Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | november 10, 2019

Skönhet inifrån

I samarbete med Oslo skin Lab
Hej min vän. Hoppas helgen gjort dig gott.
Jag har haft en fin helg med vänner och familj. Igår var det verkligen en extra guldkant då jag var med när mamma tog emot ett pris. Ska berätta mer om det.
Känner mig iaf glad och vid gott mod. Utvilad och fräsch. Redo för en ny vecka och roliga jobb.
Fick höra häromdagen att jag strålade. Att jag såg yngre ut. Man tackar. Inte mig emot 🙂
Jag är noga med att ta hand om min hud. Rengör, använder serum, skyddar mig med hög SPF när jag är i solen. Allt på ytan men även inifrån.
Du vet ju sedan tidigare att jag länge använt Oslo skin Lab The Solution. Kollagen i pulverform.
Jag blandar det med citronvatten varje morgon. En bra rutin.

Boostar min hud inifrån inte bara med hjälp av krämer och serum på ytan utan också inifrån kroppen.
Kollagenpulvret i The Solution innehåller 100% hydrolyserat kollagen, helt utan tillsatser och smakämnen.
Om man regelbundet tar detta så minskar rynkor och celluliter samt att den ger tillbaka mer av hudens naturliga elasticitet. Det finns studier på kollagenpulvret som varit placebokontrollerade och visat tydliga resultat på att rynkdjupet i genomsnitt minskade med 20%. Mer om studierna kan ni läsa här: https://www.osloskinlab.se/stories/solida-studier/
Jag vill iaf behålla en fin hud så länge som det går.
Efter 8 veckors användande ser man märkbart resultat. Och det håller i sig så länge man fortsätter.
Så bra också att man slipper tänka på att beställa och att den där härliga asken kommer i brevlådan varje månad. Alltid ett fullt paket redo.

The Solution är den bästa lösningen enligt mig och vi vet ju att skönheten kommer inifrån 🙂
Bli medlem du också och ta hand om din kropp inifrån. Nu får du 65% rabatt om du signar upp dig via min länk nedan eller använder koden HANNAH.
HÄR! Kan du beställa ditt kollagenpulver från Oslo Skin Lab.
Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Skönhet inifrån”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, Tror verkligen inte på såna här ”mirakel” då hade det inte varit några rynkiga människor kvar i världen, alla hade haft lyster:).
  / Susanne

  Svara
 • Förlåt, men det syns tydligt jämfört med tidigare oredigerade bilder i dina blogginlägg (samt bilder från media) att du har använt något bildredigeringsprogrm för att släta ut huden och redigera bort rynkor du har. Och då syftar jag verkligen inte på att det skulle vara ågot negativt med ditt naturliga utseende. Du vglet vacker., med otrolig karisna.
  Men varför manipulera bilderna så? Väldigt synd, då du är så naturligt vacker och läsare gärna köpt produkterna ändå. Lite jävla anamma fortsättningsvis med självförtroendet, Hannah! Kom igen! ❤
  Jag hoppas att det här inlägget vågar publiceras.
  Kram Sara

  Svara
 • Jag blev rent ut sagt förbannad när jag ser att du lagt nåt filter för att ta bort alla små rynkor. Sen ljuger du om att det är den skiten du gör reklam för som gjort jobbet. Du kallar dig kristen och ljuger folk rakt i ansiktet,

  Svara
 • Ja tyvärr har du inte gjort bilderna så bra med filtret, tydliga skuggor och vem tror på sånt… sen undrar jag varför ska man se yngre ut? Är utsidan viktig?.

  Svara
 • Jag tycker alla fall du är jättefin, med eller utan smink, eller creme, mår man bra av det, så varför inte, du verkar va en go person, det räcker för mig alla fall, alltid finns det nåt att haka upp sig på…..kram.

  Svara
 • Du har väl alla möjliga injektioner i ansiktet. Ser ut som att du har fillers. Sen har du ju förstorat läpparna, brösten, dragit ut tänderna o ersatt dom med låtsaständer. Så du verkar ju vara positiv till alla möjliga ingrepp. Du känns inte som nån som nöjer sig med vitaminer och pulver liksom. Taskigt att lura följarna att det är detta ”magiska” pulver som håller dig ung. Hur länge ska du göra reklam för denna skit? Ständigt ska vi kvinnor vara missnöjda med vårt utseende och förbättra det för att duga.

  Svara
 • Det här är samma Sara som skrev inlägget ovan under samma namn.
  Nina: Hannah är en vuxen människa. Eventuella ingrepp eller skönhetsbehandlkngar är HELT upp till henne själv att ta ställning till. Hon (eller någon annan, oavsett kön) har ingen skyldig gentemot andra att avstå behandlingar.
  Jag ser ALDRIG kvinnor (eller män för den saken) kommentera mäns tatueringar, trots att det är ett betydligr större ”infrepp”. Och det är betydligt fler män som har tatueringar än kvinnor som valt att förändra något i sitt utseende. En stor tatuering kommer aldrig att få bort helt med laser. En pytteliten tatuering (t ex ett namn på handleden som en del nämnt här) är både väldigt dyrt och smärtsamt att ta bort. En stor tatuering kommer som aldrig att gå att ta bort helt och även om man ger sig på ett försök så handlar det om summor över 50 000 kr.
  ”Systerskapet” är inte mycket till systerskap om man ger sig på sina medsystrar och hackar på deras utseende. Det är så många bittra kvinnor här!
  Hannah – skit i dem! Jag kan inte föreställa mig känslan över påhoppen du och din syster fått i 20 års tid. Det måste vara oerhört sårande.
  PS. Det är två helt olika saker jag tagit upp i mina inlägg.

  Svara
 • MEN.. är det verkligen så som flera skriver, att bilderna är redigerade!? 🤔

  Svara
 • Men fina Hannah! Vi behöver inte konsumera mer. Kram

  Svara
 • Hej Jag undrar vad det smakar ??

  Svara
 • Ingenting 🙂

  Svara