Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | juni 23, 2019

The Solution

I samarbete med Oslo Skin Lab
God afton min vän. Hoppas du får njuta av härliga sommardagar och en skön midsommarhelg. Måtte detta väder hålla i sig. Älskar svensk sommar.
Du vet, om du följt mig genom åren, att jag är väldigt noga med mina samarbetet. Gör väldigt sällan samarbeten men när jag väl gör det så är det något jag provat länge, använder flitigt och står bakom det.
Så detta min vän är något jag kan starkt rekommendera.
Ungdom i pulverform 🙂
Jag fick frågan att prova The Solution från Oslo Skin Lab i 8 veckor och när jag gjort det ta ställning till vad jag tyckte.
Jag kan säga så här… bara efter fyra veckor märkte jag en skillnad. Fick mer lyster och spänst i min hud.
För detta är kollagen i pulverform som man blandar med vatten eller juice och dricker varje morgon. Alltså man fyller kroppen med kollagen inifrån.
Man fattar ju hur bra det måste vara. Krämer i all ära som man tar på ytan men tänk dig då den dubbla effekten med boostande kollagen från insidan och utsidan.
Evig ungdom 🙂 ha ha
Det är faktiskt så att vår hud efter 30-35 år tappar mer och mer sin spänst och fyllighet. Kollagen slutar sakta att produceras och huden blir slapp och rynkig.
Jag gillar inte det. Punkt slut. Har inte problem med att bli äldre men gillar inte att åldras när jag inte trivs i skinnet. Jag vill i alla fall ta vara på mig själv så gott det går men vill inte använda eller få hjälp via kirurgiska ingrepp.
Bara bibehålla och boosta på ett helt naturligt sätt.
Och nu har jag hittat lösningen THE SOLUTION!


Studier visar att The Solution reparera rynkor, minskar linjer och celluliter vid regelbundet bruk.
Jag vill aldrig sluta med denna rutin.

Den är helt utan smak så det går hur bra som helst att bara blanda i vatten. Eller varför inte i ett glas med rumstempererat vatten och massor av pressad citron. Det ska ju vara bra att dricka varje morgon för förbränningen. Två flugor i en smäll 🙂
Men nu kommer det bästa. Just nu ger jag dig tillsamman med Oslo Skin Lab 65% rabatt på ditt första köp när du blir medlem.
Så passa på nu. En förpackning är för 4 veckor men fortsätt gärna längre. Effekten håller i sig när man dricker det.
Klicka HÄR! så kan du beställa och läsa mer.
Puss och Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “The Solution”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack Hanna!! Såg mkt intressant ut. Beställde precis 🙂 Hur mkt kostar det sedan per månad? 395 läste jag mig till 🙂 Jag shoppade förresten loss på Arken när det såldes ut Femme kläder. Din mamma kom fram o bad mig hälsa. Hoppas hälsningen kom fram 🙂 Önskar en ny Outlet framöver! ✊ Kraam

  Svara
 • Hej Hanna !
  Med risk för att bli tjatig, angående din snygga taklampa vid soffan .Vart kommer den från??
  Du har fått det så snyggt i ditt hus, förstår att du trivs där
  Glad sommar på dig..

  Svara
 • Tack! Den kommer från Zoco Home. https://shop.zocohome.com/product/1589/wooden-bead-lamp-shade–70cm–natural. Kram!

  Svara
 • Bara reklam gå inte på det!!!!!

  Svara
 • Du är lik Maria Montazami!

  Svara
 • Tack.

  Svara
 • Haha, att vara lik Maria Montazami skulle jag då inte ta solen komplimang. Du är ju snygg Hannah men inte M Montazami, hon ser enbart uppblåst ut

  Svara
 • Finns inget som förebygger eller tar bort rynkor, de kommer vare sig man vill eller inte. Däremot ser huden slätare ut när man tillför fukt.

  Svara
 • Klart man kan förebygga rynkor! Rynkor är ett tecken på åldrad hud, självklart kan man påverka den processen med hjälp av bra leverne och bla äta de ämnen som huden är uppbyggt av, bla kollagen.
  Hanna är väl inte lik Montazami?! Men du är gullig som skrev Tack ändå tycker jag, Hanna 🙂 Du är snyggast i stan, vi är bara avis på dig hela bunten. Kram <3

  Svara
 • För mig som inte tål sötningsmedel är det tråkigt att glassar numera blir zero med.

  Svara