Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:09 | september 6, 2019

Min killar och jag

God fredag min vän. Hoppas du mår bra.
Jag har suttit med morgonkaffet och datorn sen några timmar tillbaka. Massor av mail och jobb. Planerar hösten så jag kan jobba så mycket som möjligt och pendla samtidigt. Få allt att gå ihop helt enkelt. Inte alltid så lätt.

Men känner mig ändå glad idag. Hade en så fin eftermiddag och kväll med mina pojkar igår. Så fort Jag var klar med kompfilmandet så möttes vi tre upp i stan. Åt middag och gick på premiären av Det 2.

Moules frites satt som en smäck.

Inga tjafs och jobbiga diskussioner. Vi hade bara så underbart. Först gången på länge som vi kan hänga utan syskonbråk och mammatjat som resulterar i dålig stämning. Livet med tonåringar 😉
Nu hade vi en fullpott-kväll. Värmer i hjärtat.

Ser du så stolt jag är! Mina killar.
Tack bästa Karin Törnblom för dom fina bilderna på oss tre.

Magnus bjöd alla som kom på ”sitt” nya alkoholfria bubbel. Det var riktigt gott.

Bra slogan också. Bubbel utan snubbel 🙂


Tack Johan och Petré Events för ett grymt event. Skarsgård-klanen var på plats och Bill Skarsgård som spelar Det samt regissörerna var på scenen och berättade om filmen. Kul.

Kom hem tacksam och somnade till ett avsnitt Divorce på HBO Nordic. Den är riktigt bra.
Tack för alla serie-tips. Hade redan sett dom flesta men några hade jag missat.
Ha en härlig fredag och ta hand om dig.
All Kärlek ♥️


28 kommentarer28 kommentarer om “Min killar och jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det tog en sekund innan jag kopplade Skärgård-klanen, hihi..Läskig film, inget för mig.

  Svara
 • Ha ha! Tack 🙂 Sketans rättstavningsprogram.

  Svara
 • Väskan Hannah!! Vad är märket?

  Svara
 • Den är från https://www.revolverhotel.se/ Livsfarligt mycket snygga väskor, smycken mm! Kram 💗

  Svara
 • Tack fina för svaret! Kram

  Svara
 • Dina pojkar är så stiliga. Så kul att vara ute att roa sig tillsammans. Kram

  Svara
 • Härligt🤗! Har själv en tonårspojke så jag vet PRECIS vad du menar🙈🙊 hihi.. de stunderna du beskriver är värt allt♥️!! Ska strax en helg till Stockholm… har du några tips på bra/trevliga/mysiga o inte alltför ”hypade” restauranger (både lunch/middag) i city?😊

  Svara
 • Är inne på min tredje tonårsson nu och vet hur sällsynta de fina stunderna är med killarna. Oftast bråk och tjafs men ibland blir det bara så bra,.Två av mina har flyttat hemifrån och plötsligt kan vi umgås på ett annat sätt, som kompisar. Ta en lunch tillsammans, ibland en öl på stan.Min 15-årning ser jag mest fotsulorna av men ibland märks det att det är mammas famn som är värt mest. Är jobbigt med tonåringar men också så underbart❤️

  Svara
 • Tycker killarna ser rätt stolta o nöjda ut också, över sin fina, underbara mamma ❤️

  Svara
 • Blir det inte ett himla krasande oljud när en hel salong mumsar popcorn? ; )

  Svara
 • Fina pojkar och fin mamma! 💕
  Jag har också en tonårspojke så förstår precis hur du har det med tonåringarna, som tur är har vi en tjej på 11 som fortfarande är ”liten”

  Svara
 • Mysigt ! Har själv tonåringar inte alltid kul eller lätt mycket oro, men bra stunder tillsammans är värt allt❤️

  Svara
 • Hej Hanna! Denna kommentar har inte med ditt inlägg att göra, utan bara ytterligare ett tips på serie och film. Du verkar utifrån vad jag läst gilla lite läskiga filmer/serier (och mer lättsamma, fortfarande är Mick min favorit i den kategorin) . Då kan jag rekommendera Black Mirror. Så bra, och läskiga avsnitt! Sen är filmen Hush också en ”ligga under täcket film”. Jag har själv ett helt knäppt behov av att skrämma mig själv, så helst ser jag läskiga filmer när jag är själv hemma:). Men med larmet på….
  kram Matilda

  Svara
 • Tack Matilda. Ja, Hush var riktigt otäck. Kröp i hela kroppen. Black Mirror är bra också. Sett allt känns det som 🙈 Kram!

