Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:00 | november 6, 2019

Goodiebox

I samarbete med Goodiebox
God onsdag min vän. Hoppas du är vid gott mod och att dagen börjar bra.
Jag sover alltid som en kratta de första nätterna när flickorna åkt. Allt blir så tomt.
Har iofs två tonårskillar men dom håller mest bara till på sina rum och dyker upp när det vankas mat 🙂
Efter dålig nattsömn så rådde jag om mig själv igårikväll med lite småttochgott från månadens Goodiebox. Precis vad jag behöver.

Att varje månad få hem en Goodiebox, en låda full av produkter som man behöver, är verkligen ”Happiness in a box”.
Denna gång är temat Drömland. En låda full av det som behövs för att se fräsch ut och känna sig fräsch denna gråa höstmånad. Se utvilad ut.
Varje månad för 199kr får du en Goodiebox med olika teman och produkter, speciellt utvalda av skönhetsexperter och stylister med full koll på alla trender och det vi behöver och gillar.
Värdet på boxen varje månad är minst 750kr men denna månads Drömlandsbox har ett värde på hela 1214kr men kostar ändå bara 199kr.
Du kan säga upp den när du vill. Så ingen bindningstid.

Igår blev det både fot- och ansiktsmask.
Jag älskar att ha mysiga kvällsrutiner. Tända ljus, lägga inpackning i håret, ansiktsmask, måla naglarna och sen när allt är klart bädda ner sig i rena krispiga lakan.
Har du nån speciell kvällarutin? Kom gärna med sköna tips.

Om du blir medlem nu och beställer din Goodiebox så får du den här pärlan på köpet.
Skimrig pärlemorfärgad highlight från Figs&Rouge för att framhäva kindben mm. snyggt att lägga över din foundationkindben, näsrygg samt ovan överläppen. Det gör jag alltid när jag vill bra lite extra fin.
HÄR! Kan du beställa din Goodiebox.
Verkligen en bra present till sig själv varje månad. Unna sig nåt extra. Det kan vi alla behöva.
Kram ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Goodiebox”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, vilket märke är det på ditt ljusrosa läppglans.Tack.

  Svara
 • Det är Clarins. Kram

  Svara
 • Ni som provat, är den här bättre än Glossybox? Eller bara mer av samma.

  Svara
 • Känns lite mer lyxig enligt mig. Kram

  Svara
 • Var har du köpt din gröna tröja? Mycket snygg!

  Svara
 • Hannah du är så himla fin & rolig! Tack för att du bjuder så mycket på dig själv i nya tv-serien!❤️
  All kärlek & styrka till dig!🌟

  Svara
 • Hej fina, jag undrar så vart ditt fina kors kommer ifrån som du har i ena örat, underbart örhänge!! Önskar en Fin kväll. Hls Anna

  Svara
 • Hej Hanna,, vill bara säga att du å din syster är såå himla underbara och er humor är bara bäst,, exakt min smak😁
  Såg andra avsnittet nyss och det som första avsnittet gav mig tårar..ni påminner så mkt om min syster och mig,,tyvärr förlorade jag henne snart 1år sen..kram till er.

  Svara
 • Fina Hannah. Älskar att få följa dig & din syrras galna liv & tack för att ni är så ärliga & härliga , livet som är precis så, ibland upp ibland ner humor gråt skratt , vänskap bråk tjafs men mest kärlek. Älskart. Ni förställer er inte & det gillas extra då många andra bloggare kändisar ofta har en fasad. Men inte du & Maggan ( fint namn då jag själv heter Magdalena )
  Jag är också nyskild , första året & efter en galen tuff & smutsig skilsmässa med två små tjejer . Jag läser din blogg varje dag & följer dig på Instagram. Känns så himla skönt att få höra dina tankar , ångest över att lämna ifrån sig barnen , det ständiga dåliga samvete . Nu har iaf jag mina flickor mer än mitt ex men det är rena tortyren att skiljas med barn. Mycket börjar falla på plats men har ännu dippar & ångest när mina barn är ifrån mig. Hjärtat är halvt utan sina barn & jag tror på riktgt att jag ska sprängas av saknad. Den första dagen är alltid svårast , brukar vara ledsen & orolig & just den första dagen är alltid svart & vit. Hemskt. Kommer nog aldrig att vänja mig , eller blir det någonsin bättre? Så det är fint att få känna igen sig i din sorg & förstå precis. Jag bävar mig redan dit julen så det är mitt ex jul detta år…jag har nyåret. Fy bubblan , får nog sova bort julen tror jag…😢🤦‍♀️
  Så nu har jag också beställt & gått med i Goodie box , min julklapp till mig själv, så tack för tips! För något som vi mammor är värda är lite ego tid mitt i det jobbiga! Mitt nya liv är att jag ska ta hand om MIG också inte vara vara mamma på heltid ensam . Tror stenhårt att mär vi mammor bra så mår våra kids bra också , ringar på vattnet helt enkelt. Heja oss alla därute som kämpar på!
  Önskar dig all kärlek fina Hannah , du är galet snygg i din nya frisyr ❤️❤️

  Svara
 • Nu har jag sett de två första avsnitten av er tv- program och jag ska ärligt säga att jag hade inga förväntningar, när jag ser på serier så sitter jag ofta med candy crush samtidigt för att få lite sega stunder att gå.
  Era avsnitt, INGET candy crush! Herregud det är så äkta, fint och skönt att se på er.
  Så härligt att se dig vara helt ärlig med att livet suger, du orkar inte öppna räkningar, du vill vara med barnen, men samtidigt ser man hur rolig du är mitt i allt.
  Jag ser verkligen fram emot resten av avsnitten och hoppas redan nu att det kan få bli fler säsonger 🙂

  Svara
 • Grymt jobb ni gör, du och din syrra!! Världens bästa serie gör ni också!! Ni har antagligen också era demoner att brottas som många andra, av olika anledningar.. så härligt att få ta del av er vardag, även om jag förstår att det bara är en liten liten bråkdel, och det mest privata inte ens kommer med! Roligt hur som helst att ni fått göra en reality! Och jag som är i samma ålder som er har ju hängt med er sedan -98 då glansdagarna var. Vilken resa ni gjort och vilken upprättelse jag tycker ni fått i och med att ni visar vad starka ni är!! Både tårar och glädje i serien, precis som i verkliga livet!!!

  Svara
 • Er serie – helt underbar! Vilket team nu är, du och Magdalena! Och som jag känner med dig, och känner igen mig i dig! Går också igenom en skilsmässa, har också fyra barn. Man tänker ”det här går ju inte” men precis som du säger, på något vis löser man ju det ändå! Får styrka av dig fast jag förstår att du också har det tufft. Och så roligt det där med räkningarna! Jag gör likadant, trodde jag var ensam om det. Släpar runt på en bunt oöppnade och öppnade kuvert i väskan i veckor i hopp om att kraft och tid ska infinna sig! Man orkar ju liksom inte deala med praktiska ting mitt uppe i eländet. Stor kram <3

  Svara
 • Håller med alla som skrivit att programmet är superbra, älskar att ni verkar så äkta och inte förskönar, som är så vanligt i både TV och i sociala medier. Jag hoppas att du får en fin helg, regnigt och blåsigt, och dags för hemmamys.
  Här hemma blir det brödbak och titta på serier.

  Svara
 • Men det är något som kostar oss som läsare. Ni får det gratis för att visa detta… Ibland önskar man att man vore känd åh kunde välja mellan erbjudanden men ändå nej.

  Svara