Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:56 | juni 14, 2019

Sommarlov

Hej min vän. Förlåt för att jag varit dålig på att höra av mig. Livet är så uppochner så jag har inte hängt med riktigt.
Idag fick alla mina barn sommarlov och en härlig sommar väntar oss.

Mio gick ut 9:an idag. Det är stort! Han är stor. Min lilla Mio. Hans pappa skickade en fin bild på honom i sin uniform från hans avslutning.
William har ett år kvar av gymnasiet. Ser framemot studenten nästa år. Häftigt att se sitt barn ta studenten.

Sommarfina flickor.

Efter sång och uppträdanden fikade alla föräldrar och barn. Massor av gott bjöds vi på.

Nu ska vi möta upp vänner nere på stranden och fira in sommarlovet.
Imorgonbitti kl 06 far vi hem till Sverige och William och Mio.
All Kärlek ♥️


9 kommentarer9 kommentarer om “Sommarlov”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härligt. Med sommarlov. Hoppas du får lite mer ro nu. Kram

  Svara
 • Njut nu av sommarlovet med alla barn, familj och vänner! Kram

  Svara
 • Sammansvetsade. ❤❤❤

  Svara
 • Syskonen blir äntligen samlade. Ta vara på sommaren i erat nya hus och ta det bara lugnt. Kram.

  Svara
 • Fina Mio helt plötsligt så ser han så vuxen ut och urgulliga Liv o Vida en lik Pappa och en lik Mamma 😀 önskar er alla en riktigt skön Sommar i Sverige så håller vi tummarna för mycket sol och många härliga bad ❤️

  Svara
 • Hej! Jag ville bara berätta för dig, att för många år sen var jag student vid din mors bibelskola på Arken. När jag ser tillbaka nu,vet jag att detta året lade grunden för min tro. Faktum är att jag inte vet var jag ville varit idag utan det året på Arken. Gud har hjälpt mig genom så många stormar i mitt liv. Jag vill citera något från Bibeln för dig som har hjälpt mig så många gånger och hoppas att detta också kan få betyda något för dig: Från Psalm 40:
  ”Jag väntade på Herren. Då böjde han sig till mig och hörde mitt rop. Han drog mig upp från fordärvelsens grav, upp från den djupa leran, han satte mina fötter på en klippa. Han gjorde mina steg fasta, han lade i min mun en ny sång, ett lovsång för vår Gud. ”
  Jag önskar dig och din familj det bästa!
  Kram (Jeg er norsk, men har forsøkt å skrive på svensk her – med litt hjelp 🙂 )

  Svara
 • Så fint❣️ Herren är god ❤️

  Svara
 • Alltså dina ögonvitor, aldrig sett så pigga fräscha ögon om man kan uttrycka sig så😊

  Svara
 • Fina, fina Mio 🥰 Grattis till examen!

  Svara