Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | juli 12, 2019

Skitstorm

Hej min vän. Här är vi inne i ett riktigt sommarlov- semestermode. Så skönt.
Jag vaknade för en stund sedan men tjejerna sover fortfarande. Vill bara stanna tiden nu. Ligger och luktar på dom och håller om dom när dom sover. Vill aldrig släppa.
Har sån ångest som kryper i kroppen över att dom åker på måndag. Ifrån dom i Fyra veckor! Börjar gråta så fort jag tänker på det. Huvva. Så vidrigt.
Men vi ska ta vara på helgen. Det blir kalas för Vida, vänner och överraskningar. En kul helg väntar.

Kommer kännas konstigt att inte hela tiden ha nån i knät eller bredvid sig i soffan och sängen.

Eller nån som lånar min pyjamas och andra kläder 🙂
Igår var vi en sväng på Rusta. Behövde köksredskap till vårt nya hem. Men som alltid efter ett besök på Rusta kommer jag hem med så mycket annat. ”Viktiga” saker Jag tror mig behöva. Lite som när man åker till IKEA.

Såg att dom hade en sån här stråväska för endast 99kr. Har fått många frågor om min som jag köpte på Zara förra sommaren för flera hundar. Så här kan du fynda en billigt.


Alla behöver väl en sockervaddsmaskin 🙂 haha. Det var en av dom där ”viktiga” sakerna vi kom hem med.

Lagade laxpaket i ugnen till middag. Livs favorit. Lax, skivad potatis, räkor, purjolök, babyspenat, broccoli, tomat, citron och grädde. Har i allt jag hittar.
Blir så goda smaker när det tillagas i foliepaketet. Färska örter skulle Jag haft i också. Till det åt vi en sallad med avokado, tomat och gurka.
Somrigt och gott! Isak älskade när jag gjorde laxpaket på grillen. Så vi tänker alltid extra på honom när vi äter det. Han finns liksom med i så mycket i vardagen inte bara i hjärtat. Alltid med oss ♥️

Några nya tillskott till min sommarboksamling. Här ska det läsas. Jobbar mycket när flickorna åkt men bok har jag alltid tid för. Har du läst Lina Bengtsdotters böcker? Kommer bli spännande har jag förstått.

Den här var bra tycker jag! Jag tappar det tittsomtätt men det är ju bara bra så slipper alla en skitstorm 🙂
Ha en fin dag.
All Kärlek ♥️


23 kommentarer23 kommentarer om “Skitstorm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina! Förstår att det är känslosamt att barnen ska åka. Kommer ihåg hur vi hade det. Ångesten innan dom åkte till pappa sin, hemskt. Men det blir en vardag till slut o jag tror det viktigaste är att man som föräldrar inte bråkar (tyvärr gjorde vi det i början, men det la sig). Jag gjorde som du, jobbade mkt, men umgicks oxå med vänner o så småningom började kroglivet igen, haha…. Ibörjan gav det bara ångest, men sen var det jätte kul. Du kommer fixa livet jätte bra. Försök i dom svåraste stunderna tänka att du är inte ensam. Så många som går igenom samma sak. Fast självklart kan det vara pga olika anledningar. Mitt ex träffade en annan o jag ”hatade” både henne o honom i början. I dag har vi inga problem att umgås. Så det är så skönt. Ta hand om dig nu o ha en underbar helg. Stor varm kram

  Svara
 • du verkar vara en riktigt fin mamma😍tack för en fin blogg läser varje dag kram😊

  Svara
 • Undrar hur flickorna vill ha det……

  Svara
 • Skulle vara jättekul att få receptet på den goda laxen😀 Och tack för en jättefin blogg. Blir så glad när jag varje morgon sätter mig och dricker kaffe innan jag åker iväg till jobbet och ser att du har skrivit på bloggen💞

  Svara
 • Håller på att bli tokig gällande dess ljuden som har fått ett namn tack vare dig
  Sitter på bussen från Simrishamn till Lund en resa på ca 1, 5 timme.
  Så skönt inga ljud hm men i Sjöbo kom det på en man och bara snörvlar märker inte andra eller dem själva det.
  Försökte säga till utan resultat så jag flyttade mig längre bak i bussen. Orkar inte med dessa äckliga ljuden.
  Styrkekramar till dig nu när flickorna snart åker till sin pappa. Förstår attdet är jobbigt för dig.
  Kram

  Svara
 • Hon skriver ju vad hon har i laxpaketet ??….

  Svara
 • Jättejobbigt, förstås, att flickorna snart ska åka. Samtidigt är det någon annan som har saknat dem och räknar timmarna tills de kommer. Kanske kan det bli litet lättare att tänka på att dina flickor är älskade och saknade av fler än dig och att de också behöver få vara med Vida och Liv. (Jag förutsätter att flickorna är införstådda.)
  Innan du vet ordet av är de tillbaka hos dig i Sverige. Passa på att ta hand om dig till dess. Kram.