  Svara
 • Jäklar va William har blivit lik din pappa 😀 De har samma fina vänliga ögon. Man kan verkligen se kärleken mellan dig och barnen 💞

  Svara
 • Man ska tycka synd om dig verkar det som. Du har satt dig själv i allt. Fruktansvärda människor som tycker så:/

  Svara
 • Du har så himla fina ögonfransar 😍 Det öppnar upp ögonen o ramar in dem fint 👌🥰 Jag har också långa. Men snart ska jag få fakefransar. Slipper man lägga mascara ofta. När dem fallit av ska jag boka in mig på lashlift❣️ Hoppas att du njuter av din helg fina Hannah ✨

  Svara
 • Föresten. Ska ni åka upp till norra Sverige i år igen? ❤️

  Svara
 • Du som gillar La casa de papel på Netflix, bara måste kolla in sen spanska serien ”inlåst” , eller som den heter Vis a vis. Otroligt bra serie, typ Orange is the new black, riktigt bra. Nairobi från La casa de papel är med men i en mindre sympatisk roll. Kolla om du vill se nåt riktigt bra!

  Svara
 • Hör till den äldre skaran här inne men ibland undrar jag om Tv :n har tagit över era liv?
  Inget elakt med min kommentar men …..
  Det finns mycket dokumentär program

  Svara
 • Hej Hannah! Detta inlägg har inget att göra med just detta inlägget utan det om Misofoni. Läste just en artikel på hänt.se där de skrev om ett äldre inlägg ifrån dig gällande det. Och jag säger till min man att detta är något han lider av och ber han googla detta (bättre att han får läsa det själv än att det kommer ifrån mig😉). Och han googlar – Me so phony…😂😂😂… Höll på att skratta ihjäl mig…😂😂 Sen när det väl blev rätt så höll han helt med mig. Och jag vet nu varför myskvällar med tilltugg slutar med dålig stämning. 😉🤷‍♀️ så Tack!!❤️

  Svara
 • Så mysigt ni verkar ha haft det, du och dina fina pojkar. Visst är det härligt att få lite egentid med de större barnen ibland, alla behöver liksom olika saker. Här har nu hösten kommit och det blir städ inomhus, så tråkigt. Men måste nu göras, då det har slarvats rejält med den biten under sommaren. Ha en underbar söndag.

  Svara
 • Alltså nu måste du kläcka hemligheten m dina ögonfransar : ) Jag kämpar m mina med näring och olika mascaror….hur får jag så fina som du har? Så fina killar du har! Med vänlig hälsning Annie

  Svara
 • Använder inga serum eller sånt. Bara mina egna. Så tyvärr har jag inga hemliga tips. Sorry 😉 Kram ♥️

  Svara
 • Hej Hanna,
  Vart kommer svarta klänningen ifrån, Tackar på förhand.
  Gunilla

  Svara
 • Från mitt klädmärke Femme Collection som tyvärr inte finns kvar längre. Kram

  Svara
 • Tror inte att hon har satt sig själv i allt. Däremot tror jag att Peter har träffat en annan. Hanna kan ju inte göra något åt det.

  Svara
 • Så skönt att höra att fler känner som jag. Har också två tonårspojkar, och det blir ett och annat syskonbråk och jag som tjatar. Blä, avskyr dålig stämning. Tack för allt du delar med dig av.
  Stor kram till dig! Du kämpar på så bra med allt!

  Svara