Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:08 | juli 26, 2019

Kvällar att minnas

Hej min vän. Vilka dagar vi haft. Galna, roliga, ljuvliga, vackra, lugna, vilda… ja dom har innehållit allt.
Nu har vi lämnat Smögen och ska bege oss hem. Skönt att få sova i en riktig säng 😉

Väskor, kläder, skor, madrass, sängkläder, mat. ALLT kan man hitta i bilen.
Igår var det den vackraste kvällen någonsin. Solnedgången var inte av denna värld. Ville aldrig att den skulle ta slut. Man fick inte nog av ljuset och färgerna. Allt var perfekt.
Tänkte på Isak. Den brinnande himlen är hans.

Kvällar att minnas.
Nu har vi tagit ett stopp och ligger på en badstrand i Uddevalla. Har ingen stress så känner vi för att stanna så gör vi det och rullar lugnt hemåt i den takt vi vill.
Kramar ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Kvällar att minnas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken himmel. Overkligt vacker. <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en trevlig blogg. Gillar att läsa den.
  Blev dock lite ledsen när jag såg att du gör reklam för kollagen. Kan vi kvinnor aldrig få duga som vi är? Vi ska vara fasta i huden, rynkfria, cellulitfria, fettfria, men ändå lite kurviga med rumpa och bröst. Vi ska ha en snabbt få en platt mage – och helst ha ohängiga bröst efter att vi har fött barn.
  Sen ska vi ha ett fylligt hår som vi ska färga när det blir grått. Och vi ska helst vara hårfria på resten kroppen utom huvudet. Sen ska vi också vara söta, snygga och sexiga.
  Du har själv gått ut med att du har förstorat läpparna (ev läppen), förstorat/korrigerat brösten, att du har porslinständer, tatuerade ögonbryn och löshår. Du har därtill kanske div injektioner i ansiktet. Hur tänker du kring kvinnorollen och utseendehets/krav?
  Det är så svårt att stå emot idealen. Jag har skitsvårt för det. Blir så påverkad av alla influencers ”perfekta” utseenden. Samt självklart andra kvinnor såsom dom i media osv.
  Har döttrar och har hittills inte gjort nåt pga att jag vill kunna säga till dom att dom är fina som dom är och leva som jag lär. Hur tänker du kring utseendekrav och vad man säger till sina döttrar om det vs ingrepp/justeringar som man själv gör?

  Svara
 • Var i uddevalla? 🙂

  Svara
 • Tack, Sara för Din kommentar! Klockren!

  Svara
 • Jätte bra Sara. Tack.

  Svara
 • Det du skriver Sara är mycket tänkvärt. Varför tror vi människor att det är kroppen som måste fixas för att vi ska må bra när det är knoppen, alla tankar och idéer vi har om allt o alla som orsakar oss vårt obehag och lidande.
  Kroppen kan aldrig ge oss tillförlitlig lycka.

  Svara
 • Tack för vänliga ord. Glömde att skriva att man ju ofta hör kvinnor säga att dom gör ingrepp/operationer för sin egen skull. Bara för att ingen tvingar en att göra det står man ju inte bortom påverkan av skönhetsnormer. Känns som att man säger så för att övertyga sig själv om att man är en sån som påverkas.
  Men varför skulle jag må bättre av att göra skönhetsingrepp om jag inte är påverkad av yttre omständigheter, kan man ju undra.

  Svara
 • Naturligt vacker trodde jag Hanna var men så fel Jag kan ha .Åldras naturligt vill ju jag

  Svara
 • Tyvärr handlar det mest om pengar
  för båda systrarna. Dessa samarbeten
  det är väl de som gör att de kan leva
  sina glamourösa liv. 🌸

  Svara
 • Sara, tänkvärda ord. Själv tycker jag inte det är fel med skönhetsoperationer om man verkligen är missnöjd med något o mår dåligt över det. Men det mesta sitter i huvudet som du skriver. Jag själv skulle vilja förstora läpparna men tror inte att jag ska göra det, inte än iallafall. Jag tror att jag fallit för hetsen kring det plus att det är fint med lite plutigare läppar. För några år sedan när jag hade en snygg kropp o var smal fick jag många blickar efter mig. Nu när jag gått upp i vikt o inte ser fullt lika bra ut så får jag inga blickar efter mig alls. Men vet du vad, jag tycker bara det är skönt. Jag tror att vi gör mkt omedvetet eller medvetet för att passa in i ”mallen”… Detta går att vidareutveckla hur mkt som helst om man vill… Vi vill vara vackra o smala men på bekostnad av oss själva för att vi ska attrahera andra. Jag tror att jag avslutar mitt rätt långa inlägg här. Önskar er en bra dag ladys in here. Kram ❤️

  Svara