Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:38 | juli 3, 2019

Svar på frågor, tips och verkliga livet

God onsdag vacker. Dagarna går lite för fort fram. Vill inte att det bara ska vara en och en halva vecka kvar tills flickorna åker till Spanien. Får panikångest av tanken att vara ifrån dom i fyra veckor. Vidrig ångest.
Att inte få somna och vakna bredvid mina gosiga varma små flickor, lukta på dom, krama dom, höra deras skratt och spring i huset, bråk, skrik och få laga middagar och ha huset fullt av barn.
Huvva, kommer gå under känns det som. Men jag får väl tvinga pojkarna att hänga med mig, jobba mycket och hitta på roliga saker med vänner. Se till att veckorna går fort tills dom kommer tillbaka igen i slutet på augusti.
Idag väckte dom mig med kaffe och hade dukat fram frukost åt oss. Så fint. Vet dock att det var lite dåligt samvete bakom gesten pga att dom var sjukt bråkiga och jobbiga igår kväll. Men en väldigt fin förlåt-oss-gest 🙂

Ni är förlåtna.

Frukost i morgonrock med mina små. Det är livet på en pinne det.
Har blivit helt hooked på BonusFamiljen på Netflix och plöjer flera avsnitt om dagen när det ändå regnar och barnen leker med kompisar.
Tipsade syrran om serien också.
Den är bland det bästa jag sett. Alla spelar så bra, jag känner igen mig i typ allt, jag skrattar högt rakt ut i min ensamhet av allt roligt som utspelar sig och sägs. Lever du i en Bonusfamilj eller har gjort så vet du exakt vad jag menar.
Alla dessa underbara karaktärer. På gott och ont.

Låg på sofflocket till 2 inatt och plöjde avsitt efter avsnitt.

Ska passa på att svara på frågor också. Har fått massor i kommentarsfältet men missat att svara så jag kör svaren här. Hoppas det går bra.

Mina ljuvliga lyktor och ”glödlampor” har jag köpt från Zelected by Houze. Dom har så mycket fint till hemmet. Har även köpt champagneglas, en snygg hylla som jag ska sätta upp i köket och annat fint. Ska visa när allt är uppe.
Man blir vild av ha-begär och det finns massor av fint under REA.
Min snygga stilrena bänk av stål och marmor kommer från BYSSO. Det är en grym tjej jag träffat ett par gånger som gör dessa möbler. Så snygga stilrena och kan beställas i olika mått.

Tycker den bryter av så snyggt mot mina andra möbler som är mer boho och rustika. Älskar att blanda stilar.

Min klänning är från mitt gamla klädmärke Femme Collection som tyvärr inte finns längre 🙁 Syrrans är från @RevolverHotel (finns på IG och FB) tillsammans med De Moy Collection, vår vän Ingelas klädlinje. Wow!

Mina galet snygga brillor kommer från Musch och modellen heter Perfect Cat.
Baddräkten som man typ vill äta upp köpte jag på Cubus i MOS.
Jag har en LandRover med sju platser så jag får plats med många barn och även kan fälla sätena och ha den som sovrum 🙂

Bästa!
Dom flesta möblerna i mitt mysiga hem kommer från Artwood och Zoco Home samt textilier som kuddar, överkast och gardiner från Himla.
Min och syrrans hemliga projekt får jag inte berätta om förrän i slutet på sommaren. Riktigt skoj är det iaf.
Vill också berätta än en gång att mitt privataste liv med barn, skilsmässa och beslut håller jag för mig själv. Jag har inga problem att skriva och berätta om hur jag känner, att jag mår piss och skit, deppig eller så men sen håller jag på mycket, som jag inte vill skriva om då det handlar om andra än mig själv.
Barnen är med när det är glatt och gött samt när dom själva vill. Frågar alltid.
Men som vi alla vet så är ju inte livet alltid glatt och gött. Det är mycket som händer som man bara pratar om med sina närmsta.
Kan faktiskt känna nu när jag är låg och känner mig ensam att alla sociala medier får mig att må sämre. Scrollar genom IG och ser alla ”lyckliga” familjer och ”perfekta” barn. Gör ont ibland men så kollar jag några avsnitt av Bonusfamiljen och genast inser hur verkligheten oftast är… eller så tar jag helt enkelt bara en titt på mitt egna liv 🙂
Kram ♥️
PS. Måste tydliggöra att detta bara är tips och svar på frågor. Inte samarbete, betalt eller liknande med eller från nåt av företagen eller märkena jag nämnde.


