Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:51 | januari 8, 2020

My person

God onsdag min vän. Hoppas du mår bra. Huvva vilken grå dag det är. Känns knappt som solen gått upp.
Pratade facetime med syrran igår och drömde mig bort. Dom är på Koh Lanta nu. ”Min” ö.
Där var jag, Peter och barnen long-stay tre år i rad. Kan få hugg i hjärtat bara att tänka på det. Längtar tillbaka dit.
Första gången var Vida bara bebis, 6 månader. Alla var så små. Nej, nu kan jag börja gråta. Måste tänka på nåt annat 🙂
Well, hade gärna farit och hälsat på och fått en dos av Lanta och varma minnen.
Igår fyllde två av mina favorittjejer år. Min älskade mamma och Ewa 🥳🎈
Mamma firade jag lite i förväg häromdagen då hon jobbade till sent igår. Men Ewa åkte jag hem till och överraskade med paket och god frukost på RC nere på stan.

Mmmm!
Hon och hennes flickor kom hem från USA i måndags och är så jetlaggad. Det är inte skoj. Så svårt att komma tillbaka till sin vanliga dygnsrytm tycker jag.

Även jag fick mig en present hela vägen från LA. Denna fina mugg. Nu kommer mitt morgonkaffe smaka ännu godare 🙂

Igår kväll låg jag på soffan och tryckte i mig den här. God var den. Har börjat kolla på nya säsongen av You på Netflix. Såg så många avsnitt att jag somnade av utmattning och vaknade mittinatten på soffan 🙂
Nu ska jag fara på ett kul lunchmöte. Hörs lite senare igen.
Stor Kram ♥️


8 kommentarer8 kommentarer om “My person”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sån gullig vänskapsmugg på er två. Härligt att ha sån fin vänskap, att alltid ställa upp för varandra. Har själv precis märkt att i nöden prövas vännen. Den man tror är ens vän finns inte kvar… sorgligt men sant.
  Tack för en underbar blogg, ser framemot resten av året.. med dig och alla andra fina.

  Svara
 • Godmiddag fining ❤️ Jag tycker du ska resa till Maggan o Filip och njuta lite det är du värd tänk så härligt med ☀️🏝🍹ta mig med lovar att jag ska bära dina väskor 🧳 🤩😘

  Svara
 • Du har ju ett bra liv, ändå lider man lite med dig ibland, förstår dig, men det blir nog snart bättre och ljusare väder, och man kan hämta kraft ute o solen, och du har ju fått ett så trevligt hem, och fina ungar, mkt att glädja sig åt, nu blir det ljusare för varje dag, kram.

  Svara
 • Djon Clausen kanske?
  Ni skulle vara ett vackert par 😃

  Svara
 • Hej Hanna!
  Fint att du hedra din far och mor som det står i en känd bok! Vinter version av ostbågar cheez snow balls. Den ser good ut! Ja, det är lätt att fastna i serier på Netflix. Har hänt många gånger. Förr väntade man en vecka på nästa avsnitt. Nu kan du se näst på automatik inom 19 sekunder om du inte direkt trycker för nästa avsnitt eller vill gå ur automatiken.
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • Hahaha jag har uppenbarligen inte fått i mig tillräckligt med kaffe. Jag läste det som ett namn och undrade vem My Person är.

  Svara
 • Ha ha 🙂 inte så konstigt faktiskt. Skål i kaffe ☕️

  Svara
 • Det gör inget det blir de
  ha en bra dag

  Svara