Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:55 | juli 25, 2019

Skönheten kommer inifrån

I samarbete med Oslo Skin Lab

God kväll vacker. Vi njuter vidare 🙂 Jag och Ewa har legat och solat på klipporna hela dagen. Ljuvligt. Tagit svalkande dopp och läst, solat och slappat.

Skärmmössan och SPF 50 I ansiktet skyddar mig från att huden åldras snabbare och mot solens farliga strålar så klart. Har alltid hög SPF i ansikte och på kroppen. Alltid.

Nu när jag fyllde 40 så märkte jag att jag åldrats. Typ över en natt kändes det som. Min vän Karin som jag går till på Eriksbergskliniken berättade att man åldras i perioder. Så mitt lilla åldersskov kom nu.

MEN det gör mig inte så mycket vill dock känna mig fräsch och fin så länge som möjligt och trivas i mitt skinn.

Solen, kosten, stress, sorg i hjärta och själ… jag det finna mycket förutom åldern som påskyndar åldrandet och spänsten i huden. Jag vill ha och behålla spänsten i huden om det går. Och det gör det. Med The Solution.

Den är även med mig på resan. Alltid i min väska redo att drickas varje dag.

Jag har nu druckit detta varje morgon i tre månader. Hade ett litet uppehåll då jag glömde mina doser hemma. Huvva. Panik. 🙂

Jag märker skillnad. På riktigt.

Det är viktigt för mig att jag delar med mig av sånt jag själv tror på. Och detta tror jag på.

Kollagenet i vår kropp minskar sin produktion med åren. Särskilt efter 35. Då bär det neråt. Det börjar hängas mer både här och där 🙂

Men med kollagen i pulverform så fyller jag på inifrån. Det är bevisat att The Solution minskar fina linjer, celluliter samt rynkor. En dos blandat i vatten eller juice varje morgon. Helt utan smak och en enkel rutin.

Vill du också prova så ger jag och The Solution nu 65% på ditt första köp när du blir medlem. Hur bra?!

Sen har du ett paket som kommer varje månad. En låda är fyra veckor. Så länge man tar det så håller resultatet i sig.

Så in och läs mer och beställ HÄR!

Värt att prova iaf enligt mig.

All Kärlek ♥️


3 kommentarer3 kommentarer om “Skönheten kommer inifrån”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Att du ändå lyckas få så fin färg med solskydd 50. Det är många som säger att man blir lika brun ändå. Men det blir man inte. Och är inte meningen heller. Jag hade 25 i ansiktet och 50 runt ögonen. Tycker också det är viktigt att skydda sig. Men hade önskat ändå lite mer solbränna…

    Svara
  • […] ”Nu när jag fyllde 40 så märkte jag att jag åldrats. Typ över en natt kändes det som.” skriver hon på sin blogg. […]

    Svara
  • Tack för att du delar med dig av det som är viktigt för dig. Det gör dig och din blogg så genuin och äkta. Kram Vännen!

    Svara