Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | november 18, 2019

Fantasi

God måndag vacker. Hoppas din helg har varit fin.
Idag far flickorna tillbaka till Spanien. Alltid lika jobbigt men vi har maxat tiden tillsammans. Hittat på mycket skoj men också bara tagit det lugnt.
Dom sover fortfarande. Låter dom göra det ett tag till medan jag dukar fram frukost och dricker kaffe.
Jag lovade att ligga i mitten mellan dom för dom ville somna på varsin arm igår.
Har inte sovit en blund känns det som. Bara fått njursparkar och slag i ansiktet från båda håll. Men det får var värt det. För sen blir det bara jag i min stora säng och då kommer jag sakna det… iaf att ha dom nära. Bruten näsa slipper jag dock 😉
Igår var vi på Novahs kalas på andra sidan stan. Det bjöds på mat och rullskridskoåkning på Rollers n Bowlers. Så skoj för barnen.
Jag med min lusfobi var inne i varenda affär och frågade efter hårnät att ha under lånehjälmarna. Fanns ingenstans så det slutade med att jag stod och sprayade alla kalasbarnens hår med preventspray 🙂

Bästisar.

Linn och jag.

Grattis fina stjärnan Novah.

https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/11/img_3467.mov
Vi har redan satt igång med julen här hemma. Vi smygstartade för jag vet inte om flickorna hinner hit igen innan jul. Så mycket i skolan med Lucia mm.
Men det är ”min” jul och vi ska fira den alla barnen och jag i vårt hem.
Granen ska bli en fantasigran i år. Jag har alltid haft olika teman och färger. Tycker det är så kul och nu har det smittat av sig på tjejerna.
Vi har hittat många knasiga pumlor och fler ska det bli.

Ska på jobb i London i veckan och där kommer jag nog kunna hitta massor av roliga pumlor och juldekoration.


Den här är ju bara så fin. Lyser och glittrar på Livs rum.
Igåreftermiddag lekte Liv med sina kompisar och jag och Vida myste i soffan och tittade på nya julfilmen Klaus på Netflix.

Den var sååå bra. Jag grät i vanlig ordning. Gråter alltid till film särskilt om det är en tecknad barnfilm med fint budskap.
Ha en fin dag nu och var rädd om dig.
Kram ♥️


36 kommentarer36 kommentarer om “Fantasi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har hört att det ska finnas någon affär ENBART med christmas decorations i London – vet bara inte var, så googla!

  Svara
 • Åhhhh! Här ska googlas 🙂 Kram

  Svara
 • Så mysigt att gå på bio. Helt annan känsla än att titta på dator eller TV. Vi var och såg Ella Lemhagens nys film med bl a Peter Jöback i huvudrollen, Jag kommer hem igen till jul. Den var faktiskt väldigt bra och med ett tydligt budskap. Ändå fick man sin dos av julglitter och mys. Klart sevärd.
  Ha en fin vecka. Tänd många ljus, både ute och inne, och mota bort grådasket.
  Kram

  Svara
 • Lustigt, min tidigare kommentar kom inte med.
  Kram

  Svara
 • Helt underbart att du körde preventspray innan! Jag har också förbi för löss och magsjuk. Nu när magsjuka härjar så har jag en flaska klorinmousse i varje badrum för att kunna sanera snabbt. Usch och fy 🙁

  Svara
 • haha, förstår din känsla med lånehjälmar men löss överlever inte speciellt länge utanför håret, de smittar mest när de hoppar huvud till huvud när man slår ihop håren, så som tur är rätt liten chans via hjälmarna.
  Men bättre ta det säkra för det osäkra förstås.. 🙂

  Svara
 • Hej🌺 så fin tomtelykta med snö i…vart säljs den Hanna?

  Svara
 • Den kommer från Drömhuset. Så fin! Kram

  Svara
 • Härligt att du säger pumlor och inte julkulor.

  Svara
 • Så fina dina julgransprydnader är. Spindermannen speciellt. Du och dina barn kommer att ha det så hemtrevligt med erat julpynt.

  Svara
 • Hej fina Hannah, skulle du vilja ändra texten så den inte är så svag o svårläst? Har ju följt din blogg sen Bloggfamiljen, men synnedsättningen gör att jag har problem att läsa. Bilder kan jag inte se tyvärr, men du skriver så vackert, så vill inte missa texten🙏 Önskar dig o tjejerna en fin måndag, detta trots att de ska åka tbx t Spanien. Vet du vad? Allt kommer att bli så bra för er alla! Kramen får du såklart❤️

  Svara
 • Fina EvaChristina, jag har bett teknikkillarna fixa texten för länge sedan. Ska be som göra den ännu bättre direkt. Jag är så ledsen för din skull. Finns det inget man kan göra? 😞 Jag vet att du följt mig genom åren, du har många gånger varit ett så fint stöd och jag uppskattar dig mycket ❤️

  Svara
 • Dina knasiga pumlor påminde mig om en jag hittade förra året. Det var en turkos bläckfisk med olikfärgad ljusslinga runt tentaklerna.

