blir kul tv i höst ,1000 kramar:)))

    Svara
  • Ja den är underbar. Repet funkade perfekt som barnvakt 😉

    Svara
  • ❤️

    Svara
  • Åhhh så mysigt för er! Vilka härliga minnen ❤️

    Svara
  • ..och gick man och trodde att Mama Mia verkligen är inspelad i Grekland! 🙂
    Ser alldeles jättehärligt ut på bilderna. Varit sugen på Kroatien länge.

    Svara
  • Bry dig inte om elaka bittra människor. Du förtjänar att ha det bra ett tag! Det är jätte roligt att se alla dina härliga bilder. Keep smiling <3

    Svara
  • Den svenska avundsjukan är verklig! Usch för bittra och elaka människor. Jag blir iallafall glad av att se dig lycklig, resan och sammanhållningen med syster m. familj och alla barn gjorde dig gott i själen ♥ Simma lugnt där ute på de sju haven! 😉
    STOR kram!

    Svara
  • Usch så ledsamt. Hur kan man vara elak mot någon som redan ligger? Du uttrycker ju att du mår dåligt. Hoppas du kan ruska av dig dessa kommentarer och att det är som du skriver att de själva säkert mår dåligt. Beklagligt. Den avundsjukan som verkar finnas mellan oss kvinnor kan ju vara hemsk. Jag hade nog ej pallat ha en blogg och få elaka kommentarer så tycker du är stark. Heja dig!

    Svara
  • Hanna, du kan trösta dig med, att antalet bittra o elaka människor är liten jämfört med oss som följer dig med glädje 💕…Dessa människor mår inte bra själva, men mår säkert bättre av att klanka ner på likasinnade.
    ..Jag tror ( eller vet av egen erfarenhet) att du kommer bli mycket starkare än du någonsin varit, när livet börjar komma tillbaka till dig..
    Fortsätt och njut nu i vackra Kroatien ☀️
    Styrkekram till dig 🤗

    Svara
  • Så värda, så värda sååå väääärdaaaa!! Kraaaam till er alla! <3 <3 <3

    Svara
  • Kul, hoppas det blir en ny realityshow liknande Laila Bagge/ Wahlgrens Värld. Skulle varit kul om ni två gjort en sån🙂

    Svara
  • Åh vad härligt ni har det! Blir så glad av att se dina bilder! ❤ kraaam från ett grått Göteborg

    Svara
  • Det ser såååååå mysigt ut 🙂
    Fast jag skulle aldrig kunna åka båt så.. sjösjuk så det smäller om det 😞
    Skulle typ spy ihjäl mig 🤮🤪

    Svara
  • Finaste Hannah! Det glädjer mig så mycket att du har det bra med dina käraste. Det ser verkligen ut som att ni är på en toppenresa! Önskar dig och dina allt gott. Stor kram

    Svara
  • Fina du, bry dig inte om energitjuvar – de är inte värda din energi! Jag tycker att det är underbart att få följa era upplevelser i Kroatien och skönt att du får en liten paus från vardagen… Njut och var i NUET och ladda med all den positiva energi du får av dina nära och kära på resan =). Ser helt magiskt ut!
    Kram Marie

    Svara
  • Vilken fantastisk resa och minnen ni skapar tillsammans…Kroatien är underbart och det man får uppleva genom seglingen där är magisk – min familj va nere 3 somrar när jag va från 10år o uppåt – och nu 30år senare så säger jag fortfarande att det är de bästa semestrarna någonsin på segelbåten där nere med miljön, landet o kulturen!!! ❤️

    Svara
  • Fina Hannah. Du är värd varenda minut med din fina syster, barn och systerbarn. Det är så härligt att se att du mår bra iallafall för en vecka. Det är du verkligen värd.Njut nu och skit i vad andra de tycker. Underbara bilder du visa oss. Många kramar till dig och dina barn!!

    Svara
  • Svar till Annika:
    Jo, filmen Mamma Mia spelades in på en grekisk ö som heter Skopelos, så du hade faktiskt helt rätt! 🙂
    Det var bara vissa scener som spelades in på annat håll.

    Svara
  • Kan man skicka styrkekramar genom skärmen så får du ett helt gäng nu. Jag tycker du är helt fantastiskt. Det du delar med dig Av här inne som vi får se är helt otroligt övertillräckligt. Så fantastiskt närvarande mamma. Verkligen en förebild. Sen är du så vacker. Det finns alltid människor som mår så dåligt att de måste trycka ner andra för att själv må bättre. Kram fina Hanna /Caroline

    Svara