Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | november 3, 2019

Ljus, kärlek och kalas

Hej min vän. Kom hem för ett tag sedan efter att ha vinkat av mina flickor på Arlanda. Det gör alltid lika ont i kropp och själ men vi har haft underbara veckor och snart ses vi igen.
Nu är det deras pappas tur att få rå om dom. Och dom har det bäst där också.

Mina tuffa tjejer. Så trygga och modiga.
Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att börja städa och tvätta. Som en tok. Allt för att sysselsätta mig tills jag vet att dom landat i Spanien.
Igår hade vi en så fin dag tillsammans. Den började likt morgonen innan med en lång och mysig frukost. Det är så skönt när man kan sitta kvar och äta och dricka kaffe, prata och slappa utan stress. Bästa helgstunden.


Bästa gänget igår förmiddag.
Lite senare framåt eftermiddagen i väntan på att det skulle börja skymma så for jag, Liv och Vida in till stan. Vi besökte Isaks minnesplats på Kyrkogården ute på Djurgården.
Det var kallt, grått och regntung himmel men ändå så varmt och kärleksfullt. Så fullt av liv. Massor av människor och tända ljus överallt. Jag kunde inte sluta gråta av saknad men det var ändå så fint.

Levande Ljus, så älskad och så saknad samt hans favorit-kaffelatte. Önskar jag kunde få dricka den tillsammans med Isak nu men det får vi göra när vi ses igen. Vi har mycket att ta igen när det är dags att mötas igen.
Jag har varit med om dig. Jag kan aldrig förlora dig.

https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/11/img_2637.mov
Tycker om att flickorna också känner en fin kärlek och känsla inom sig och alltid vill följa med till Isaks plats.
Sen var det dags att möta upp pojkarna och fira Mio. Han fyller egentligen år nu på tisdag men eftersom hans systrar for till Spanien idag så bjöd vi ut honom på middag och så fick dom ge honom en present igår.

Hade bokat bord på Sakura på Luntmakargatan. Det är ett favvoställe sen måååånga år tillbaka. Flera födelsedagar som firats där och stora familjemiddagar.
Man steker eller kokar sin mat själv. Så kul och socialt och barnen älskar det. Jag med 🙂

Snart firas du igen älskade Mio min Mio.

Mio fick även sång, grattishälsning och en bild på oss fem från restaurangen. Den bilden kommer jag att behålla 🙂
Liv gick igenom gamla bilder igårkväll innan vi somnade och hittade den här på henne och mig när Vida låg i magen.

Så fiiiiin! Love!
Ha en fortsatt bra söndag och var rädd om dig.
Stor Kram ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Ljus, kärlek och kalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt att ni fick till en födelsedagsmiddag tillsammans.
  Hoppas du får en fin vecka!
  Kram ♥️

  Svara
 • Bra ni har det du och dina barn. Så fina bilder. Det värmer i hjärtat att se er fem samlade. Kram.

  Svara
 • Så duktiga Liv och Vida är som själv fixar och resa till Spanien 🇪🇸 fint ni gjort till Isak ♥️ Jag var på mina föräldrars grav idag med blommor och ljus 🕯 Man tror man ska ha sin Mamma o Pappa för alltid men tyvärr är det ju så livets gång är , stort Grattis till Mio som fyller år imorgon 🎂 imorgon är det äntligen Tisdag igen och bästa systrarna på TV ♥️😘

  Svara
 • Härliga bilder <3 sååå fint 🙂 Jag måste vara fräck att fråga om du vet vart din väninna köpt sin fina vita polotröja 😉 exakt sån jag letar efter <3 Kram <3

  Svara