Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:38 | december 16, 2019

Lucia, Paris och jullängtan

God måndag min vän. Hoppas du haft en fin helg och tredje advent igår.
Förlåt min frånvaro i helgen men jag har myst med flickorna och farit en snabbis till Paris på ett möte med en tidning och kanske ett fotojobb på G. Hann även med en kväll med nöje och skoj innan jag for.
Har iaf haft det härligt vart än jag befunnit mig och känner mig tacksam och glad.
Snart är det dessutom julafton och den ska jag fira med alla min älskade barn i vårt nya hem. Första julen tillsammans där. Längtar efter julaftonsmorgon, doften av risgrynsgröt och julmat, granen med klappar under och att vi är tillsammans. Klart det finns en sort i mig att det blivit som det blivit. Men vi har gjort det bästa av det. Och det bästa är bra nog så länge vi alla är trygga i hjärta och själ.
Lucian i fredags firades likt varje år på Apelsintorget. Du kanske såg IG-storyn jag lade upp.

Sötaste tärnorna och gulligaste renarna.


Små filmsnuttar.
https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/12/img_4449.mov


Kusinerna.
Sen ett tvärt kast till Parriiiii 🙂 Eiffeltornet, löksoppa och Moulin Rouge.

https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/12/fe04f6565fd64b1290c76ea9ed70f54c.mov

Au Revoir Paris 👋🏼
Vad har du för julplaner? Har du köpt alla julklappar? Jag har beställt några enstaka som jag ska hämta ut men annars är jag som alltid väldigt sent ute och lär lösa dom sista några dagar innan själva julafton 🙂
All Kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Lucia, Paris och jullängtan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah det låter som du har haft en jättetrevlig luciahelg
  Jag har ju nästan precis gått i pension så nu har jag all världens tid att fixa o dona. Underbart att få få vakna upp på morgonen och ha en helt
  Orörd dag framför sig. Lite julfix har det blivit. Bakat vörtbröd, grönkål, mandelmusslor och köttbullar. Jag har som du alltid jobbat och försökt att få tiden att räcka till. Nu är barnen utflugna och jämn gamla med dig. Nu är det barnbarn och allt underbart detta ger oss vardagen.
  Hämta på förskolan ibland o bara ta lite fika då och då.
  Önskar dig och din familj en underbar Jul o Gott Nytt År, kram😄🌲

  Svara
 • Klapparna klara men har ångest inför julen. Varannan vecka-mamma som inte har sonen hemma i år så jag vill mest att julen ska passera 🙁

  Svara
 • Vilken härlig skönsång Hannah. Det var härligt att höra. Hoppas du får en härlig vecka❤️

  Svara
 • Vet hur det är..Hoppas din jul blir bra iallafall.I år har jag sonen men samtidigt har man då dåligt samvete när han ej kan va på två ställen samtidigt.Nyår har vi ej bestämt ännu.Kram på dej!

  Svara
 • Vår yngsta dotter har också en sådan rendräkt och hon älskar den. Hon ska ha den på sig när det är julfest på förskolan. Jag ville att hon skulle ha en fin julklänning men nix, rendräkten skulle hon ha.

  Svara
 • Inga klappar köpta Men julköttbullar klar bli en kämpig jul är Arbetslös så det bli inga klappar till mina barn men mina 2 barnbarn Ska jag fixa till❤ Härligt med Paris

  Svara
 • Vad var bäst med Paris tyckte du? 🙂

  Svara
 • Finns mycket härligt, vackra byggnader, nice shopping… men maten är nog bäst 🤩♥️

  Svara
 • Hej jag undrar vad du använder för mascara? Samt om du använder rouge isåfall vilken❤️😘tack för allt bra du gör. Är en inspiration för mig som kommit bort i mitt själv och söker styrka för att orka. Tack fina du❤️❤️

  Svara
 • Tack Jessica. Det glädjer mig att jag kan påverka på ett positivt sätt. Hoppas du hittar styrka och får en fin jul ♥️🙏🏼 Till sminket, jag använder lite olika men oftast mascara från Yves Rocher samt en ny jag hittat från Clinique. Rouge från benefit. Kan lägga upp bild sen 😍

  Svara
 • Sååå fint luciafirande!!! 🌟💫🌟 o härliga bilder från Paris !!
  Hoppas ni får en riktigt mysig jul!!!
  Kram✨

  Svara