Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:22 | augusti 6, 2019

Fotografering, mamma och kul jobb

Hej min vän. Hoppas allt är väl.
Kan inte sluta förvåna mig över hur vissa stör sig så mycket på mitt liv och ändå lägger ner tid på att läsa om det. Läs inte. Lägg inte ner er dyrbara tid på mig. Tror Du kommer må bättre av det. Ett litet tips från coachen 🙂
Idag började dagen kl 08.00 med smink- och hårfix samt styling av Lizette inför dagens pressfotografering. En heldag i en trevlig studio mitt i stan med syrran och ett skoj ng.
Lizette och jag jobbade senast för 9 år sedan då jag var programledare för Lyckohjulet. 100 program spelade vi in. 100! Vi jobbade i Göteborg och hon gjorde mig fin inför alla program.
Kul att ses igen.

Nu gör hon syrran fin. Jag började några timmar tidigare.Så mycket snyggt att plåtas i.Strax är det lunchdags sen forsätter vi.
Igår var jag hos Catta på Creative Headz och fick håret fixat inför dagens jobb.
Massor av folieslingor i botten, en lite varmare nyansering och nya HairTalk.
Tjockar ut mitt hår med HairTalk. Har långt i mig själv men behöver mer fyllighet och volym.

Före och efter. Som du ser så blir det fylligare.

Och så Beach-lockar på det.
Mötte upp mamma på middag senare på dagen. Mamma behöver jag alltid extra mycket i mitt liv.


Vi hade en fin kväll. Som alltid.
fort vi är klara idag ska jag hem och fixa och packa inför resten av veckans jobb… på en väldigt älskad plats.
All Kärlek ♥️


26 kommentarer26 kommentarer om “Fotografering, mamma och kul jobb”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Vilken fin klänning och väska du hade på dig när man ser dig gå på stan, lite små stjärnor på trycket. Vart kommer dem i från:-)
  Blir alltid inspirerad av din klädstil den är såå snygg.
  Mvh Maria

  Svara
 • Den är från Maison Scotch men väldans gammal. Väskan är ny från ElsaLeonie.com. Kram

  Svara
 • Så Vacker utan Smink oxå

  Svara
 • Finns väl ingen som bär uppvit tisha och jeans så snyggt som du!

  Svara
 • Tack ♥️

  Svara
 • Fina du!

  Svara
 • Fin! Tycker om din blogg.

  Svara
 • Jag ska på bröllop nästa helg och har ingen klänning.
  Får du outa vad det är för märke på den vita du har på dig vid fotograferingen? 😀
  // Anne-Li

  Svara
 • Den är från Stylein och finns i butik nu. Kram

  Svara
 • För att jobba som fotograf måste man nog ha lite akrobatiska färdigheter 😉

  Svara
 • Vilken modell har du på dina Dr Martens?

  Svara
 • Dom är med tjockare sula och heter Bouncing Soles. Kram

  Svara
 • Fasen du är så vacker både på insidan o yttre

  Svara
 • Puss ♥️

  Svara
 • Det borde vara straffbart att vara så snygg som du är! 😘 🤩 kramar till dig

  Svara
 • Du är vacker som en morgonstjärna. Godheten lyser igenom dina ögon. Du har en sådan radiant mamma Mimmi som jag lyssnar på ibland när jag känner mig moody. Fantastiskt missionsarbete i Israel! Det förlovade landet som jag alltid känner mig närmast mig själv och Gud i. Vi får göra vårt bästa på jorden, älskade syster. Du är värdefull. Kram från ett varmt Barcelona.

  Svara
 • Tack Judith! Glad du gör mig ♥️

  Svara
 • Snygg kvinna med stil och klass.

  Svara
 • Tack Lena. Kram!

  Svara
 • Fina systrar är ni två.
  Håller er så smala och ändå äter så mycket gott
  få förunnat
  Ni håller nästan på att drunkna i era kängor ju:)
  Gillar er stil men allt klär ju en skönhet sägs det

  Svara
 • Tar du bort elaka kommentarer, för jag ser bara snälla? Beundrar dig för din styrka. Har själv gått igenom separation, det är inte roligt! Du verkar ha bra stöd från vänner och familj, och ha mycket kul att göra. Glad för din skull. Vad härligt att dina flickor kommer snart, visst är man halv utan sina älskade ungar!

  Svara
 • Könsord och annat elakt går inte genom filtret. Men har för det mesta bara trevliga som kommenterar och tomt i filtret. Det är väl bra? Sen är detta mitt ”vardagsrum” och jag bestämmer vilka som ska bjudas in. Har man inte respekt för mig eller mina barn är man inte välkommen. Kram

  Svara
 • Så fina jeans varifrån kommer de?
  Jag undrar även varifrån den långa blå skjortan Magdalena bar kommer ifrån??
  Tack!!!

  Svara
 • Är det Chimi solbrillor på sista bilden? (Elsa Hosk)?

  Svara
 • Japp.

  Svara
 • Hej, jag deltog två gånger i Lyckohjulet och vill verkligen ge dig och alla andra i produktionen en värstingkram. Ni fick det som att kännas helt naturligt att stå framför kameran. Så proffsigt!! Kram finaste

  Svara