Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:36 | oktober 11, 2019

Som i ett trollslag

God fredag min vän. Hoppas allt är väl och att du ser framemot en härlig helg.
Plåtningen gick bra igår. Så kul och bästa teamet var vi. Tack Linda Fernström, Charlotta Flinkenberg och Stephanie Sifvert. Ni är magi och gör magi.

Före och efter. Ja du fattar. Magi 🙂 som i ett trollslag av den goda fen. Linda du är outstanding.
Några bilder och film på vad som komma skall.
Efter det kastade jag mig in i bilen för att åka till sjukhuset och lämna blodprov inför operationen. Har aldrig gjort det innan en operation men finns tydligen stor blödningsrisk så min blodgrupp mm behövs.

Skämdes nästan att komma till sjukan med stort Hollywood-hår och världens make up. Alla tittade lite konstigt på mig tyckte jag 🙂
Min vän Viktoria var med och sen for vi in till stan och gick på Pascal Engmans bokrelease för Råttkungen på Mr Voon.

Har läst hans två tidigare böcker som jag gillar så det ska bli spännande att läsa denna. Måste bara läsa ut den jag håller på med nu. Perfekt att ta med när jag ändå bara kommer ligga i sjukhussäng ✌🏼

Viktoria i snygg klänning från H&M och jag i skjorta ALIX och jeans Zara.

Och snygg jacka från Musch Details.
Nu ska ska jag fara in till stan på massor av roliga möten och ikväll blir det 70-tals disco.
All Kärlek ♥️


38 kommentarer38 kommentarer om “Som i ett trollslag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heja dig som donerar blod! KRAM

  Svara
 • Ledsen att säga det, men du är mycket snyggare på FÖRE bilden. Mera naturlig. Förstår det var för fotograferingen men det såg lite Barbie likt. Håll dig till ditt vanliga. Du är så naturligt söt. Kram

  Svara
 • Dina örhängen är så fina. Var hittar man de? Lycka till med din operation🤗

  Svara
 • Du är supersnygg på båda bilderna! Roligt att få bli Hollywood-glammig ibland! Dom som ”tittade snett” tyckte nog bara att du var fin! 😊 Låter som en läskig operation, önskar dig all lycka till och hoppas att det ska gå bra! Kram

  Svara
 • Det var väl inte donera blod Hanna skulle göra utan det var ett blodprov som skulle tas för att bestämma hennes blodgrupp inför kommande operation.

  Svara
 • Håller med dig Lisa och det tror jag Hannah är stolt över att vi tycker🙏

  Svara
 • Hej!
  En fråga bara – ska du ha kvar Peter tatueringen?
  Kram

  Svara
 • Hanna du ser både yngre och vackrare ut allt smink. Kram

  Svara
 • Du verkar vara så snäll person, och lika fin utan smink, trevlig helg..🙋

  Svara
 • Måste man ens kommentera Hannahs utseende om man nu tycker något negativ?! Nu tycker många säkert att bloggar man så får man tåla det!
  Jag tycker givetvis att alla får ha sina åsikter i olika saker men när man tar sig rätten att kommentera hur någon ser ut tycker jag är trist!
  Hon är ju jättesnyggt festsminkad! Alltså helt rätt om det är fest💃🏼Det naturliga, helt rätt när det inte är fest! Jag tycker Hannah alltid är vacker och det är nog mest för att hon verkar så genuint fin och äkta som person❤️

  Svara
 • Superfina bilder🙌😃

  Svara
 • Du är strålande vacker! Jag förstår inte varför vissa måste skriva att du är snyggare på den ena eller den andra bilden, du har ju inte frågat efter den bedömningen direkt. Jag önskar du bara kan få känna dig fin utan att någon ska solka ner det. Kram till dig!

  Svara
 • Jag ser lite löst att det skrivs att man inte behöver jämföra bilder. ,men…… jag har sen barnsben fått lära mig att man ska vara ärlig.
  Du ÄR vackrare UTAN spackel, men trots det VÄLDANS vacker på båda bilderna, bortsett från att ögonfransarna är L I T E ( märk väl! lite för mycket)
  Men snygg är du på båda.
  Såja, det var mitt hjärtats mening och jag har utbildning i skönhetsvård och smink….. fast det var iofs på stenåldern

  Svara
 • Allt klär en skönhet;-) Jag var hos frissan igår och kom fixad hem till en försupen rumänsk hantverkare som började gråta när vi pratade om Gud, Israel och hans fyra barn som hade tagit avstånd ifrån honom. Han ville inte ta betalt för jobbet (han bytte i princip bara batterier, men ändå) Han sa bara att jag var en snäll människa, och gick med en varm kram. Märklig upplevelse. Ibland tycker jag det är ”synd” att man som kvinna inte får vara ”för” vacker eller sticka ut i Sverige för att få blickar. (i negativ bemärkelse) På min hårsalong skulle du få skriva autografer för din naturliga skönhet Shabbat Shalom!

  Svara
 • Vacker är du alltid, men finast var du med tofs ❤️

  Svara
 • Oj, det står ”Peter” med stor text på handleden. Just därför man ALDRIG nånsin skall tatuera in någons namn.

  Svara
 • Du är jättefin❤️Lycka till med op! Ha en fin helg!

