Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | augusti 1, 2019

Livscoach

God morgon min vän. Hoppas du är vid gott mod.
Jag ligger och drar mig i sängen. Så skönt. Bästa jag vet att inte ha stressa upp. Ska strax hasa mig upp och göra mig en kaffe sen ska jag klippa min lilla gräsplätt och göra fint. Den förföll, om möjligt ännu mer, när jag var iväg.
Fick en inspobild skickad till mig av en tjej på Instagram. Så gulligt att tänka på mig. Blev glad för så här skulle Jag verkligen kunna göra i min lilla trädgård.

Så snyggt och lättskött. Wow!
Får bli mitt projekt nästa sommar.
Igår var jag inne i stan och träffade en livscoach. Har varit hos henne en gång tidigare och kände att detta kunde vara något.
Behöver hjälp att få ordning på allt inom mig, hur jag ska tänka, agera och planera. Är bara kaos inombords. Har fått med mig olika hemläxor och uppgifter. Nu är det dags att börja tycka om mig själv 🙂

Så här glad blir man efter ett möte med livscoachen Susann.

Tänkvärt.
Efter mötet mötte jag upp min älskade finskapinne Nina. Hon kan också vara min livscoach. I skratt. Vi hade så kul, skrattade och pratade om livet.


Här uppe satt vi med en magisk vy över Stockholm.

Är så tacksam över dom nära vännerna jag har i mitt liv. You light up my life.

Face-tajmade med dom här gosisarna också. Dom är på äventyr med sin pappa och har det riktigt gött. Mina glada, underbara högt älskade flickor. Saknar er! Men nu är det inte långt kvar tills ni kommer.

Min ”middag” när jag kom hem 🙂 Makrill på knäcke med mycket smör och några tomater. När ingen är hemma, och jag är ensam, så orkar jag inte laga mat. Så tråkigt ju. Blir typ sånt här och chips med dipp till efterrätt.
William var ute och åt middag med Daniel och Mio hos en kompis. Ja ja, så är det att ha tonåringar. Man får ta stunderna man får. Man ser aldrig röken av dom nu på lovet. Ett och annat samtal bara när det behövs lite swish 😉

Fick den här bilden igårkväll.

Skrattar alltid gott när Jag får upp Broderauttexten i mitt flöde på Instagram.
Alltid mitt i prick 🙂
Ha en fin dag.
All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Livscoach”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du snart mår bättre, att livet och allt känns lättare snart. Jag hade också behövt en livscoach men vet inte ens vart jag ska börja leta med alla som finns. Det är svårt att hitta rätt och jag orkar inte ens börja någonstans.. Är inne i en depp period just nu men vill verkligen inte må så, vill ut och det är nu. Träna och äta bra, det är en stor början. Man mår så sjukt mycket bättre med träning.
  Lycka till med allt.
  KRAM

  Svara
 • Bra tänkt Strongermama, rörelse är faktiskt receptet för det mesta. För min del är det att gå på yoga tre gånger per vecka och däremellan cykla så mycket jag kan till vardags istället för bil och tar gärna snabba promenader i naturen med kuperad terräng. Bra mat kommer per automatik när du börjar träna. Finns även några riktigt bra podcasts om du vill lyssna som heter ”hälsa kommer inifrån” om kost, stress, leva friskt och sova gott. Jag är en fyrabarnsmamma som har valt att också prioritera mig själv i livet.
  Kram och lycka till tjejer!

  Svara
 • Fick just upp en bild på mig själv för två år sen. Och då mindes jag hur livet var kaos och hur jag mådde då. Hur jag log men så utmattaf och ledsen inuti. Nu är jag på en ljusare plats och så tacksam för det. Så det jag ville säga är att när man är mitt uppe i det hela så känns det så jobbigt men snart står du där på andra sidan. Starkare eftersom du klarade dig igenom detta. Du går på stigen framåt och allt kommer att bli lättare med tiden. Glöm inte det.

  Svara
 • Barnen vet att du är där även om ni knappt ses. De viktiga är att de mår bra

  Svara
 • Härlig bild på Mios Pappa och William ♥️
  Förstår att du saknar tjejerna 😒 Snart snart … ha en fin dag Hannah ♥️

  Svara
 • Med tanke på att det inte är svårt för en utomstående bloggläsare att tycka om dig, så tycker jag att du inte borde ha problem med att tycka om dig själv heller. Du är så fantastisk på alla sätt och viss. Väldigt kärleksfull och omtänksam. Två väldigt fina egenskaper. Massor av kärlek och hoppas att du finner sinnesfrid. Du väl om att du är värdefull ❤️😊

  Svara
 • Jag hoppas du mår bättre snart!
  Och: vilken fin man som tar sig an sin bonusson så fint! Det lyser kärlek om dem!

