Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:33 | januari 5, 2020

Måla min wic

Hej vacker. Hoppas helgen är lugn och skön eller rolig och vild 🙂
Här är det mest bara lugnt och skönt.
Jag var på MOS med mamma igår. Strosade runt och gick på bio.

Alltid mysigt att vara med mamma ♥️
Annars Jag har målat golvlister i ett förrådsrum som ska bli en schysst walk in closet, tvättat och åter tvättat… alla lakan, handdukar och kläder efter fullt hus och resor. Har en förmåga att aldrig packa upp mina väskor.

Typ så här 🙂
Det kommer bli så bra det när det här sunkiga rummet förvandlas till en WIC.

Måla måla måla.
Om några timmar ska jag hämta Peter och flickorna på Arlanda.
Ska bli så mysigt!
Lite senare kommer även ett kärt tips från mig här på bloggen samt IG story. Så håll ögonen öppna.
Kram ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Måla min wic”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad duktig du är och hur roligt är det inte när din WIC är klar! Jag har också ett rum som ska en fin WIC har rensat ut en massa kläder som jag inte använder så där ska det oxå målas😃kram till dig

  Svara
 • Hannah, du verkar vara en vacker person inifrån och ut! Hoppas att du känner dig tillfreds och mår bra efter allt elände med skilsmässa och sjukdom. Det verkar så. Ville bara ge dig en cyberkram och säga att dina inlägg på din blogg som handlat om separationen, hur jobbigt det har varit och hur du ändå lyckats komma igenom skiten har hjälpt mig mycket i min separation. Just nu är det mesta skit, men jag kommer kanske också över på den andra sidan snart. Kram och tack!

  Svara
 • Tack K för dina ord. Det glädjer mig att jag kunnat hjälpa dig på ett sätt. Det kommer nåt gott ur allt ont, som man brukar säga 🙂 Det är fortfarande jobbigt och ibland mkt ångest över att vara ensam i allt från uppfostran och ekonmin och så mycket mer men allt löser sig. Det hoppet håller jag fast vid. Håll i det du med. Massor av kramar och hopp om styrka, hälsa och helat hjärta!

  Svara
 • Nu försvenskar vi WIC till GIG, alltså Gå In Garderob 😂

  Svara
 • Oh yes 🙂 puss 💋

  Svara
 • Tack fina du och stor kram!

  Svara