Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:38 | november 11, 2019

Nisse flyttar in

Hej vacker. Fy för fasen vad trött jag var imorse. Som en stor tung degklump eller mer betongklump. Kunde knappt öppna ögonen eller förmå mig att kliva upp. Men det var bara att tag i dagen och klumpen och stiga upp. Och upp kom jag efter en stund av snooze.
En dusch och en kaffe senare var jag pigg. Alltid svårt precis när man vaknar och måndagar är alltid värst.
Jobbmöte, läkarbesök, utvecklingssamtal med ett stycke större barn och dagen flöt på.


Passade på att storhandla på väg hem men ställer mig frågande till den griljerade plånboken 🙂 Är det bara i Sigtuna man griljerar sin plånbok?

En sån här liten sak följde med hem också. Tänk hur glad en sån här liten sak gör mig. Är helt pirrig över tanken att sätta upp denna tills tjejerna kommer i helgen. Här börjar julen tidigt och Nisse flyttar in.
Kram ♥️


18 kommentarer18 kommentarer om “Nisse flyttar in”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har haft en sån liten Nisse i några år nu och det är sååå mysigt, fascinerar både stora och små! Ett år hade han paket till barnen utanför sin dörr, det var ju mysigt♥️

  Svara
 • Vad är det för julsak du har handlat? Förstår inte riktigt bara utav bilden. Känner mig trög 😉
  Jag har idag bloggat om den tråkiga utveckling som sker i Sverige just nu. Vad ska vi göra??? Man känner sig så maktlös.
  Många kramar till dig fina Hannah!

  Svara
 • Haha, förpackningen kallas plånbok, kan innehålla skinka, rostbiff, kyckling, salami, ja allt som förpackas på det sättet, i en plånbok. 😃

  Svara
 • Då fick jag en förklaring på det 🙂 Tänkte det skulle stått pålägg. Griljerad julskinka som pålägg. Men så klart var ju plånbok bra förklaring på dessa förpackningar 🙂

  Svara
 • Jag har också en Nisse som bor hos mig. Första julen han flyttade in så slutade det med att han blev permanent boende hos mig. Jag tyckte det var så tråkigt att han skulle flytta till en julkartong efter julen och ställas undan. Så nu har han sin lilla dörr i hallen. Det är mysigt och alltid någon som tycker det är roligt att se.

  Svara
 • Vi kommer oxå ha en sån Nissedörr! Kommer er Nisse oxå göra massa bus? Googla nissebus för kul inspiration! Kram

  Svara
 • Underbara Nissedörren min dotter har flyttat hemifrån men jag har tamigtusan sån lust att sätta upp en i alla fall tycker det är såå gulligt

  Svara
 • Hahaha. Plånbok. Det va kul😂.
  Visst e det mysigt m lite julgrejer. Kram

  Svara
 • Nissedörren är så söt!
  Din tröja är både snygg och gosig. Gillar.

  Svara
 • Åh vad mysigt med ”nissehus”, mina är för stora för det där nu. Måste berätta om vad min bästa kompis mamma gjorde varje år. Hon satte upp julkrubban, bara krubban till en start alltså, sedan dök det upp en figur för varje dag man närmade sig jul och på julafton kom så Jesus och hon tände en stjärna vid sidan av krubban. Jag sprang till min kompis varje dag ( vi hade sällskap till skolan) och det var superspännande att se vilken figur som tillkommit och så berättade hennes mamma en liten historia om den figuren.
  Så fint sätt att få lära sig att julen handlar om Jesus och inte bara tomtar och klappar trots att man inte har ett ”tvättäkta kristet hem”…ett härligt barndomsminne verkligen😊
  Kraaam

  Svara
 • Åh så fint ♥️ Kram!

  Svara
 • Jasså,haha ..jag trodde att det stod plånbok på bla.skinkpaketen för att det var plånboksvänligt dvs.billigt.

  Svara
 • Ja, måndagar inte roliga. Särskilt inte när man vet att det är 4 tidiga morgonar kvar och sedan rullar det på, vecka ut och vecka in…….iväg kl 07 och hemma efter 17. Tur att jag arbetar inom vården för läkarbesök skulle jag inte hinna med 🙂

  Svara
 • Hej, jag har en liten fundering. Hur gör ni med skolan? Med tanke på att ni har varannan vecka. Går dom i skolan i Sigtuna varannan vecka?

  Svara
 • Jag har rest till Spanien varannan vecka i ett år. Men nu åker jag dit 10 dagar i månaderna och flickorna kommer till mig i Sverige en långhelg varje månad. Mycket bättre och inte så vidrigt jobbigt att resa hela tiden. Så vi har halva tiden men inte varannan vecka. Dom går i skolan i Marbella.

  Svara
 • Hej
  Vill bara säga att jag verkligen gillar din blogg. Har följt dig många år nu och kommer inte att sluta.
  Kämpa på allt kommer att lösa sig ! Undrar också var köper man Nisse hus vill gärna också ha ett !
  Kram Åsa

  Svara
 • Vad kul Åsa. Tack! Den har jag köpt på Rusta. Kram

  Svara
 • Åh vad gulligt Sussie😊👍❤

  Svara