Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | september 10, 2019

Snart så

God morgon min vän. Hoppas du mår bra. Här har veckan börjat med en käftsmäll. Känns det som iaf.
Stök och bök. Trots att man egentligen inte är ensam så kan man verkligen känna sig ensam.
Well. Idag kan det bara bli bättre. Men helt kass var måndagen ändå inte. Fick mycket gjort.
Har lagat storkok till tonåringarna så det räcker och blir över, packat och grejat inför morgondagens resa till Kvikkjokk, haft givande möten om roliga höstprojekt och tagit mig en lång power walk.
Nu ska jag fara in till stan och beta av några viktiga grejer, för som sagt imorgon far jag upp till norr för vår årliga vandrings-weekend och direkt när jag kommer hem därifrån far jag vidare till min flickor i Spanien. Längtar så det gör ont.
Men snart så. Tio underbara dagar med Liv och Vida.
Annars kan jag bara bjuda på att…

… Jag fick en fin uppmuntrande present på posten från min bästis Jessica.

Och haft lite spanien-vibes här hemma. Har ätit padrones varje kväll i soffan 🙂
Nej nu måste jag fara.
Ha en fin dag.
Stor Kram ♥️


20 kommentarer20 kommentarer om “Snart så”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kram till Dig fina❤️

  Svara
 • Hej! Vilken underbar bok du fått ( undrar just var hon hittat den!?), den skulle jag vilja ge min vän som är i en liknande situation som du… hon kämpar också på, ni gör det så bra! Ha en härlig resa till norr, bästa stället ju! Renkött och Jokkmokkskorv, finns inte mycket som slår det!

  Svara
 • Den kom i en box från BlueBox så måste vara därifrån 🙂 En väldigt bra present till nån som inte mår toppen. Kram

  Svara
 • Fy sjutton säger jag bara. Är inte avundsjuk på dig. 2 pojkar i Sverige som behöver sin mamma kanske mer än nånsin som känner sig övergivna. Och flickorna i Spanien. Men tror ändå grabbarna har farit illa mest. Inget illa nu även om det låter så tyvärr bara fakta.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Är så nyfiken på dina höstresor upp i norr. Planerar själv att göra något liknande så fort tid och ekonomin tillåter. Skulle gärna höra dina tips om boende, saker att göra, transport, guldkorn, osv!
  Hejar på dig i vått och torrt! 💪
  Kram

  Svara
 • https://www.adlibris.com/se/bok/happy-listan-9789188755155

  Svara
 • Och med din kommentar hoppas du att Hannah ska må bättre av? Inget bra/snällt att skriva, skriv inget alls.

  Svara
 • Jag brukar inte kommentera andras inlägg men kan inte låta bli..Snälla Nettan vad vet du och vad vet vi andra..Faktiskt ingenting och ärligt vad har vi med det att göra. Det är så himla lätt att tycka o tänka men mig veterligen är saker sällan som man tror och har man inget som lyfter och är vänligt är det faktiskt bättre att hålla inne med sin sanning. För vet du, det mesta man tycker om en annan speglar bara en själv..All kärlek till dig

  Svara
 • Nettan – Jag är så otroligt förundrad över hur någon är funtad, som kan med att skriva något sånt – eller liknande – till någon, som mer än säkerligen, ihop med sorg, saknad osv, går runt med ständigt dåligt samvete.
  Hannah – Hoppas du får det underbart ”där uppe” o att solen lyser på dig 💕

  Svara
 • Nettan kanske projicerar sina egna känslor på Hannah. Hon kanske inte har varit så närvarande till sina egna barn o känner sig bättre av att trycka ner.

  Svara
 • Gokväll <3
  Undra vart du köper Padrones? jag har letat i så många stora affärer efter dessa i frysdiskarna men hittar inte, inte heller färska…
  Hur jag än försöker så går det inte att svara i Bloggen hos din syster, läser att hon har öronproblem igen, skulle vilja att du tippsar din syster om Kolloidalt silver!! finns som spray att spraya in i örat, in & googla & läs om undermedlet! det fungerar ruskigt bra mot mycket!! jag har det nu till min vovve lika bra för 2 som 4 fotade!!
  Varm kram till er & ha en skön resa till norr! <3

  Svara
 • Hej Lena. Jag köpet som på Lidl. Så bra frukt och grönt där. Kram

  Svara
 • Norrland i höstskrud, underbart! Och sedan Spanien. Bra kontraster! Ha det fint och njut!

  Svara
 • Lena, pimientos de Padron brukar jag i Stockholm köpa färska på Lidl, ibland på Hemköp. Frysta har jag aldrig sett. Tror inte det finns.

  Svara
 • Här finns boken ”Happy listan” att köpa. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ville bara skicka en stor varm kram till dig. Har precis sett ditt avsnitt av Anders knackar på och vad blev så tagen. Vilken stark människa du verkar vara. Jag förstår att du kanske inte alltid känner dig så stark och att livet just nu inte alltid behandlar dig som du förtjänar. Jag imponeras av dig, ditt mod, din kämparglöd, din vilja och framförallt din kärlek till dina barn. All kärlek till dig och dina barn och stort lycka till i livet här framöver. Kram Emma

  Svara
 • Vill bara avråda från att använda silver i hörselgången,det är ett rengöringsmedel,tänk på det.förbjudet att förtära…….

  Svara
 • Hej Hannha!
  Så nu programmet Anders knackar på, vilken fin trevlig och ödmjuk tjej du är❤
  Ser framemot att se mera av dig och din syrra.
  Hoppas du har tuffat till dig och inte tar skit från andra.
  Kram Johanna

  Svara
 • Har precis sett Anders knackar på. Vilket fint program det blev! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Vilket fantastiskt fint program! Har precis sett ”Anders knackar på” och känner så igen mig från min egen resa när jag gick från stort hus till lägenhet men det var då jag lärde mig att det är inte ett hus som gör ett hem! ♥️
  Man förstår kanske lite mer nu hur ditt liv varit och jag önskar dig lycka och styrka att bygga ett hem i ditt fina radhus. Kram

  Svara