Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:57 | september 2, 2019

Vänner, båttur och galej

God måndag min vän. Hoppas du mår bra och har njutit av denna underbara helg. Soliga varma dagar och nästan tropiska kvällar.
Jag och syrran blev kidnappad av Ewa i fredags som du vet.
Hotell, bubbel, god mat och härligt kompishäng.
Vi checkade in på Scandic Grand Central. Hade ett galet lyxigt rum med vardagsrum, flera badrum och två sovrum. Här fick vi plats hela gänget. För under helgen hängde vi allihopa där och gjorde oss iordning och skrattade innan vi drog vidare.


Fick ett supersnyggt örhänge av Ewa. Riktigt Hannah-smycke. Ska visa det på sen.
På lördag blev jag väckt av Liv och Vida som ringde och sjöng. Gjorde faktiskt ont i hjärtat att inte livet ser ut som det brukar. Men bara att skärpa till sig och bita ihop 😉
Deras goda små röster gladde in i hjärtat.
Sen var det dags att bli överraskad av en magisk båttur och bästa vännerna.
Kolla bara in detta!!! Wow ♥️ Hade kunnat hänga där resten av livet 🙂


Tack Ewa, Viktoria, Lenita, Marlene, Terese, Emilia och Malin…

… och kapten Stefan så klart.

Sen var det bara att svida om för Summerburst.


Där mötte Jag upp William. Min fina son. Blev så varm i hjärtat över att han var så stolt och presenterade mamma för alla han kände 🙂
Var hemma rätt tidigt och sov så gott. Sov som en gris. Det första jag gjorde när jag vaknade igår var att beställa hem kebabrulle, pommes och läsk. Sen låg jag på soffan hela dagen och kollade serier. Ute öste regnet ner så där låg jag med gott samvete.
Idag börjar flickorna skolan. Smått pirriga och förväntansfulla.

Fick den här fina bilden av Peter.
Dom åkte till Spanien för en vecka sedan men det känns som flera veckor. Har hänt så mycket sen dess. Förra veckan var spännande och sen den här helgen på det.
Snart åker jag ner till dom. Kommer pendla som innan men inte lika mycket då dom även kommer att komma hit en helg månaden. Fasen vad jobbigt det känns men jag tror och hoppas på att detta året går fort. Sen är dom här.
Hoppas du får en bra start på veckan.
Var rädd om dig.
All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Vänner, båttur och galej”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig helg! Var är den stora corall-färgade väskan ifrån?😊Kram

  Svara
 • Vem skulle inte gladeligen presentera dig som sin mamma?! <3
  Såg ut som att ni fick en kanonhelg. Även Magdalena bjöd på en bildkavalkad.

  Svara
 • WOOOOW vilken helg ni har haft 🍾🥂☀️
  riktigt lyxigt men du är värd det bästa Hannah ♥️ Gulligt av W men tycker egentligen inte det är så konstigt förstår att han är superstolt över att ha vackraste Mamma . Ett år går snabbt snart är båda tjejerna hos dig , Ha en fin dag ♥️

  Svara
 • Blev så rörd av bilden på dig och sonen, ha det bra och Grattis i efterskott <3

  Svara
 • Vilken jättefin bild på tjejerna!

  Svara
 • Vilken fin bild på tjejerna ❤️
  Det här året kommer att gå jättefort 🌸
  Fina W som stolt presenterar dig. Det är ett kanonbetyg från en tonåring 💕
  Kraaaaaaam

  Svara
 • Ett år går sååå fort! Snart har du Liv o Vida hos dig ❤️❤️ Förstår att saknaden efter dem är stor! Har själv inga barn men har syskonbarn och dem är ju som mina egna. Så fint av William att visa upp vackra dig. På tal om annat, fick hem min Rebecca Stella parfym idag och den doftar så gott. Vet inte varför jag skriver det här… Haha. Kanske för att jag inte har nåt bättre för mig just nu, o även för att du känns som en vän. På nåt konstigt vänster ☺️ Idag är jag ledig så jag läser bloggar o gör andra ärenden. Ha det bäst fina du❣️❣️❣️

  Svara
 • VILKA fina barn du har Hannah♥️Tiden kommer gå fort tills du har alla hos dig🙌🏼Roligt att se att Peter och du verkar ha en bra relation☀️

  Svara
 • Vilka fina vanner du har! Snabb fraga – Marlenes runda glajjor, vilket marke?
  Tack!

  Svara
 • Vad är det som gör/bestämts att flickorna ska börja i skolan i Sverige om ett år?

  Svara
 • Undrar jag med…. varför dra ut på det? Jobbigt för dig och dem att pendla….
  Du behöver lugn o ro❤️

  Svara
 • Hannah vart är din kjol ifrån 😃

  Svara
 • Från Just Female. Köpte den för flera år sedan på Plainvanilla. Kram

  Svara
 • Hej. Ville bara skriva att bilden på dig och William, oj så lik han är Isak ❤️❤️❤️ Kram.

  Svara
 • Hej Du fina o grattis i efterskott!
  Jag undrar om Du vill hjälpa mig… Såg på Magdalenas blogg att hon hade jättefina örhänge med en sten framför örat o flera stenar bakom örat i en rad (ear jackets tror jag det heter). Skulle så gärna vilja veta varifrån de kommer (märke) då jag har letat länge efter sådana men när jag skickar frågan till henne blir kommentaren inte godkänd o jag förstår inte varför… Vill Du snälla hjälpa mig vore jag otroligt tacksam. Kram!

  Svara
 • Hej Du fina o grattis i efterskott! Hoppas Du hade en riktigt härlig helg med Dina omtänksamma kompisar!
  Jag undrar om Du vill hjälpa mig… Såg på Magdalenas blogg att hon hade jättefina örhänge med en sten framför örat o flera stenar bakom örat i en rad (ear jackets tror jag det heter). Skulle så gärna vilja veta varifrån de kommer (märke) då jag har letat länge efter sådana utan att hitta men när jag skickar frågan till henne blir kommentaren inte godkänd o jag förstår inte varför… Vill Du snälla hjälpa mig vore jag otroligt glad o tacksam. Kram!

  Svara
 • Ja, dom är så vackra. Från Jane and Sophie. Finns bla på Ombonat i Sigtuna. Kram

  Svara
 • Samma här. Jag kan inte heller kommentera på Maggans blogg. Ställde en fråga om vilken parfym hon köpte, men kommentaren blev inte godkänd.

  Svara
 • Har ni inga flytvästar? Speciellt när man intagit alkohol borde ni ha fattat att man ska ha flytväst ! Dåligt av er.

  Svara
 • Kommer du fortsätta jobba när du är därnere? Nu menar jag med fastighetsförsäljing, för det höll du på med elr hur

  Svara
 • Hej,
  Jag vill börja med att säga att jag tycker om din blogg för att allt du skriver och lägger upp är så äkta, jag mår bra av att läsa den då du är så ärlig med allt.
  Jag och min familj tänkte åka kanske till Thailand i tå veckor i vinter nov/dec. Jag vet att du har tidigare hyrt hus med din familj där och undrar via vem och hur?
  Tack på förhand.
  Hälsning.

  Svara
 • Tack snälla! Så glad du gjorde mig ♥️ Åhhh, så underbart att åka dit. Vi var på Koh Lanta och hyrde via http://www.jojolantarental.com. Bästa! Kram

  Svara
 • Vilken snygg kapten ni fick😁

  Svara
 • Fint

  Svara