Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:59 | juli 17, 2019

Vida!!!

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Igår fyllde Vida 7 år.
Min vackra, busiga, glada, roliga, härliga, vilda, envisa, tokiga, godhjärtade, underbara unge.
Älskar henne så det gör ont. Hjärtat håller på att sprängas av kärlek.

Grattis igen älskade Vida ♥️
Hon sover fortfarande med händerna vid ansikten så som på bilden. Som om hon knäppt sina händer i bön 🙂

Tack för detta mirakel. Min vilda Vida.
Nu är jag och syrran på Gotland och filmar. Vi tog färjan med vårt team igår och kom fram till öjn vid 8 på kvällen.

Vi har och kommer ha så vansinnigt kul. Skrattar oavbrutet och alla jobbiga känslor och saknad är glömda för en stund.
Vi bor på Ingelas magiska hotell Revolver mitt i stan.

Så coolt och fint hotell. Som en dröm.
Nu ska vi ut och cykla. Ta en tur ner till stranden och njuta av sommaren.
All Kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Vida!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Enjoy!! Och var är Maggans toksnygga jacka ifrån?
  Må så gott.

  Svara
 • Från Zara. Kram

  Svara
 • Åh ni får besöka så många roliga o fina platser i ert jobb. Vilken förmån. Skulle gärna vilja åka till Gotland nån gång.

  Svara
 • Åh Vida-pluttan, så fin! Tänkte också precis på det där med händerna som du skrev sen under bilden. Som i bön. <3
  Och såå lik dig idag!
  Puss på er! Hoppas ni får det underbart på Gotland!

  Svara
 • Vilket vackert kort på pappa mamma Vida.
  Tycker ni är så olika varandra du och din syster men syskon är ju för det mesta det. Ni komplettetar väl varandra. Tycker du verkade passa in så bra på mäklarfirman men det viktigaste är inte vad jag tycker utan att du trivs själv med det du håller på med nu. Ha en rolig vecka🤗

  Svara
 • Fantastiska Gotland .Varit där en gång O älskade detta ställe .Vackra fårö få ni inte missa. Njut varje sekund.

  Svara
 • Hej Hannah! Ville bara skriva och tacka dig för att få läsa din blogg och se bilder från ditt liv. Jag har följt både din och Magdalenas blogg ett tag, men inte skrivit något här förut. Idag då jag läste din blogg kände jag att jag ville höra av mig och berätta att jag gillar att läsa vad ni har för er och följa den bit av ert liv ni väljer att dela med er av. Ni berör mig och ni verkar vara goda och härliga människor :). Jag bor själv i Helsingfors, är 42 år och har en familj med man och två pojkar som är 9 och 11 år gamla. Jag önskar dig mycket styrka, lycka och glädje i livet och tillvaron. Ha en fin fortsättning på sommaren! Kram, Annika.

  Svara
 • Tack Annika för fina ord. Kram

  Svara
 • Jag hoppas att du och din fina syrra får några härliga dagar på Gotland, helt underbart ställe tycker jag. Vi var där 2012, och njöt av varje sekund. Idag har vi fint väder här hemma så det blir till att vara ute. Ska sedan lyssna på fin musik i kyrkan, alltid lika härligt.
  Ha det gott!

  Svara
 • Vilken magisk bild med nyfödd Vida i din famn! 😍✨

  Svara
 • Vackra mammor & vackra barn har ni båda 🙂 kram

  Svara