Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | september 21, 2019

Finbesök

God lördag vacker. Hoppas du mår bra. Såg att det var fint väder hemma i Sverige. I alla fall på många platser.
Här är det varmt men molnigt och grått. Regnet hänger i luften.
Dagarna går fort och jag tar vara på varje sekund.


Varje kväll är lika vacker. Rogivande och lugna.

Tjejerna har haft finbesök på skolan och var väldigt glada igår. Sean Banan och Danny. Tydligen nån som fyller år och har en stor fest och olika artister flugits ner hit.

Igår kväll dukades tacos fram och Emma och Hollie kom över på en mysig kväll.Emma gjorde fina flätor på Liv. Mycket kan jag men just inbakade är jag usel på. Får inte till det. Måste lära mig. Sägs ju vara så lätt. Men det tycker inte jag 🙂
Vill kunna göra olika flätfrisyrer på flickorna och mig själv. Får öva vidare helt enkelt.

Vi har Schnapps hos oss i helgen. Har saknat lurviga Schnappsi. Han har saknat mig med. Som en bebis ska han upp i mitt knä och trycker upp sin blöta nos i mitt ansiktet och kan inte stå still. Gos.
Vad hittar du på i helgen?
Kram ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Finbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul för flickorna att träffa dem, och vilken mysig dag.
  Kanske dumt att ställa denna fråga, men kan se att ni bor i en marklägenhet.
  Har ni något extralås på skjutdörrarna mot trädgården?
  En man skrämde mig lite att jag Måste ha det pga inbrottsrisk, trots hårt bevakat område och det första jag ska satsa på när jag flyttar, då marklägenhet som vätter ut mot pool och grönska.
  Tyckte också jag ska köra ner jalusiner osv på nätter!? Låsa så fort jag går på dass, kök, tvättstuga… Kan det verkligen vara riktigt att behöva göra så? 😑😲

  Svara
 • Ja, jag har lås samt ståljalusier som jag drar ner varje kväll när vi lägger oss. Men bor i ett lugnt och tryggt område och har aldrig känt mig rädd. Peters radhus vi får vi bor och många grannar som vi känner. Men väldigt viktigt med lås och jalusier då det är mkt inbrott. Dock har jag också hört att jag ska stänga och låsa om jag går på toa eller lämnar altanen utan uppsikt men så nojig vill jag inte låta mig bli. Kram!

  Svara
 • Hej fräscha, fina du ❤️ Vad härligt med ett varmt Spanien. Här är det 21 grader varmt idag and I love it! Men ser nu fram emot hösten med tända ljus, varma koftor o varma gosiga filtar att bädda ner sig i. Imorgon åker jag till Gbg o hälsar på familjemedlemmar… Ska bli skoj❣️ Stor kram 💋

  Svara
 • Jag är precis incheckad på hotell i Halmstad m min man. Vi har barnvakt och började dagen med att köpa alla julklappar på Gekås i Ullared ☺️
  Nu äter vi grillchips och dricker kaffe och läser i sängen! Och ikväll blir det utegång tillsammans.
  Tänker ofta på dig Hannah och skickar ofta styrka i mina tankar till dig!
  Kram
  Louise i Vellinge

  Svara
 • Finns massa bra instruktionsfilmer på YouTube hur man gör olika flätor och håruppsättningar. Kanonbra. ♥️

  Svara
 • Jag känner mig så trygg när jag är i Spanien, poliser dyker upp i varje kvarter. I Sverige känner jag mig väldigt otrygg, så jag tror inte Hannah med familj har något att oroas för i Spanien.

  Svara
 • Håller också på att lära mig fläta. Köpte en sån där sminkdocka och övar på 😂
  Hoppas ni får mysiga dagar ihop.

  Svara
 • Hej så söt hund. Har kanske missat men vart är din hund?
  Trevlig helg

  Svara
 • Vår Lilla Sigge mådde inte bra av allt pendlande. Kunde inte flyga med honom varannan vecka utan att han skulle må dåligt. Så han bor hos Maggans Filips familj i Skåne. Så sorgligt. Men det bästa för honom. Många som drabbas i en skilsmässa 🥺🥺

  Svara
 • De beror ju på var i Spanien man bör så klart. Hannah bor troligen i ett skyddat område och då är det tryggare.

  Svara
 • Hej ,Hanna ,, var bor schnapps nu när du inte är i Spanien ? Har du tänkt ta hem honom när tjejerna flyttar hem nästa år ! Du är duktig som orkar med allt 👍👏🥰

  Svara
 • Schnapps är En vakthund och bor hos Peter. Inte mine to keep 🙁 Men mysigt att träffa honom när jag är här. Tack och stor kram 💗

  Svara
 • Förstår han saknat dig.inte lätt o först vart du är❤

  Svara
 • Nä, jag tänkte också så ang varför rädsla ska ta över för att gå på toa, känns ganska fånigt 🙈🤣
  Vårt är också högt bevakat, och jag har en galen hund, men iallafall.
  Ska fixa lås till skjutdörrarna. 🙂
  Tack för ditt svar 🙂

  Svara
 • Hej Hannah. Tack för en trevlig blogg😀
  Min fråga till dig är hur du resonerar med att ha en blogg där du öppnar upp i offentligheten.
  Obs!!!!,inget illa ment med min fråga.
  Du öppnar upp ditt liv och vi som läser här har ju våra liv.
  Hur tänker du att dina barn är i offentlighetens ljus.
  Dina Vuxna barn hur känner dom,,? Ni har gjort en realllityseriie?
  Vad tycker dina barn?

  Svara
 • Hej!
  Blir lite orolig över att folk tror att allt är bättre och tryggare i Spanien. Jag har bott på ett par olika ställen, och olika former på bostad, på Costa Blanca sedan 2003. Första stället var ett låst område, kände många grannar och alkt kändes tryggt, i en hel månad, sedan kom inbrottstjuvar och lirkade upp fönster trots både lås och galler. De använde metspö för att komma åt handväskor mm. Just nu bor jag i ett låst område, galler och lås överallt, en trappa upp och egentligen helt omöjligt att ta sig in, men efter 10 månader där så hade jag inbrott ändå. Tjuven var tydligen klädd med sugkoppar, för han lyckades ta sig upp på den ”onåbara” balkongen, lirka upp balkongdörrar och lås och smyga in. Kan meddela att jag var hemma vid tillfället, men satt och jobbade lite på övervåningen och hörde ingenting! Dock kände jag en odör i luften och trodde grannarna grillade nåt olämpligt, förstod efteråt att det var tjuven som stank. Jag mötte tjuven halvvägs i trappan ner… i en bostad som inte ska gå att ta sig in i… inte skoj någonstans! Jag klarade mig eftersom jag skrek allt vad jag kunde och sprang emot honom, lite korkat kanske men jag ville få ut parasiten, och polis var snabbt på plats. Just detta område är känt för sin säkerhet och det har inte hänt något där på 15 år enligt polisen, ändå hände det! Så snälla, lita inte på att områden är så säkra som det påstås, tjuvar hittar alltid vad de vill ha!
  Lås ALLTID den våning som du inte befinner dig på!!
  Jag har bott i Sverige sedan 1965 och även nu lite till och från och har aldrig haft inbrott än så länge, men under 16 år i Spanien har jag varit med om två. Så skit händer även i Spanien, dock känns det mer säkert att röra sig ute i Spanien än vad det gör i Sverige.
  Var rädd om er! ❤️

  Svara
 • Många är naiva och blåögda. Läser man spanska tidningar/ lokaltidningar och ser på spanska nyhetssändningar så vet man mer vad som händer i landet.

  Svara