37 kommentarer37 kommentarer om “Svar på frågor, tips och verkliga livet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mmm, den där låtsasverkligheten på sociala medier är ett fördärv. Det är ytterst, ytterst sällan man stänger ner med en feelgood-känsla. Och fast vi alla vet att det för det mesta är fasader, på låtsas och ibland nästan ljug, lämnar det en bitter eftersmak. Så många som smäller upp bild efter bild med kärleksförklaringar, semestrar och annat härligt trots att verkligheten många gånger är något helt annat. Jag fattar bara inte varför? Man lurar ju bara sig själv!
  Kram

  Svara
 • Jag älskar att läsa din och syrrans bloggar.
  Förstår helt och hållet att du inte skriver om det allra personligaste samt om saker som även innefattar andra personer. Vem som helst kan väl förstå att om man går igenom en tuff period, va det än må vara, e det inget man vill lämna ut till ”hela världen”. Vi e många trogna läsare som bryr oss om dig och din familj och har full förståelse för dig och det du skriver.., eller inte skriver.
  Hoppas du kan njuta av de sista veckorna med tjejerna. Ta vara på tiden men tillåt dig sedan att njuta av din resterande ledighet. Unna dig egentid, gör saker du mår bra av. Det har du mer än förtjänat! Det e så viktigt att du mår bra för att orka med ”livet”.
  Sen har jag en liten fråga.., om du har tid/lust att dela med dig av det någon gång 😊 Vart kommer det fina halsbandet ifrån som du har på dig? Fotot med morgonrock, den guldiga snäckan.. Så fint! 😍
  Tack för den bästa bloggen! 😘

  Svara
 • Visst är bonusfamiljen bra! Lever också i en bonusfamilj och känner igen mig så mycket😀lyckost dig som har serien framför dig! Tycker du verkar vara en så fin person, tack för att du orkar dela med dig av ditt liv till oss. Önskar dig en riktigt fin sommar! Kram

  Svara
 • Du gör allt för dina barn Tänk va många barn till ensamstående som inte vet va en semester är dina barn få uppleva mycket många barn i Sverige tycker det är jobbigt att komma tillbaka till Skolan efter sommaren o höra vad alla gjort . Stora klyftor i Sverige nu. Måste vara kämpigt för dej att lämna dina flickor 4 veckor men dom är hos sin Pappa 💕

  Svara
 • Hej,
  Känner igen mig så mycket i det du berättar!
  Trots många år sedan en slitsam skilsmässa så är varannan veckas livet samt ännu värre, semestrar det värsta som finns. Ångest redan innan min son åker till pappa 🙁
  Vänjer mig aldrig… Känner mig tom och ensam:(
  Sedan får jag fruktansvärd ångest emellanåt av all lycka på sociala medier. Vet att verkligheten inte ser ut så för någon, men trots det så kommer ångesten krypande.. och ändå kollar man, knäppt ..
  Ha en fin sommar <3

  Svara
 • Älskar Bonusfamiljen, mycket igenkänning. Det du skriver om sociala medier, att det får dig att må sämre känner jag igen mig i. Efter min skilsmässa så gick jag inte in under helgerna. Det var en pina att se de familjer vi umgåtts med fortsätta med sina ”perfekta” parmiddagar och själv satt jag i min lägenhet utan barnen varannan helg….det gjorde så ont i hjärtat. Mitt råd, gå inte in när du inte känner dig stark eller mår bra. Ta hand om dig!

  Svara
 • Ett instagramfoto är ett ögonblicks verk, livet är livet med allt vad det innehåller och ALLA, precis ALLA, har sina egna ryggsäckar att bära. Oftast handlar det om sin egen sinnesstämning om man orkar tackla vägbulorna eller inte. Ibland är man stark som en lejonmamma och ibland skör som is i töväder. Lyckliga fasader på IG kan göra ont men då får man komma ihåg att det är just en fasad eller ett ögonblick som kan vända på en sekund.
  Njut och samla kraft när du kan, kriga när du orkar och bryt ihop när det behövs. Det jag vet är att du verkar ha fina vänner och fin mamma och syster omkring dig och de finns nog där de gånger du behöver, vågar och vill sträcka ut handen.
  All kärlek.

