Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | maj 25, 2019

Sista hamnen

God morgon min vän. Nu väntar en lång resdag för mig och tjejerna. Men vi är glada och tacksamma över denna vecka tillsammans med Mio, syster och barnen ute på havet och allt annat spännande och mysigt vi gjort.

Så mycket kärlek ♥️
Det enda tråkiga är väl att Lance åkte ut igår. Trodde och hoppades verkligen på en finalplats för honom. Men vi är stolta och glada för hans skull ändå. Tänk att han tog sig hela vägen till semifinal. Det är så coolt.
Vi följde honom över datorn vid middagsbordet 🙂
Vi åt middag på ett trevligt ställe i hamnen där vi lagt till för sista gången… I alla fall för denna gång.Det var fler än Lance som hade dansshow.
Stor Kram ♥️


5 kommentarer5 kommentarer om “Sista hamnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du behövde den här veckan! Underbart att se all glädje och alla vackra ställen. Kram.

  Svara
 • Ser ut som ni haft en härlig vecka! Är nyfiken att se vad det är ni spelar in. Hoppas det fortsätter i samma anda på hemmaplan. 🌸

  Svara
 • Ni är så vackra att det är som en saga. Och Liv sjöng så fint Halelujah så nu är det ännu mer sagolikt, den sången sprider sig liksom över bilderna i flera av dina inlägg efteråt.
  Hon har nåt där, den rösten är det ngt speciellt med.
  Tack för fina bilder på din fina familj.❤

  Svara
 • Vilka fina ord Anna. Ja det är sannerligen något speciellt. Grep tag och som du skriver så var det sagolikt. Tack 🙏🏼♥️

  Svara
 • Vilket drömliv ni har du o din syster Semester betald Fantastiskt

  Svara