Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:40 | september 28, 2019

Ottan, Reebok och galaaa!

God lördag vacker. Allt väl?
Har varit uppe i ottan nu två dagar i rad så jag tog mig en power nap och vaknade nyss. Älskar och vila en stund mitt på dagen.
Igår gick jag upp 3 på natten då Jag skulle fara hem till Sverige i ottan. Sov iofs en stund på planet men när jag gått upp så fasligt tidigt är jag seg i två dagar.
Min sista eftermiddag med tjejerna på ett par veckor innehöll aktivitet. Bl a ridning för Liv.


Hon älskar att sitta på hästryggen.

Vida har mer spring i benen och tycker det är på tok för tråkigt att rida.

Tidig morgon på flygplatsens. Alltid jobbigt att lämna men snart ses vi igen… och jag har ju två till som behöver mig. William och Mio.

När jag checkade in ramlade den här lappen ur mitt pass. Liv hade gömt den där kvällen innan. Den gjorde min morgon. Min dag och veckor framöver. Sån fin kärleksgest.
Igår tog jag och Mio oss en riktigt mysig kväll. Pratade i timmar om allt. Verkligen allt. Så behövligt och bra.

Vi åt middag tillsammans ute på stan och sen låg vi i sängen och pratade.

Tänker på, Kaj, du simmar ur bild. Pojkarna simmar alltid ur bild när jag ska ta en 🙂
Imorse ringde klockan 6 och det var äntligen dags för eventet med Reebok och Intersport. Vi fick vara med Bingo och Katrin i deras RelationsPodden 2.0 och träffa tjejerna och killar som hasat sig upp tidigt för att vara där.


Vi åt frukost från Clean Eating och shoppade till grymma priser. 25% på ALLT från Reebok och stor utförsäljning med 20-70% på hela sortimentet på Intersport- butiken.Bingo och Katrin. Försökte sig på en Graaf-pose.

Tack alla för en kul morgon. Dressade i Reeboks sköna träningskläder samt skorna Ever Road så klart 😉
Ikväll ska jag dela ut pris på en gala.

Ska bli riktigt kul. Snart kommer jag får hjälp med smink och hår av en grym make up-artist. Så jag måste ta mig en dusch och lägga fram kvällens outfit och förbereda vad jag ska säga där på scen.
Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Ottan, Reebok och galaaa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker om kontrasterna i ditt liv… ❤️

  Svara
 • Hej Hannah.
  Du känner inte mig men vi har träffats några gånger på dina bloggträffar (jag kallades cranberries på mailen).
  Jag läser ofta din blogg men lämnar aldrig något avtryck.
  Jag skilde mig ungefär samtidigt som dig och Peter, och när jag läser det du skriver kan jag riktigt känna den smärta du upplever när du måste vara ifrån dina barn.
  Det är en vidrig känsla att behöva vara ifrån dem. En vidrig känsla att inte kunna pussa dem godnatt. Jag förstår knappt att man orkar gå vidare, att man kan fortsätta med sitt liv och till och med kunna skratta och njuta av livet. Men det är helt fantastiskt att det går!
  Jag har aldrig sett min skilsmässa som ett misslyckande, även om det var ledsamt. Jag ser framåt och försöker att inte titta för mycket i backspegeln…mer än på allt som var bra.
  Jag gläds över åren vi hade som gifta och jag är lycklig över att det resulterade i två fantastiska barn.
  Jag baserar inte min lycka på slutresultatet i vårt förhållande utan uppskattar resan vi hade istället.
  Jag önskar er allt gott och jag är säker på att allt kommer bli bra tillslut!
  Hälsningar Victoria

  Svara
 • Vi har barn i samma ålder. Fast mina är pojkar. Lever också ett varannan vecka-liv och dina beskrivningar av känslorna när man är ifrån barnen är så träffande. Känner så igen mig. Det ger tröst att göra massa jobb och nyttosaker så att man kan ägna mer tid åt barnen när de kommer ♡♡♡

  Svara
 • Hello! Såg programmet med Anders (minns inte vad de heter) men där berättade du att du har det lite svårt med att prata med folk . Nu ska du stå på Scen och prata? Känner du dig mer säker i sådana sammanhang än när du är ditt privata jag? 💕

  Svara
 • Verkligen en fin överraskning i ditt pass! Den får du alltid spara. De är så fina och rara dina flickor💖

  Svara
 • Hej Hannah, vad heter stallet ni rider på och var ligger det på ett ungefär? Vi red i somras flera gånger på ett ställe heter Ranch los Rubios i närheten av Sotogrande men jag skulle vilja prova ett nytt ställe nästa sommar. Hälsningar Karolina

  Svara
 • Åh så jag lider med dig när du skriver om att säga hej då till dina flickor och vara ifrån dem i flera veckor. Jag får gråten i halsen bara av att läsa det. Förstår att det måste vara fruktansvärt samtidigt som det ju är oundvikligt om man har skiljt sig. Min man och jag har varit ihop i30 år och har två vuxna döttrar men blir ändå alldeles ledsen när jag tänker på hur det skulle varit om vi skulle separerat när den var små. Alla kärlek och styrka till er som lever varannan-veckas liv med era barn ❤️

  Svara
 • Hur länge har Liv ridit? Ser att hon inte behöver ha ledare på sin lektion och därav frågan. Dottern är inne på sin andra termin och det känns långt bort att hon skulle få rida själv. Tycker att det känns lite väl att ha ledare precis hela tiden varje lektion men det är väl så det är här hemma.

  Svara
 • Hon har ridit i snart ett år. I Spanien hade dom aldrig ledare, inte ens första lektionen. Kanske lär dom sig snabbare då. Kram

  Svara
 • Vilken underbart gullig dotter du har. 🙂

  Svara