Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:50 | oktober 3, 2019

Morgonrutin

I samarbete med Oslo Skin Lab
Hej vacker. Hoppas allt är väl.
Jag har haft en vecka fullspäckad med jobb, intervjuer, möten med kanalen och framför allt massor av roligt hemmafix. Byggare Bob känner jag mig som 🙂
Mycket skoj som händer. Dagarna går och det är mysigt att vara hemma tillsammans med pojkarna. Laga middagar, umgås och ha en vardag med rutiner.
Har varit duktig och tagit promenader på mornarna eller på eftermiddagen. Trots regn så har jag begett mig ut. Skönt att röra på sig och få frisk luft. Saknar dock min pilates och önskar innerligt att det fanns här i närheten… Så jag slapp fara in till Stockholm.
Well, summa summarum, det är viktigt att hålla igång kroppen för att må bra. Det märker jag, jag både känner och ser en skillnad. Är noga med mina rutiner, det är ett sätt för mig att må bättre i vardagen.
Sköter om mig så mycket jag kan. Vårdar min hud, mitt hår, min själ och min kropp. Allt hör ju ihop och måste samarbeta. Mår inte den ena delen bra så mår inte heller den andra bra.
Har under en lång tid nu använt Oslo Skin Lab The Solution. Dricker det varje morgon.

Har med mig det vart jag än åker. Alltid i min väska och så har jag ett paket i Spanien så jag alltid klarar mig när jag är där 🙂
Det är inte bara en kur på 8 veckor utan nåt man ska använda så länge man vill ha ett resultat.
Det är bevisat att det hjälper huden att få en spänst, minska fina linjer, celluliter mm.
Jag känner mig bättre i huden och vill aldrig sluta med The Solution.
Det är helt naturligt, har ingen smak så man kan blanda det i vilken dricka som helst eller strö över müslin på morgonen.
Jag tar det oftast med vatten och pressad citron. Har blivit en del av min morgonrutin.
Kollagen i pulverform. Bygga upp inifrån. Vårda kroppen med träning, huden med rengöring och bra krämer och så boostar man med kollagenet inifrån.
Jag fick ett mail från en tjej efter mitt förra inlägg om detta. Hon ville prova och började prenumerera på The Solution och efter att ha testat det i en månad blev hennes hy så fin. Hon var lycklig och tacksam då hon upplevde att hyn blivit bättre och slätare efter att ha tagit The Solution varje dag.

Passa på att bli medlem och få The Solution hem i din brevlåda. Det kommer alltid en ny ask lagom till att det börjar ta slut.
Nu får du hela 65% på din beställning. Missa inte set. In och registrera dig HÄR!
Love It!
♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Morgonrutin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tips på pilates i Sigtuna:
  https://www.sigtunacreativecentre.se/om-pilates

  Svara
 • Åh tack! Nu blev jag lycklig.

  Svara
 • Märkligt att folk skriver mejl istället för kommentar här när det är något positivt.

  Svara
 • Nej, det tycker jag inte. Får väldigt många mail, för det mesta långa och positiva. Ibland känner sig människor mer personliga i mail än en kort kommentar på IG eller Blogg.

  Svara
 • Jag bor i Sigtuna och kan starkt rekommendera Sigtuna Yoga Center om du vill gå på yoga, älskar det stället!

  Svara
 • På SATS i Väsby och SATS i Bålsta finns det pilates. Jag går på båda eftersom jag jobbar i närheten av det ena och bor i närheten av det andra. Lite närmare än stan ändå för dig väl?

  Svara