  Svara
 • Hej Hanna
  Tack för att vi får följa dig i bloggen, läser den varje dag och tycker du är fantastisk och vad du kämpar med allt.
  Jag jobbar som administratör i svenska kyrkan och älskar mitt jobb, blev lite ledsen när jag ser på din sida att det görs reklam för kyrkoskatten där man uppmanar folk att lämna kyrkan. Vi gör så mycket bra för utsatta människor i samhället hjälper människor i sorg och har massa fantastiska verksamheter för barn och ungdomar och äldre helt utan kostnad vilket resulterar i att alla har möjlighet att vara med. Tycker det är synd att uppmana folk att gå ur något som gör så mycket nytta för så många. Hoppas det finns annat att göra reklam för. Ta hand om dig och tack än en gång för att vi får följa dig.//Therese

  Svara
 • Vacker som en dag! 😍

  Svara
 • Hur kan du förknippas med Calle Schulman???? Största mobbaren tillsammans med sin bror. Usch!!!

  Svara
 • Så mkt finare på ”förebilden” hoppas du någonstans kan vara stolt över det,

  Svara
 • Jag har absolut inte emot denna blogg tvärtom men det är mycket utseendefixering och det tycker jag börjar ta för mycket plats

  Svara
 • Hur kan du förknippas med Calle Schulman?? Mobbare. Trodde du va emot sånt!!

  Svara
 • Tycker attdu var så fin och vacker på både före och efter bilderna. Svårt att förstå att du är en fyrabarnsmamma,
  Du skulle platsa på någon modevisning hos de stora modehusen, ivarjefall enligt mig 😘

  Svara
 • Du ar otroligt vacker! Jag vet att det inte spelar nagon roll i det stora hela men jag forundras over hur du kan vara sa jordnara anda. Jag hoppas att du har en jatteharlig helg med massa vila och att du kan se dina sma flickor snart. Jag har en 6-arig dotter och mitt hjarta skulle krossas om jag inte kunde somna bredvid henne varenda kvall. All karlek och lycka till dig! Jag langtar efter att kunna se er nya serie! Xx

  Svara
 • Hej
  Du är fin och vacker. Det jag undrar eftersom jag fått så själv. Fick du reda på vad problemet var med dina svullna ögon som likt mina inte har lagt sig. Jag tänkte att tag då jag varit riktigt ledsen att jag gråtit sönder dem eller allergi men pluffsigheten försvinner inte. Allergi är det inte tydligen. Har du tips? Har ätit allergimedicin och bytt sköljmedel och ansiktskräm

  Svara
 • Åh herregud.
  1. Malin, som påpekade tatueringen. Varför strö salt i såren? Tror du inte Hannah själv är ledsen över att ha Peter tatuerat?? Varför påpeka det?? Och nu kan det vara så att hon faktiskt inte ångrar tatueringen, vad vet vi?
  2. Ni som prompt ska påpeka Hannahs utseende och vad som är fint och fult. Alltså, hur vågar ni? Det är rena förolämpningar ni kommer med, även om ni intalar er själva att ni bara är ”ärliga”. Hannah har liksom inte bett er betygsätta bilderna ovan.
  Skulle ni till en arbetskamrat som fixat till sig säga ”men du är myyyckeg finare utan smink!”? Tror inte det va! Varför gäller inte vanlig hyfs i kommentarsfält kan man undra.

  Svara
 • Word!!❤🙏❤

  Svara
 • Mina barns pappa kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, trots separation, just för att han är deras pappa. Så hade jag haft hans namn tatuerat så vore det inte självklart att ta bort den.

  Svara
 • Du är jättefin som vanligt ❤️ Gillar fransarna och ditt hår, ja, allt❣️❣️❣️

  Svara
 • Tycker du verkar fin på alla sätt och läser din blogg med en go känsla. Har dock missat vad det är för operation du ska göra. Oavsett önskar jag dig all lycka💗

  Svara
 • Hoppas att operationen går bra! <3 Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vill bara säga att du är otroligt vacker, med eller utan makeup ❤️ Känns som att vi ladies inte ger tillräckligt med komplimanger åt varandra, vi måste helt enkelt bli bättre på den fronten! Kram från Skåne 😊

  Svara
 • Jättefin! Vad är det för operation du ska göra? Du behöver såklart inte berätta om du inte vill. Kram!

  Svara
 • Du är lika vacker på insidan som på utsidan. Lycka till med operationen!

  Svara
 • Malin, om inte du hade kommenterat den stora ”Peter”-tatueringen, så kanske Hannah aldrig märkt den🤦🙈👀.
  Vad spelar det för roll om det står namnet på pappan till 2 av hennes barn på handleden?🤷Hans namn kommer ju för alltid att stå skrivet i hennes hjärta, just för att de har 2 gemensamma barn och därmed delar 2 mirakel 💖.

  Svara
 • Malin, vilken tur att du kommenterade den stora ”Peter”-tatueringen, annars kanske Hannah aldrig märkt den 🤦🙈👀.
  Vad spelar det för roll om det står namnet på pappan till 2 av hennes barn på handleden?🤷
  Hans namn står ju för alltid skrivet i hennes hjärta, just pga deras gemensamma barn, då de delar 2 mirakel 💖.

  Svara
 • Therese! Håller med Dig! Kyrkan gör så mycket fint för oss så givetvis ska vi betala kyrkoskatt! Varm kram till Dig!

  Svara