Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:06 | januari 4, 2020

The cheez tribe

God lördag vacker. Hasar bara runt här hemma, tvättar och fixar. Jag känner för att städa bort all jul nu. Bort med allt pynt och granen. Men ska vänta tills flickorna far tillbaka till Spanien. Dom tycker det är mysigt att ha kvar allt tror jag.
Ska åka till mamma om en stund och vi tänkte ut och äta och kanske ta en bio lite senare.
Vad gör du i helgen?
Igår kväll låg jag på soffan och hade en skön hemmakväll. Mat och film.

Mina burkchampinjoner byttes ut mot skaldjur och ostbågar.

Ett av mina första modelljobb var en reklamfilm för OLWs ostbågar.

Den blonda i mitten 🙂
The Cheez Tribe.
https://m.youtube.com/watch?v=DKz7rKwxghU&feature=youtu.be
Hittade den på Youtube. Kul var det och gott!
Ha en fin dag.
All Kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “The cheez tribe”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här kom det mer eller mindre upp två stjärnor och en ljusstake… Och jag känner jag mig själv rätt kommer jag titta på dom, störa mig och tänka.. IDAG skall jag ta ner dom…
  Och plötsligt är det april… händer nästan varje år 😉
  Ha en mysig filmkväll!
  Kram

  Svara
 • Ta väl hand om sönerna. Jag känner en tonåring som blev rånad och misshandlad i Sigtuna

  Svara
 • Haha åh den reklamen minns jag 😂

  Svara
 • Vilken nostalgi att se den där reklamen. Ha ha! Lika fin då som nu! ❤️ Mitt julpynt åkte ner på juldagen – då hade jag fått nog. ☺️ Önskar dig en fin lördagkväll! För mig blir det soffan och film. Kram

  Svara
 • Mmmmh…!😋 Skaldjur… en fånig fråga, men vad är det vita högst upp på tallriken??❤

  Svara
 • Julgran och pynt städades bort på nyår bara stjärnor och stakar kvar i fönstren. Ikväll blir det soffan och skaldjur till middag

  Svara
 • Therese – Ingen fråga är fånig.
  Det vita du ser är benfästet på kungskrabba.
  Man äter de långa benen och de säljs oftast tre och tre. Supergott!

  Svara
 • Vad det du??!Jag minns den reklamen så väl! Kul grej.

  Svara
 • Underbara du! Tack 🙏🏻 för allt du delar med oss ❤️
  Alltså idag städade jag bort julen nästan helt , mina tjejer på 8 och 11 tyckte det var ” okej mamma ” , granen klädde vi på Lucia så kändes rätt ändå ! Hade dock oxå väntat på dina flickor om jag var du – så ni fixar ” ihop ”.
  Ps. Ostbågar dippade i i pepparrot- riven – på burk ( blandat med gräddfil ) är wow👏🏻😍att smaska på …❣️
  Kram 🥰

  Svara
 • Tack Vajan!❤🙏 Aldrig fått ynnesten att äta kungskrabba, visste inte det såg ut sådär. Men det ser ju så ruskigt mums ut!
  Tack för ditt svar!🤗

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jo jag minns den reklamen! Visste inte att de var du som var den snygga blondinen! Har provat en ny smak från OLW ett av deras natur chips: Chilli & Créme fraiche… Den är jätte god om du gillar lite styrka… Ha en bra dag! Alltid diggat dig i åratal! En lite cheesier kommentar…hehe!
  Kram Dennis

  Svara