  Svara
 • Men fy så hemskt att inte få träffa sina barn på 4 veckor 😢 kunde ni inte tagit 2 veckor åt gången istället

  Svara
 • Anni, gjorde du Hannah gladare med den kommentar tror du?

  Svara
 • När jag var ung – det är jättelänge sen – trodde jag att alla vackra människor var lyckliga och alla fula – som jag – var ledsna och deppiga. Men efter livets långa skola har jag för längesen förstått att det inte alls stämmer. Livet går upp och ner för ALLA och ”efter regn kommer sol” kan stämma väldigt bra. Iallafall Hannah du ger så mycket glädje till oss som läser din blogg så fortsätt kämpa. Ha en fin sommar. Kram.

  Svara
 • Ja ibland tar livet sig vändningar som man inte riktigt kan rå över oavsett vad som hänt. Måste ändå säga att ni är så fina med barnen. Själv har jag 3 bonusbarn men inga egna och det är inte alltid lätt men man kommer igenom den svåraste tiden tills de själva blir vuxna. Fast man bryr sig lika mkt då oavsett om de är små eller vuxna. Var inte ledsen Hannah livet kommer ta nya vändningar även om de känns avlägsna just nu. Å dina barn kommer alltid att älska dig <3

  Svara
 • Du får försöka ro om dig själv de veckorna. Träffa lite vänner , unna dig nån massage eller dylikt. De är du värd fina hannah !

  Svara
 • Tänk så många det var som fick ångest genom att läsa denna bloggerskans blogg eller IG.
  Stort fint hus, pool, ett förhållande som verkade så kärleksfullt, flytt till ännu större hus i Spanien…

  Svara
 • Känns det bra nu Mia, att ha lämnat en sådan ful kommentar? Usch och fy.

  Svara
 • Bonusfamiljen är verkligen rolig och så igenkännande, har bara sett några avsnitt, men känt igen mig i så mycket 😃.
  Du är så fantastiskt stark i det du genomgår, men tillåt dig själv att gråta och vara ledsen när du känner så. Du verkar ha fina vänner som tar hand om dig dessa kommande ensamveckor❤️.
  Ett litet tips i all välmening och som kommer från ett Mamma-hjärta till ett annat Mamma-hjärta, be gärna någon vän finnas hos dig de första dygnen när flickorna åker till sin Pappa. Det kan vara skönt med någon att få gråta ut hos och som kan trösta ❤️❤️❤️.
  Älskar förövrigt dina fuckology-citat, de är så klockrena👍😆
  Jag läste ett citat nyligen som jag fastnat för ”Sluta fråga dig Why me? Tänk istället Try me”👊

  Svara
 • Fyra V peanuts, går snabbt! Ditt hem så smakfullt och genomtänkt. Njut av det goda …..

  Svara
 • Tack Hannah för att du delar med dig av livet. Sänder massor av kramar ❤️

  Svara
 • Tack för en ärlig fin blogg! Var kommer lyktorna från? Hittar dem ej på sidan du hänvisade till. Så fint du har det! Kram Ps. Tiden går säkert snabbare än du tror☺️

  Svara
 • Längtar till er reality serie börjar 😀 Det är liksom inte så hemligt då bla Katrin Z pratat om den. Ni är så himla härliga så det kan inte bli annat än kul.

  Svara
 • Håller med! Äääälskar Bonusfamiljen för man mår bra av att kolla på den serien! Det är så härligt å se hur andra också kan ha det jobbigt! Jag sa precis till min man innan jag läste ditt inlägg. Hur orkar folk? Å då tänkte jag att jag är helt slut ibland med 2 barn å hur orkar folk skaffa flera barn å ändå orka med? Men nu fick jag en insikt i att folk orkar inte alltid å det är okej! Man måste inte alltid orka med allting. Kramar till dig!

