Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:05 | november 16, 2019

Last Christmas

Hej min vän. Hoppas du har en fin helg.
Jag och barnen hänger mest hemma och myser och mår bra av att vara tillsammans.

Mina 💕
Igår lekte Vida med Julia och Liv följde med mig in till stan på ett par möten och sen tog vi en tur till MOS.

Vi blev bjudna på tacos hemma hos EwA igår och hade en trevlig och god kväll.

Goa ungar.
Liv har klagat på att hon har svårt att läsa och se bokstäver utan att anstränga ögonen.

Bokade tid hos optikern i Sigtuna idag och hon fick en ordentlig undersökning. Hennes ögon och syn var väldigt bra vilket var skönt.

Själv höll jag ställningarna i butiken när Livs ögon undersöktes 🙂
Vill så gärna gå på bio. Perfekt bioväder ju. Jag och Liv vill se den här filmen…

Last Christmas.
Men tror dessvärre att Vida är lite liten för den och inte delar min och Livs önskan i detta. Verkar vara en sån där riktigt härlig Feel-Good-film. Sån som man blir glad och kär av 🙂
Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Last Christmas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åå vill också se den!! Men med en ettåring hemma blir det inte mycket bio.. man får liksom prioritera sina dater/barnvaktstillfällen. Min syrra var o såg Peter Jöback-filmen den var jag också sugen på men hon sa att man kan vänta tills den går på tv typ nästa jul så det var ju positivt.. 😅

  Svara
 • Åh älskar att titta in & läsa din blogg Hannah. Den är så ärlig & precis som livet är. Upp & ner lycka & sorg skratt & gråt , livet. Du & jag är i en lila situation med en jobbig & tuff skilsmässa bakom & så har vi två tjejer mina är 7 år & 4 år. Olivia & Mollie heter tjejerna. Jag får tröst av din blogg i att jag inte är ensam om ångesten när kidsen ska åka iväg till deras pappa. Kommer man någonsin lära sig att leva med den ångesten ? Blir den någonsin bättre? Nej säger till alla jag känner & mina vänner att skilsmässa med barn är helvetet på jorden. Fy vilken sorg vilken ångest !!
  Men du är så fin Hannah både som mamma medmänniska & kvinna. Du krigar på. Precis som jag gör. Den kärlek man känner & den oro över barnens väl kan nog alla mammor skriva under på!
  Ta hand om er & var precis som du är vackra kvinna ❤️

  Svara
 • Jaaa, den verkar mysig, typ Love actually🥰 Skulle dock gärna göra nåt åt hennes utväxt, antingen eller, inte mittemellan 😂🤣😂🤣
  Kram kram!

  Svara
 • Fina Hannah å så underbart att få följa dig och din syster i er serie, mycket igenkänningsfaktor som 42 årig mamma med en 10 åring och en 7 åring:-). Jag undrar så vad ditt fina örhänge med korset kommer ifrån. Önskar en Fin söndag. Hälsningar Anna

  Svara
 • Hej Hanna ska flickorna bo i Sigtuna nu ??? Kram

  Svara
 • Dom flyttar hem till mig nästa år, sommaren -20.

  Svara
 • Den är underbar!!! Filmen alltså. Men riktigt sorglig med så glöm inte näsdukar. ♥️

  Svara
 • Och jag som gråter så lätt. Får ta med en hel toarulle. Kram

  Svara
 • Gott med tacos! Tack för filmtipset 🙂

  Svara
 • Så skönt o höra att ni läser boendefrågan för barnen så fint. Vi som läser vet ju inte inte allt o det vore ju konstigt.
  Sommaren 2020 kommer pappan att bo i Sverige sedan?
  Ha det så bra Hannah🙂

  Svara
 • Önskar dig fina Hanna en bra vecka🧡

  Svara