Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:29 | november 2, 2019

Höstlov med barnen

God kväll min vän. Hoppas du har en härlig helg. Här har det varit fullt fokus på barnen.
Förlåt att jag inte skrivit på ett par dagar men har bara hängt med tjejerna och tagit vara på varje minut. Imorgonbitti åker dom tillbaka till Spanien.
Vi har haft så roliga dagar och nu ligger dom här bredvid mig i sängen. Ska ta en på varje arm och sova snart. Kramas med dom hela natten.
I torsdags bjöd tjejerna hem sina kompisar och jag mina, vi spökade ut hela huset och såg till att alla fick en rysligt trevlig kväll.

Vi sov länge och åt en lång frukost tillsammans med Lenita och hennes barn som var kvar.
När dom for så kom Min Linn och Novah. Lyckan var total för Vida som älskar Novah så mycket.
Vi tog en tur till Väddö, ca 1,5 timme där vi bokat middag och spökvandring på Väddö Gårdsmejeri. Jag, flickorna, Linn och Novah samt Viktoria, Martin och deras Amadeus.
Wow vilket ställe! Älskar när man går all-in och det hade dom verkligen gjort… så läskigt! Men också god mat och helt makalös glass.
Barnen var helt lyriska och vi vuxna med.
Det här får bli en tradition.


https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/11/img_2662.movhttps://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/11/img_2664.mov

Har haft så mycket skoj för oss och känner oss glada och tacksamma.
Idag var också en fin dag. En väldigt fin dag med både tårar och skratt. Vi var hos Isak, där vi bl a tänt ljus, och så har vi haft kalas för Mio lite i förskott…
… men det ska jag berätta mer om imorgon. Nu ska jag kramas med Vida och Liv.
All Kärlek ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Höstlov med barnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh älskar Väddö o älskar Bondens!! Men hade dom ingen värme på? Alla sitter med ytterkläderna på?! Vi åker alltid dit på sommaren (oftast) vi har stuga på Väddö 😊
  Kram kram

  Svara
 • Det är väl klart att du ska njuta och bara vara med dina flickor vilket härligt höstlov ni har haft många kramar

  Svara
 • Gillar inte alls denna amerikanska sed. Gick istället till kyrkogården och min mans grav. Så vackert på kyrkogården med alla ljus o lyktor ! Så mycket finare än att spöka ut sig och se läskig ut. Vem har glädje av det ?

  Svara
 • Håller med dig. Men barnen tycker det är kul. Men man får hålla det till halloween den 31/10. Kram

  Svara
 • Så duktig du är med ditt engagemang för dina flickor och alla fester vid högtider. All in, grym är du!! Vill oxå, får rycka upp mig!! Kram bästa

  Svara
 • Nice 🙂

  Svara