  Svara
 • Tack för en fin Blogg, för övrigt den enda blogg jag läser numera.
  En ärlig och smakfull blogg, utan trams och flams för densskull…välskriven och värdig.
  Önskar dig och dina barn allt gott. ❤❤❤❤❤

  Svara
 • Varför kan de inte va i Sverige hela lovet? De är ju i Spanien annars. Ingen rättvisa där inte. Så klart om barnen vill vara där nere är det en sak men inte om det är P som styr och ställer. Må så gott 😊💕

  Svara
 • Fast helt ärligt så förstår ju varenda en med sunt förnuft (hoppas jag) att livet går upp och ner och inte är sådär ”instagram lyckligt” hela tiden. Men det är ändå lite kul att se de där bilderna, se hur andra har det, få lite inspiration. Tycker jag alltså😃! Kram till dig Hannah och ha en fortsatt fin sommar, du är fantastisk! 🤗

  Svara
 • […] I ett nytt blogginlägg berättar Hannah att hon har tagit beslutet att inte skriva om skilsmässan i sociala medier då den berör hennes barn och är ett för privat ämne. […]

  Svara
 • En skrytblogg är det här
  Ge pengarna till hemlösa i stället
  Så blir du välsignad

  Svara
 • Känner igen mig så….har mina 3 barn vv nu på semestern o det är hemskt tomt. Får sådan kramp i hjärtat o ångest ibland när jag saknar dem som mest. ❤️ Också väldigt svårt att släppa kontrollen tycker jag….att inte veta vad de gör och att jag inte är där o tröstar o tar hand om dem hela tiden.
  Försöker också jobba mycket o hitta på roliga saker men det är inte lätt…känner mig också väldigt ensam.
  Men men nu är det så och det ör bara att kämpa på. Vi är starka💪 Kram❤️

  Svara
 • Får man vara lite jobbig och ställa en fråga till? Vilken mascara använder du?
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Hej!
  Undrar så över var du har hittat dina vita mattallrikar med rak kant? Finns bla i inlägget grillmästare från 16 juni. Önskar så att jag kunde hitta sådana någonstans!
  Hälsningar, Ida

  Svara
 • Hej fina Hannah dinaskorsom du har till klänningen vart erdem från , vart typ kär i dem 🙂
  Så snälla tippsa vart dem er från kram

  Svara
 • Till IDA.
  åhlens har såna tallrikar, barbara plate.
  Även mateus 🙂

  Svara
 • Fina du, vi är alla starkare än vi tror, men just den meningen är ju alltid så mycket tydligare i blinket av lycka. Skriv om du vill på mailen. Länge sedan man hade en brevvän. Du kan lita på mig.

  Svara
 • Älskar också Bonusfamiljen. ÄLSKAR 😃.
  Plöjde också avsnitt på avsnitt ock kände mig till när det tog slut. Som du skriver spelar alla SÅ bra och klockrent!
  Kram

  Svara
 • Vill bara säga att du har en sund inställning till vad du delar med dig av. Extra plus för det trevliga sätt du förmedlade det.

  Svara
 • Hej!
  Brukar alltid titta på dokumentärer men idag så jag en fantastisk bra drama film på Netflix ”This is Where I leave you”.
  Tror att du kommer att gilla den <3

  Svara
 • Hej. 😀
  Men kan du inte åka till Spanien, så är du nära fem iallafall. Ni kanske åtminstone kan ses på dagarna? Bara en tanke. Kiilkarna kan väl hänga i Spanien, så är ni alla i samma stad. 😀 Kära du jag lider med dig. Det är alldeles för lång tid utan barnen. Tur att du har fina vänner och familj i Stockholm. 😀
  Käm

  Svara
 • Hej. 😀
  Men kan du inte åka till Spanien, så är du nära dem iallafall. Ni kanske åtminstone kan ses på dagarna? Bara en tanke. Killarna kan väl hänga i Spanien, så är ni alla i samma stad. 😀 Kära du jag lider med dig. Det är alldeles för lång tid utan barnen. Tur att du har fina vänner och familj i Stockholm. 😀
  Käm

  Svara
 • Bonusfamilhen är superbra! Skratt och gråt genom hela serien 🥰.
  Och så klart behöver du inte berätta allt som händer runt omkring 🤗

  Svara