Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:08 | juli 30, 2019

Fisketur och mammadag

Hej min vän. Hemma igen efter en mysig dag med Mio. Sent som sjutton blev det för vi var långt ute i tjottahejti och sen fick jag köra honom till en kompis på andra sidan av tjottahejti. Men fint var det. Vi fick till och med sällskap en liten stund av William och Lance innan dom drog på fäst.

Matstopp innan…

… vi begav oss ut på äventyr.

Stiliga pöjkar.

I jakt på gammelgäddan.När dom stora killarna åkt så satt Jag och Mio och pratade, åt chips och rodde ut sen igen när mörkret lagt sig.
Mio och jag älskar skräckisar och att skrämma upp varandra… och det lyckades vi med kan Jag lova.
https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/07/img_9818.mov
Det började ösregna när vi var ute och rodde i mörkret. Allt blev ännu mer skräckfilm då 🙂
Så Tacksam för en stund med pojkarna. Man hamnar liksom långt ner på priolistan när det är sommarlov och kompisar.
Igår fick jag en riktigt mysig dag med mamma också. Åkte först hem till mamma och Gunnar, badade, åt lunch och skrattade. När Gunnar sätter igång och retas med mamma och mamma dras med då kan man inte annat än att skratta så man gråter.
Efter en skön dag där hemma så for jag och mammi till MOS. Kikade i butiker och gick på bio.


Vi såg Crawl. Se den INTE!
Nej, nu måste jag sova. Ska upp tidigt och jobba inne i stan hela dagen.
All Kärlek ♥️


19 kommentarer19 kommentarer om “Fisketur och mammadag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har undrat lite över dina pojkar och att du så sällan umgås med dem. Det var väl orsaken till att du flyttade hem eller? Förstår att inte allting skrivs i en blogg men har ändå känts lite märkligt. Bor dom inte hos dig ens? Ta nu inte detta som någon kritik som ska svaras lite spydigt på, är bara en reflektion från en av dina bloggläsare.

  Svara
 • Vi umgås men nu är det lov och kompisar som gäller. Mio bor växelvis hos sin pappa och mig nu. Ingen av dom vill helst vara med i bloggen och jag har valt att inte skriva om allt som händer vilket jag berättat tidigare. Livet är inte alltid så lätt och det sker hela tiden sånt som jag inte tar upp här. Vilket dom flesta förstår. Viktigt att finnas här så därför flyttade jag hem men också för att jag har mitt liv och familj här. Helt ensam i Spanien och kan inte jobba ordentligt med mäkleriet med allt pendlande mellan barnen. Dom inte med mig så mycket för en 16 åring och 18 åring tycker vänner och annat är festligare än mamma 🙂 Men finns i periferin och vakar.

  Svara
 • Så många trevliga händelser du på varit på. Det är verkligen värdefullt att ta vara på alla stunder ens barn i den åldern har tid med en. Men att finnas där för dom om det är något är en trygghet som inte syns är viktig. Kram .

  Svara
 • Ja, Dom stunder man får är värdefulla. Stor kram

  Svara
 • Förstår dig måste varit hemskt med ett halvt liv i Spanien och ett halvt i Sverige! Nu kan du iaf ha alla 4 samlade när flickorna kommer hit. Har William skaffat egen lägenhet eller vart bor han?

  Svara
 • Mysigt å få lite tid m pojkarna. I den åldern får man ta det man får hihi. Sen återkommer dom när dom blir lite äldre😊.
  Jisses va ja skratta när skvallertidning skrivit . Hannas kroppsliga förfall efter skilsmässan. Hoppas du skrattade oxså. Dom e ju hopplösa. Att dom har samvete å skriva sån skit.
  Jaja ha fina dagar nu m dina pojkar. Kram

  Svara
 • Hade tänkt se filmen idag. Är den så dålig 😳?

  Svara
 • Den var inte särskilt bra. Se nån annan om jag får tycka till 🙈

  Svara
 • Ha ha tänkte skriva ”åh vilka stiliga pojkar du har” … men så kom jag på att en av dom är ju inte din 😀 hä hä hä! Han tillhör ju systra di! 😀

  Svara
 • Hej Hannah, jag tänker ofta att du verkar vara en jättefin mamma och att du ser till att ha egentid med alla dina barn. Det är beundransvärt och jag tycker att det genomsyrats i din blogg. Jag har tre tonåringar och jag kan ärligt säga att jag knappt ser mina två pojkar, de är så upptagna både i spelvärlden och ute i byn. Men de vet att jag finns här alltid.
  Jag tycker att dina killar gör ovanligt mycket med dig, bra jobbat,
  Men de vetspelv

  Svara
 • Tack Mia. Kärlek till dig ♥️

  Svara
 • Mio ser alltid så sorgen ut på alla bilder och har så ledsna ögon😥 Hoppas allt är bra med honom!

  Svara
 • Han är glad som en speleman.

  Svara
 • Vilka fina pojkar du har!

  Svara
 • Vem tar bilderna när ni är alla fyra i båten;-) Är inte filmteam med där oxå?

  Svara
 • Så mysigt ❤❤❤ och vilka fina bilder!

  Svara
 • Blir det nån fjällresa med din mamma i år? Det är så mysigt att få följa med på era resor.

  Svara
 • Så klart! Vi brukar ta den resan i september. Längtar upp till norr ♥️

  Svara
 • Hej Hannah😀 kommer du att stanna kvar i Sverige nu?

  Svara