Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:35 | juli 14, 2019

Vida snart 7 år

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.
Här har Vida firats. Hon fyller egentligen år på tisdag men åker till Spanien imorgon så vi hon firas helgen lång av mig, Liv och brorsorna samt kalas om några timmar med alla kompisar.
Har varit uppe med tuppen och bakat. Hallon/blåbärspaj önskades och sen pannkakor till frukost. Där har jag faktiskt nåt Jag kan tycka att jag är bra på. Fixa, planera, baka och pyssla inför kalas och överraskningar. Älskar att se glädjen hos den som firas.
Liv har exakt samma ådra och har knappt kunnat sova för att hon är så nöjd med det vi slagit in till Vida. Hon längtar efter att få se Vidas glädje.



Vida får oss alltid att skratta. Denna härliga unge.

Morgonrufsets morgonrufs.

Pojkarna gick och la sig igen. Trötta tonåringar.

Men vi har haft mysiga kvällar och gott.

Igår kväll förbereddes Vida med hemma-SPA. Ansiktsmask, fotbad och manikyr 🙂 Grrrrr.
Har ännu mer från helgen. Gammal vänskap som aldrig rostat och lite till.
Hör av mig efter kallaset, packning och garanterat massor av tårar.
Kram ♥️


7 kommentarer



7 kommentarer om “Vida snart 7 år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad fint ni ordnat för Vida, och vilken härlig unge hon verkar vara, lyser bus och skratt i hennes ögon😀Syskonen verkar vara lika fina😀

    Svara
  • Åh, vilka underbara bilder! Förstår att du har det tufft med allt som händer/hänt, men är säker på att dina barn en dag när de är äldre kommer att se tillbaka på sin barndom med ett varmt leende.
    Kanske festfixare vore något för dig, om det är något som du tycker om att göra. Jag tror stenhårt på att man ska satsa på sina starka sidor här i livet.
    Varm kram till dig, vackra Hannah – hoppas du får en fin söndag med dina barn <3

    Svara
  • Grattis till ursöta tösabiten Vida på 7-årsdagen! Vilka fina flickor du har Hannah, och fantastiskt fina pojkar därtill! Du är lyckligt lottad med sådana ljuvliga barn minsann ❤❤❤ Undrar om du är mycket lik Vida som liten – har du några bilder från när du själv var i den åldern? Vore så roligt att se😊 Ha det underbart hela fina familjen! Glöm inte hur värdefulla ni är var och en, och även tillsammans. Stor kram till er alla!

    Svara
  • Åh grattis Vida ❤️ fint ni hade ordnat! Jag älskar också att fixa när barnen o sambon fyller år. Vi firar alltid allt som går att fira här hemma. Struntar i om det är kommersiellt eller bara för att affärerna ska sälja saker, vi firar allt ändå bara för att jag ska kunna fixa allt 😂😂
    Förstår att det känns tungt att va utan tjejerna i 2 veckor, men tiden går fort!! Jag lovar ❤️ Bara sysselsätta dig med sånt DU tycker är kul så kommer tiden springa iväg!
    Ha en fin kväll nu. Tack för att du bloggar o delar med dig av delar av ditt liv!
    Kram

    Svara
  • Åh vad kul att få se tjejerna ! Så fina ! Saknar dem ! ❤❤
    Grattis Vida ! 🌹😍!!
    Kram till er alla 3 ! / Bettan

    Svara
  • ”Där har jag faktiskt nåt Jag kan tycka att jag är bra på. Fixa, planera, baka och pyssla inför kalas och överraskningar.”
    Fina du, var inte så hård mot dig själv. Du är bra på MASSOR av saker. Jg undrar stilla vem det är som fått din självkänsla att sjunka i botten…
    Kram.

    Svara
  • Håller med en tidigare kommentar. Festfixare skulle passa dig. Även inredare som jag sagt tidigare och kläder förstås. Du har en sådan strikt fin smak.
    Och vilka goa barn du har😊. Ja avsked är hemskt men dom ska ju till sin fina pappa och snälla farmor bor väl i närheten. Så efter någon dag ska du se att du mår bättre. Ha det så bra med allt lycka till😊

    Svara