Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:51 | oktober 1, 2019

Höstfeelings

God tisdag vacker. Hoppas att din vecka börjat på bästa sätt.
Nu är det verkligen höst. Har inte riktigt velat förlika mig med det men nu har jag faktiskt fått lite höstfeelings… och gillar det.

Fryser dock en aning bara av att titta ut genom fönstret. MÅSTE ta tag i mina utemöbler i veckan. Lägga pressening över dom, ta in växter, krukor mm som kommer bli förstörda annars. Ja du fattar. Ett projekt jag gärna skjuter på som jag måste ta tag i nu.

Raggsockor, dygnet runt, och morgonkaffe tidigare imorse.
Nu är jag mer redo och klädd för att fara in och ha jobbmöten i stan.
Helgen! Den har jag ju glömt att berätta om. Hade jättekul i lördags på galan. Det var glitter och paljetter överallt och kul folk. Många artister var där, bl a Lena Philipsson (som vann ett pris och uppträdde), Molly Sandén och en herrans massor av andra välkända ansikten från sport/tv/film-världen.
Vid mitt bord satt William Segerdahl från förra årets Idol. Liv och Vidas favorit och crush så jag tog bild såklart.


Bildbeviset smsade jag 🙂
På söndagen storhandlade jag inför veckan, lagade långkok och hade en mysig dag hemma. Älskar mitt hem.

En veckas frukost och middag till mig och tonåringarna. Mio är hos sin pappa nu då han bor närmare nya skolan men kommer hem i veckan och äter och hänger med mig och William.


Som du ser så tände jag ljus, kollade grymma serien Unbelievable och hade en skön söndag.

Igår for jag hem till mamma en sväng sen gick vi på bio. Downton Abbey såg vi. Alltid en bra start på veckan att hänga med mamma.

Japp. Så gör vi med vår oro och annat skit. Dagens tips 😉
Tack för att Du finns.
All Kärlek ♥️


19 kommentarer19 kommentarer om “Höstfeelings”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Vilken skola går Mio på?ha en fin vecka❤️

  Svara
 • Gillar du Pascal Engmans bok råttkungen?:)

  Svara
 • Inte läst den ännu. Men tycker hans tidigare böcker var bra.

  Svara
 • Hej 😊
  Bjud in en eller flera av dina fina vänner till fic och höstmys!!

  Svara
 • Ja det var en bra idé 😆👍🏻

  Svara
 • Du känns mycket gladare efter denna helg i Spanien. Någon orsak?

  Svara
 • Den bästa orsaken av alla… jag fick träffa mina flickor så klart 🙂

  Svara
 • Så fint du har Hannah så mysigt och ombonat ♥️ Gillar dina stolar i köket och på terassen superfint allting
  Ha en fin dag och lycka till med ditt möte
  Längtar till er realityserie NU 🤗😘

  Svara
 • Tack Marita! ♥️ I mitten av oktober släppa den. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Dagens tips är ju bara bäst! Denna oro tar så mycket plats och förstör en hel del för oss själva. Underbart att få till en mammadotter-dag. Hoppas filmen var bra!
  Kramar

  Svara
 • Ja, jag kände att det var värt att dela med sig av det tipset 😁🤗

  Svara
 • Hej Hannah! Underbar läsning du bjuder på i din blogg. Du delar med dig av din vardag och dina känslor, vilket gör att du känns så genuin och äkta! Tack för en bra blogg! Kram

  Svara
 • Tack Sofia ♥️ kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag gillar verkligen din blogg, du verkar va en kanontjej/mamma. Såg arga snickaren, blev verkligen rörd av programmet. Nu till min fråga..undrar vad du kör för kost/träning? Både du o Maggan är smala o fina o jag kämpar som tusan, men har jättesvårt att gå ner i vikt.. Så om du kan tipsa lite vad du äter för frukost? Mellanmål? mMat? Hur mkt gott unnar du dig? Undviker du något? Hur mkt tränar du? Äter du något kosttillskott? Har frågat på Maggans blogg tidigare då jag köpt hennes piller men inget svar, så hoppas du vill hjälpa mig. Önskar dig allt gott 🙂

  Svara
 • Hej Jessica. Tack snälla! Vad glad jag blir. Jag har aldrig gått upp särskilt mycket i vikt oavsett graviditet, att jag äter onyttigt eller har perioder då jag inte rör på mig. Är väldigt tacksam över att jag aldrig behövt kämpa med vikt åt nåt håll. Däremot har jag märkt att nu när jag blivit över 40 så förändras kroppen. Jag samlar på mig mer vätska, känner mig mer orkeslös och inte lika pigg som förr. Så nu rör jag på mig mer, hinner jag inte träna så tar jag promenader. Är tyvärr dålig på att äta regelbundet. Vilket jag tror är a och o för att Gå ner samt att hålla vikten. Vissa dagar äter jag frukost, lunch och middag men ibland kan jag komma på (efter typ ha svimmat av blodsockerfall) att jag inte ätit på hela dagen 🙈 Men jag tror på sund kost, röra på sig, undvika pasta och pizza som man sväljer ner med läsk. I alla fall hålla frosseriet till helgen. Kram ♥️

  Svara
 • Hej. Dina två stolar och soffa utomhus är precis vad jag letat efter hela hösten? Vore väldigt tacksam om jag får veta vart dem finns. Ha en fin vecka. 🌞

  Svara
 • Dom kommer från Artwood. Kram

  Svara
 • Börjar också få höstfeelings… O jag gillar det. Känns som en mysig årstid. Är i vackra Norge för tillfället ❤️✨

  Svara
 • Den vill jag också se:-)

  Svara