Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:27 | december 13, 2019

Överraskning

Glad Lucia min vän. Jag for ner till Spanien och överraskade flickorna idag.
Dom hade ingen aning om att jag skulle komma och glädjetjutet när jag överraskade med att hämta på skolan var underbart!

Snart är det dags för det vackra årliga Luciatåget, med alla barnen från skolan, på Apelsintorget i Marbella. Men först måste det skymma och det gör det inte förrän efter kl 18. Härligt!
Kram från oss ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Överraskning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så mysigt för dem, och för dig, att fira lucia ihop! Ha en riktigt mysig helg!

  Svara
 • Hej Hannah
  Vill tacka för ett bra program och ditt Goa skratt
  Önskar er allt gott till era familjer hälsa Maggan också då jag kommenterar på hennes blogg och tackar men godkänns inte 😒
  En stor kram till er alla
  Och God jul och Gott nytt år

  Svara
 • Tack för att du släppte ut kräftorna

  Svara
 • Hej!
  Var har du köpt ditt fina halsband med 3 guldhalsband i ett som du har på dig i er tv-serie? Eller är det 3olika halsband?

  Svara
 • Vill bara säga att du är en så fin människa 😍

  Svara
 • Tack för ett roligt program och att ni delar med er så av er själva, ni är så ”down to earth” och mänskliga ❤️ Blir så glad av er och du har ju härligaste skrattet, smittar liksom av sig 😊

  Svara
 • Åh så härligt… lycka! Njut du fina!
  Måste bara säga att jag Älskar ert program… alltså ditt skratt 😂 Människa vad rolig du är!
  Har följt Maggan i många år… men är lycklig att jag ”funnit” dej… du förgyller numera mitt liv. Tack för det du goa!

  Svara
 • Jag älskar ert program! Helt underbart och även jag skrattade så jag nästan kissade på mig😂!
  Så härligt att höra dig skratta efter din kämpiga tid!
  Ha det fint med dina flickor💖!

  Svara
 • Åh, så mysigt gjort av dig, förstår glädjen 🥰
  Såg lite av luciatåget, så himla söta alla barn var.
  Glädjande att se.

  Svara
 • Tack för ditt härliga och smittande skratt ❤️ Och tack för att du bjuder på dig själv ❤️

  Svara
 • Hej! Jag har spelat in alla program som hittills visats av er serie och ikväll fick jag äntligen tid att titta! Alltså jag bara älskar ditt skratt, jag blev så himla glad hela jag när jag hörde det. Så härligt när ni bjuder på er på det ärliga sätt ni gör. Jag hoppas det blir en fortsättning för det här piggade verkligen upp. Varm kram och trevlig helg.

  Svara
 • Tack för din trevliga blogg! Den ger mig ofta
  en ”feel good” känsla. Önskar dig och familjen en God jul och ett Gott nytt år!

  Svara
 • Ja, dom är så härliga o fina dina flickor, den stora lik sin pappa, och lillan lite mixat, he he hon har så underbara miner hon gör, dom små människorna är guld värda,..och snart är det jul,tjoho……..kram.🕯️⭐🕯️💫

  Svara
 • Hej!
  Jag ville bara säga att jag satt och kollade med min ena son, snart 7 år, på eran serie.
  Han utbrast att du är rolig och han tyckte du kunde gå på hans skola! 😂 jag sa nja, hon är vuxen och har egna barn så hon kan inte gå i din skola. Men det tyckte han du kunde ändå eller vara hans lärare 😊 han log och började skratta när han hörde ditt skratt 🙂 ha det bra.

  Svara
 • Min man man bromsade upp äktenskapsförhållanden med mig, han är mitt livs kärlek, vi separerade han sa att det var över mellan oss och att han aldrig kommer att ta mig tillbaka igen, jag förstod bara att han var kärleken i mitt liv efter Jag förlorade honom. Jag älskar min man så mycket, vi hade två barn tillsammans och jag vill att han ska älska mig men jag vet inte hur jag ska göra det, för så många gånger har jag försökt ringa eller skicka textmeddelanden till honom men han inget svar på mina textmeddelanden och inga samtal från honom på mer än sex månader. Inte säker på hur jag ens kan få honom tillbaka, verkar som om han fortsätter med sitt liv med en annan kvinna.
  Jag läste liknande artikel på en blogg, jag läste en koment från en dam från Sverige som heter Katie Mburgs, hon gav ett vittnesbörd om hur hennes ex återvänder tillbaka till henne efter två års skilsmässa, hon vittnade om att Dr.Oduduwa hjälpte henne med kärlek delaktivering för att få tillbaka ex love. hon lämnade efter kontaktadressen för att kommunicera med Dr.Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Jag skickar också ett meddelande till e-postmeddelandet för att be Dr.Oduduwa att hjälpa mig att få tillbaka min ex-kärlekspartner, jag förklarar alla mina äktenskapsproblem till honom och Dr.oduduwa lovade mig att återvända min ex make inom 3 dagar och 3 natten efter älskar stavning bön aktivering. Jag försöker, jag tillhandahöll alla kärleksförtryckningsartiklar och material som krävs av mig. Två dagar efter ringde min man Aslund till mig på telefon med okänt nummer, han ber om ursäkt och fixar ett datum för att se mig, verkligen vi ser varandra ofta gånger under samma vecka aktiverades kärleksförtryckningar för min räkning, det fungerar till mitt bästa. Jag är glad idag att vi lever lyckligt tillsammans som en lycklig familj. jag är fantastisk. tack vare den här stora mannen Dr.Oduduwa.
  Jag rekommenderar verkligen dessa tjänster till alla som söker tillbaka ex kärlekspartner och kärlek stava för att hitta ny sann kärlek inom en vecka. också magiska stava Talisman ring för att återställa tillbaka förlorat kärleksförhållande, återställa trasiga äktenskap etc.
  kommunicera med Dr.Oduduwa via :.
   {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}

  Svara
 • Vilket underbart skratt du har!Du är så äkta , jätte fin , bra mamma .

  Svara