Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:10 | oktober 23, 2019

Pirrig

God kväll min vän. Hoppas att du haft en fin dag.
Jag har hängt med svärmor hela dagen. Ja, Marianne kommer alltid vara det för mig… och en fin vän och världens bästa farmor.
Sen var det mini-öppethus i Liva klass. Titta på deras alster och hälsa på föräldrar. Precis sånt som jag älskar 😉
Over all så har dagen varit bra.

Skolfotografering för mina tjejer så finfrisyr önskades.

Jakt på Halloween-outfit inför skolfesten på torsdag.

Tack Camilla! Och tack säger Vidas klass. Hon lånade ut andra delen av sin Musse och Helium och nu har hela klassen fått höra den.
Ja vad mer då…

Flera försök att få ut en ohyggligt läskig spindel (enligt mig) som vi till sista lyckades få ut, efter mycket höga skrik. Tyckte ju det var så bra att vi lät den leva vidare men ändå öser regnet ner utanför i detta nu.

Mysigaste gosigaste Vida-kramar och kärlek.

Glad över att vara med flickorna och vi laddar så inför höstlovet. Så mycket vi vill göra och ska göra. Vi ska köra Halloween på Gröna Lund, som vi gjort senaste åren, fira Mio som fyller ett par dagar efter att dom åkt tillbaka till Spanien, ha Halloweenfest, träffa vänner och bara hänga tillsammans. Liv säger att hon är helt pirrig och känner på sig att det kommer bli bästa Halloween någonsin. Jag Hoppas det också. Vill så gärna vara lycklig i hjärtat.
Sen har ju vår serie premiär, också nästa vecka, på TV3 tisdag 29/10 kl 21. Sen framöver varje tisdag kl 21.
Visas även på Viaplay och Viafree. Kommer bli så kul.

Systrarna Graaf
Nu ska jag och tjejerna lägga oss.
Godnattkram ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Pirrig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser fram emot att titta på er i tv 🙂 ni är så snygga ännu o ödmjuka fina mammor bamse kram fina ni

  Svara
 • Så söta dina flickor är hoppas att ni får ett riktigt underbart Höstlov Njut av att vara tillsammans det är härligt Kramar till er

  Svara
 • Så härligt med bara armar och ben! Dina döttrar måste älska klimatet i Spanien 😍 är det fortfarande badvänligt i poolen eller det blir för kallt?
  Hoppas ni har en fin vecka!☀️

  Svara
 • Åh! Så roligt att höra om dig och Marianne! Inte en självklarhet att kunna umgås efter en skilsmässa. Men förstått under årens lopp att ni kommit att betyda mycket för varandra. Så glad för er skull! Hon verkar vara en jättefin farmor och svärmor!;)

  Svara
 • Gud så kul 🙂 de måste jag bara se. Jag hade er som en av mina idoler då jag var yngre, eran platta lyssnade jag på konstant och hade en stor poster på min vägg haha 😉 de är minnen de

  Svara
 • Så härligt lättläst bloggen blivit 😉

  Svara