Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | november 8, 2019

Glitter

Hej min vän. Hoppas du mår bra.
Jag kom hem från syrran nyss. Vi filmade en grej idag.

Nu ska jag snart ta helg och fira Jessica som fyllde år i lördags.
Ska bjuda henne på Hamburgerbörs ikväll och se Ola Salo.
Ska vara riktigt bra har jag hört.

Men först en stor kaffe och lite jobb som jag måste beta av innan jag drar på mig nåt glittrigt och glatt och far och hämtar Jessica.
Vad gör du ikväll?

Hur glad blev jag inte nu när det ringde på dörren och jag fick denna vackra bukett. Tack bästa! Det är vi som är glada att få jobba med er på NENT.
Får fira grymma tittarsiffror också. Tjohooo 🙂
All Kärlek ♥️


5 kommentarer5 kommentarer om “Glitter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klart man vill titta på erat program, ni har humor,och man får skratta lite, det är viktigt. .och du verkar vara en så fin person, ödmjuk och snäll..det kommer man långt på, ha en trevlig helg…kram.????????????

  Svara
 • Ville vara säga att jag blev alldeles varm i hjärtat av att titta på er serie. Det är inte så ofta något berör på det sättet. Dels blev jag själv glad av era skrattanfall, det är som balsam för själen att se /höra två stycken som har genuint roligt tillsammans. Älskar det! Dels uppskattar jag så mycket att du Hanna vågar visa sorg, saknad och besvikelse över att livet inte blev som det var tänkt. Ibland är allt förjävligt, men det kan också ge hopp när någon vågar visa det. Ibland sitter vi alla i samma skitbåt, men vi dela på årtagen. Eller, ja konstig liknelse kanske. Ni visar upp en vardag som känns väldig på riktigt. Lång ifrån yta o plastighet, men ändå underhållande. Känns som jag hängt med mina bästisar ett tag när jag kollat på er. Tack!

  Svara
 • Ola är grym!!! Så himla bra!!! Hoppas ni får en trevlig kväll!

  Svara
 • Nått glittrigt säger du, ÄLSKAR GLITTER, ju mer glitter desto bättre????
  I tidigare inlägg så har jag sett att du har på dig ett par silverbyxor och jag undrar vart dom kommer ifrån?
  Det passar ju in på mig????
  Hoppas Ola Salo var bra!
  Kram Sussie

  Svara
 • Så fint me att du visar oändlig sorg i skilsmässan precis så är de! Och chock faktiskt, kropp o själ går i chock- faser. kram , fina syrran o hennes familj förstår förlust- men vilket pris dom fått betala.

  Svara