Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:46 | maj 26, 2019

Mors Dag

Grattis på vår dag alla mammor! ♥️ Alla är vi mamma till nån på ett eller annat sätt. Har man inte egna barn så är det bonusbarn, med det kan ju också vara den där kompisen som aldrig blir vuxen, husdjur, man… vad vet jag. Men mammor är vi nog allihop 🙂
Jag säger grattis till mig själv som har välsignats med fyra barn. Visst ger dom mig gråa hår och fullkomlig explosionsartad ångest och tårkanalstömning titt som tätt men oavsett så är dom det bästa jag har. Det är dom jag lever för. Gör allt för. Och älskar villkorslöst och oändligt.
Imorse fick jag den finaste morgonen på länge. Den fick tårarna att rinna och hjärtat att svämma över av tacksamhet och kärlek.

Kaffe och jordgubbar, en present som dom köpt i smyg för egna pengar när vi var i Kroatien men det finaste av allt… ord som grep tag i mitt hjärta och gjorde mig så glad. Fick mig att känna den där kärleken och uppmuntrar att man faktiskt gör sitt bästa och så gott man bara kan. Försöker finnas där och ge trygghet. Liv och Vida satte ord på den känslan.

Det är mycket som händer men Jag är stark, deras diamant och tydligen kan jag fixa allt om det inte går som det ska.

Du förstår tårarna va?!
Själv tycker jag mest bara att jag är stressad, sur, otillräcklig och jobbig. Men jag har väl mina ljusglimtar 😉
Vi hade världens mysigaste förmiddag med frukost och kramar innan Peter hämtade som vid lunch.


Gött!
Nu är jag påväg igen. Åker till Sverige och mina pojkar idag och gör det där som jag är bäst på… fixar saker.
Varma kramar och massor av Kärlek till dig ♥️


23 kommentarer23 kommentarer om “Mors Dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina Hannah, jag måste fråga igen var du har köpt din fina stråväska?(Den som du har på stranden i Kroatien.)🌸Kram

  Svara
 • Den köpte jag på zara förra året. Kram

  Svara
 • Mina ögon tårades också när jag såg bilderna på dig och barnen och läste vad de skrivit. Så fin mors dag du fick fina Hannah <3

  Svara
 • Så tacksam ♥️ Kram fina Ingrid.

  Svara
 • Frågar igen..kanske nån av läsarna vet?
  Den brun-rosa skjortan du hade i ett inlägg lite längre ner, varifrån är den?
  Jag gissade på Indiska men hittade den inte där. Söker med ljus och lykta.. Den är exakt i min smak. 🤗
  Hoppas du får en fin vecka med dina pojkar, i lugn och ro utan drama.

  Svara
 • Visst är den fin!! Kommer från Fira.me. Där hittar du massor av liknande då denna är från förra året. Kram

  Svara
 • Hallå Hannah!
  DU är GRYM!!
  Glöm inte det nu när livet är lite trassligt……Du fixar det som Liv & Vida skrev🤗.
  Stor kram till dig❤️

  Svara
 • Jättefint kort. Vilka ord, stärkande. Du är stark. Du fixar detta. Tillsammans med dina fina fyra barn. All kärlek till dig.

  Svara
 • Så fint skrivet av dina flickor. Förstår att det går rakt in i mammahjärtat och känns fint ” när det är som det är ”.
  Kramar till dig ❤

  Svara
 • Wow, vilken uppvaktning!
  Fina tjejer som uppskattar sina fina mamma, sträck på dig!❤️

  Svara
 • WOW !
  Jag blir tårögd själv när jag läser allt detta fina. Vilka underbara barn!
  Jag sitter själv i en jobbig situation just nu. Jag är gravid och pappan till barnet lämnade mig när jag berättade det.
  Jag läser din blogg dagligen och på något sätt blir jag starkare själv när jag läser allt du skriver. Du ger mig faktiskt styrka. Vilken stark kvinna du är som ger allt för att få allt att gå ihop! Du är en förebild för mig och säkert för många andra!
  Fortsätt kämpa för du är grym ☺️
  Kram kram M 💕

  Svara
 • Stor kram ❤

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️🙏🏻💪🏻

  Svara
 • Åh, sååå fint!!
  Av barn och fulla får man höra sanningen 😉
  Dina fina flickor har så rätt, du är fin och fantastisk och allt det där som de skrev.
  Jag tänker oft på den fina orden du brukar skriva i slutet på dina inlägg, som har hjälpt mig många gånger när jag har haft det tufft – Du är betydelsefull. Och just det är du också – glöm aldrig det.
  Varm kram,
  Anna

  Svara
 • ”är bra på allt” – asså doog 🤣🤣 Hur gulligt! Hannah, hur blir man bra på allt? Det vill jag också vara. Superfint kort, superfina barn vad det verkar. 😊
  Lycka till med allt nu!

  Svara
 • Fina Hannah, förstår dina tårar (mina kom med) när dina fantastiska tjejer skrev så fint till dig.
  Kram Malin ❤️

  Svara
 • Man tror inte de är sant va kloka barn kan va” men detta va så underbart.Plasta in de så inga vatten skador kan förstöra:) (el. tårar) kramar till god o klok bloggerska:)

  Svara
 • Men åh, till & med ja blev rörd.. Du har så fina barn, & ja älskar att läsa din blogg, sluta aldrig att vara du ♥️

  Svara
 • Väldigt konstigt att min kommentar togs bort då jag verkligen lovordade dig som förälder.

  Svara
 • Så fint de gjort för dig!
  Underbart brev, det kommer du få kraft och njuta av många gånger!
  ❤️

  Svara
 • Grattis till dessa fina ungar och till dig som mamma. Du är värd alla fina ord och hyllningar, Jag önskar dig och din fina familj all lycka och jag tror du får en fantastisk sommar, när allt vänder.
  Hoppas själv på en härlig tid och många fina stunder att kunna känna tacksamhet över.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah, jag har en fråga om din väggbonad som jag tror att du har i ditt hus i Sigtuna, varifrån kommer den? Letar som en toka efter något liknande nämligen 🙂 TACK på förhand om du har tid att svara!

  Svara
 • ”Kan allt”. Hur underbart! Mammor är bäst.

  Svara