  Svara
 • Förstår att livet är jobbigt ❤️
  Lyssna på Anders Hansens sommarprat.
  Han berättar om hur viktig motion är när man mår dåligt.
  Woooooow bilden på baksidan! En dröm 😍

  Svara
 • Strongermamma och andra:
  En präst eller en diakon i din hemförsamling i Svenska kyrkan erbjuder samtal. Kostnadsfritt och med absolut tystnadsplikt (präst).
  Man behöver inte vara religiös eller prata om Gud för att gå dit. Många tänker kanske inte på kyrkan som en resurs i personliga livskriser men där finns lång erfarenhet och en lång tradition av att stötta människor i svåra situationer.
  Mvh Evelina, präst.

  Svara
 • Så underbar Daniel verkar vara, alltid funnits där för William då hans egen odåga till pappa inte verkar till att vara speciellt närvarande, men han har kanske ”en bra förklaring till det” 🙄. Strunt samma, ni andra vuxna har kärlek så det räcker till alla och det är huvudsaken!!! Kram och styrka Hanna

  Svara
 • 😃❤💕

  Svara
 • Vilken underbar bild på William och Daniel! Beundransvärt och helt fantastiskt att de står varandra så nära.

  Svara
 • Hoppas det ordnar till sig för dig ❤️Så du kommer må och känna dig bättre
  Så roligt det där om tonåringar 😳😂vara otrevliga och nästa sekund fråga om middagen – eller egentligen inte alls roligt, men sån igenkänningsfaktor

  Svara
 • […] ”Igår var jag inne i stan och träffade en livscoach. Har varit hos henne en gång tidigare och kände att detta kunde vara något”, skriver Hannah Graaf i ett blogginlägg. […]

  Svara
 • Makrill på Falu Råg-rut kan vara ett av det bästa här i livet!
  Jag gör som du när jag är själv – pallar inte laga mat. Jo, ibland men inte ofta.
  Kram och tack för en fin blogg!
  PS. De andra bilderna var också fina hahaha – den jag skriver om är mat liksom. Jaja. DS.

  Svara
 • Jaa, slå inte dej själv i huve’ t , blomma ut som i foto med vildvin i porten.Spara de fotot, fina färger. Är 61 och de e så att du är värdefull….Har kämpat me detta sen 40 års dagen och många vxlvis boende barn, jag tycker du är beundransvärd .Men de e nya vägar att gå o de gör ont.Så fint om baksidan får blomstra i trä o etager.Ja barna blomstrar redan;))

  Svara
 • Bästa stället är väl arken.För att få ordning på Allt är inte du kristen Din mamma hjälper många i såna här saker finns väl ett stort böneteam där Så du får ordning oå dina tankar Välsingnelser till dej O för dej är det väl gratis att få komma till arken när mitt liv va kaos så hade jag inte råd

  Svara
 • Ta av religiösa hatten AnnaKarin , tror nog inte Hannas liv är kaos:)

  Svara
 • Supersnygg uteplats!!! Kör på i den liknande stil, tänk också att ha en smal porlande ”vattenfall” till en minidamm. Åh, så fint! 🥰

  Svara
 • Fantastiskt snygga skor du har! Wow!
  //Berith

  Svara
 • Jag ha tappat allt Men jag förstår att Gud är med mejjJag ber för Stefan nu o de visa att alltt är illa Det förstår Hanna hon är Kristen När jag tappat mina barn o barnbarn vem fan är du dömma

  Svara
 • Skönt att få störning med att sortera tankar o strukturera upp allt.🙏 Vilken fin inspirations bild. Så snyggt!!!☺ Ha ha, stor igenkänning ang tonåringar!! Fina bilder på barnen både stora o små.💞

  Svara
 • Stongermama; välkommen till oss när du vill. Varm hälsining Susann – Livscoachen på http://www.esse.nu

  Svara
 • Starkt att dela med sig av svåra stunder och perioder i ens liv. Men ännu starkare att ta ansvar för det och ta tiden att prioritera sig själv – viljan att hitta en annan väg som kan få en att blomma och må bättre. Tiden måste få ha sin gång, läker inte allt men är det naturliga för psyket och hjärnan att få processa händelser och för att kunna komma vidare…. Man får försöka använda erfarenheterna senare och vända dessa till något positivt. Försöka finna de stunder och vänner som skänker en glädje, välmående och får oss att skratta…..när vi skrattar och ler händer positiva saker i oss som får oss att må bra – vänner som man verkligen har det bra med och som inte suger energi med syrliga kommentarer eller ifrågasättanden…
  Livet blir inte alltid som vi önskar, hoppas och tror, det vet vi. Erfarenheter och vissa livsöden präglar oss och någonstans tror jag att de människor som prövas genom livet på olika sätt får ett annat djup, en förståelse, och en annan förmåga till empati. Med varma kramar!

  Svara