  Svara
 • Hoppas din systers otaliga sms har nåt dig.

  Svara
 • Jadå. Ibland hinner man bara inte svara inom två minuter.

  Svara
 • Köpte min på Coop förra året fanns även på Rusta.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Va förbi Rusta igår som hade många roliga pumplor såsom unicorns mm.
  Förstår att du ser framemot er jul igår när ni får vara tillsammans❤️

  Svara
 • Du måste gå på Liberty’s julavdelning när du är i London. Tror du kommer gilla den.

  Svara
 • Det ska jag genast kolla upp! 💗

  Svara
 • Jag undrar var du köpt de fina bokstäverna? Är de också ”julkulor”?

  Svara
 • Det är bokstäver som lyser. Finns på Rusta i rött, guld och silver. Fint att ha i granen och sen på bokstav på barnens dörr. Kanske inte dom storas dock 🙂

  Svara
 • Hej Hannah
  Ett annat tips angående juldekorationer från London är affären paperchase, de har mycket julsaker 😊 och de har en bra hemsida också http://www.paperchase.co.uk
  Julaffären som nämndes i en tidigare kommentar har tyvärr stängt sin fysiska butik i London men om du söker på the christmas shop london så borde du få upp länken till deras onlinebutik.

  Svara
 • Tack Annah 🙏🏼

  Svara
 • Hej 🌹
  Är en 57 årig norrlänning som tycker om dig
  Jo du är snygg och känd men känner nåt är fel.
  Måste en kändis som du bli ihop med en annan kändis
  Verkar inte funka 😟
  Provat träffa en vanlig ”svenson” ???
  Kanske de du behöver ??
  Hoppas att du får de bra
  Skickar 🌹🌹🌹 till dig

  Svara
 • Älskar att du kallar de för pumlor – norrländska som jag är så har jag alltid kallat dem för det ( vet inte om det är typiskt norrländskt ). men då glor alla på mig som om jag vore dum i huvet 🙂 ( bosatt i Stockholm ). Ha en fin dag!

  Svara
 • Tack snälla Hannah, lika go o rar alltid! Det skulle vara underbart om texten blev lite starkare. Tyvärr finns det inget att göra åt, blir sämre o sämre. Men eftsm jag kan se lite på nära håll, med höger öga, kan jag fortfarande vara på nätet. Det gör mig glad, Kram o livet ordnar sig nog för dig o barnen oxå❤️

  Svara
 • Ikväll nytt avsnitt, måste ses, hoppas det gick bra med din syster, och att inte tidningarna gjort En hörna av en fjäder, det är dom bra på ibland.Dina barn är så gulliga, men den minsta har så söta miner ,och kommentarer, hon är mest lik dig, och den lite större är ju bara pappa, enligt mig alltså..ha de bra, kram..🤗

  Svara
 • Den finns även på Rusta för 149 kr 👍 När jag var där nyligen så fanns den i både rött, vitt och svart, med olika dekorationer inuti. Helt underbara! Jag köpte den vita.

  Svara
 • Oj, svaret angående lyktan med snö var till Agneta.

  Svara
 • Hej Hanna! Vad mysigt och så roligt ni verkar haft. Jag var i London med min syster förra veckan, vår första resa tillsamans sen vi fick barn 🙂 dom hade sååå vackra julgransdekoratiner på harrods som jag tror du skulle älska (inte så dyra faktiskt). Om du får feeling skulle jag bli såå glad om du tittade på mina tavlor som jag ställer ut i london. Dom finns på brick lane gallery, ett coolt område med massa härliga restauranger 🙂 du kan kika på min instagram @qvistart om du vill. Stor kram! /Maria

  Svara
 • Vilka coola julgranskulor:) Här har också börjat pyntas.

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag vill bara säga att det är så roligt att följa dig i ”Systrarna Graaf”, Också roligt att se dina barn i rörligt. Skrattade så mycket när Liv kommenterade din humor
  Kram!

  Svara
 • Tittar på ert program, tycker mest att ni är pinsamma, inte alls som Whalgrens värld, när man ser deras program skrattar man hela tiden. Sorry men det är min åsikt som man måste få ha utan att bli dissad.

  Svara
 • Du är en fantastisk mamma, jag har varit igenom precis det du går/gått igenom, gråter, skrattar..jag hade så gärna hängt med dig någon dag 😊❤️

  Svara
 • Har inte din mamma lärt dig, att har man inget snällt att säga ska man inget säga alls!
  Det är ju knappast H & M som bestämmer själva precis allting i programmet. Mår du bra nu när du fick vara lite elak? Hoppas du vaknar på en bättre sida i morgon!

  Svara
 • Jag har en 3-årig son vars pappa struntar fullständigt i honom och hans behov. Den tid som borde vara den lyckligaste i ens liv har blivit en enorm sorg och besvikelse. Hur överlever man en sådan här sak. Att stå med allt själv och samtidigt förhålla sig till faktumet att pappans behov alltid kommer först? Smärtan inom mig är bland det grymmaste jag upplevt.

  Svara