  Svara
 • Nu frågade jag ju inte dig men om du kan svara på hur mycket man ska ha av allt till 4 pers, så varsågod och svara. Annars behöver du inte lägga dig i. Jag väntar hellre på att Hanna svarar.

  Svara
 • Laxpaketen verkar underbara. Är lax, räkor och potatis råa när de åker in i ugnen? Hur länge och vilken temperatur? Ha en mysig helg nu

  Svara
 • Hej fina du!
  Jag förstår dig precis & vi är i lsamma sitis. Är nyskild sen februari & vi mitt ex & jag har två tjejer . Olivia snart 7 år & Mollie 4,5 år. Jiust denna helg är de hos sin pappa sen i onsdags men kommer hem igen på söndag . De bor hos mig på heltid men har umgänge m pappan varanna helg & lov. Vi fick sitta i rätten pga att vi inte kunde komma övens. När de åker har jag sån ångest så jag nästan mår illa. Men så är det nog i början , tror det blir en ” vana” att ha så här, baksidan att vara skild m kids.,jag försöker tänka positivt & jag vilar i att barnen är hos sim pappa ingen främling precis. Egen tid är viktigt för oss ensamstående mammor , vi blir starkare & orkar ännu mer. En skilsmässa är aldrig rolig trots eller pga orsaken till den. Ville bara skicka en stor kram till dig fina kvinna mamma & bloggvän ! Glöm aldrig att du är värdefull & att dina tjejer kommer alltid ha dig som mamma oavsett om ex har en ny eller kommer träffa en ny kvinna . Må så gott, ta hand om dig & njut av din tid också. Stor kram
  Från en mamma tlll en annan mamma ❤️

  Svara
 • Kristine! Även om jag inte har med det att göra så skulle jag nog tycka det va svårt att svara på hur mycket lax, potatisskivor, räkor m m det ska va. Smaksak beroende på hur stora matvrak man ska bjuda. Gott ser det ut att vara i allafall🤗

  Svara
 • Tack för boktipset! Laddade precis ner dem på BookBeat👍🏼

  Svara
 • Vet precis hur det känns. Min dotter åker till sin pappa på måndag i 2 veckor.. Kommer kännas vidrigt!
  Stor kram

  Svara
 • Ja mys på med tjejerna❤️❤️Spännande att få fira födelsedag i helgen.🎈🎈🎈ja att man alltid kommer hem med ”saker ” man verkligen behöver från tex Ikea o rusta.😂😂
  Laxpaketen ser grymt goda ut så de kopierar jag😋
  Kramar❤️

  Svara
 • EVA….
  Flickorna vill nog ha både sin mamma OCH pappa, precis som ALLA barn har rätt till! 🙄

  Svara
 • Böckerna är bra 🙂 Tack för middagstips och fuckology…får mig ofta ett fniss av den sidan 🙂

  Svara
 • Tänk positivt dina barn är hos sin Pappa din syster åkte till Thailand på sin resa hon har mindre barn en dej Alla är vi olika O du är inte lik din syster Du verkar vara en fantastisk mamma Jag ha själv 5 barn Alltid gjort allt för dom min ekonomi gav inte mina barn de bästa Jag gjorde allt Jag köpte inte ens trosor till mej Själv Nu är de stora Jag är Undersköterska sagt upp mitt jobb för jag ville inte längre vårda de äldre Vården idag är hemsk Ha köpt mej en husvagn så i den ska jag nu bo Du är en fantastisk mamma du har ett mjukt hjärta Dessa veckor kommer du klara🌻

  Svara
 • Hej fina Hannah ❤️ Förstår din känsla att vara ifrån sina barn . Mina små åker med sin pappa 2v imorgon . Vidrigt. Men blir att man själv avbryter sin semester och jobbar tills dem är hemma igen. Dagarna kommer gå fort hoppas vi. Tack för en toppen blogg. Många kramar

  Svara
 • Jag förstår precis ❤️Hoppas att ni har en mysig helg😀men dina pojkar bor väl hos dig så du inte blir alldeles ensam sen?

  Svara
 • Varför kan inte du ha dem hela sommaren? Så klart om de vill det! De är ju i Spanien annars. Män ska inte bestämma för mycket. Hemma är det mest jag som styr och det funkar bra och min sambo är toppen😊

  Svara
 • Ha en skön sista vecka med flickorna så får du se till att mysa o umgås med dina pojkar som oxå har sommarlov. Men tonåringar är inte i samma behov av närhet men ibland så👍🥰

  Svara
 • Det är så kluvet att läsa din blogg, har sparat exakta samma citat som du, och lever i en liknande situation 😥 men har tro på att allt löser sig till det bästa i slutändan. This too shall pass ❤️

  Svara
 • Hej! Vill prova ditt laxpaket på grillen imorgon o undrar om potatisen behöver förkoka eller om den läggs rå i paketet? Ha en fortsatt fin sommar! Kram Anna

  Svara