Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | januari 10, 2020

Dansklass

Hej min vän. Allt väl? Har du kommit in i rutinerna igen efter julens alla slappdagar. Eller är du en av eldsjälarna som jobbat när vi andra jäst?
Jag är fortfarande lite uppochner i kroppen. Har så svårt att somna på kvällarna. Ligger vaken till 3 på nätterna och är helt förstörd när klockan ringer. Men det blir nog ordning på det också så småningom 🙂
Blev ju inte bättre av att jag hittade den gamla klassikern Nord & Syd. Kunde inte sluta titta och blev alldeles varm i hjärtat av intromusiken.


Bara lyssna!
Igår var jag i stan på möten och tog en mysig veganlunch med Marre.

Fina Marlene ❤️
Gillar vegetarisk och vegansk mat men jag är nog lite mer en flexitarian. Det går i perioder. Ibland äter jag bara vegetarisk kost men utesluter inte kött helt. Äter iof sällan rött kött men fisk och kyckling gillar jag att laga.
Dagen gick lite i hälsans tecken då det var dags för årets första dansklass. Viktorias syster Helena har en dansskola här i Sigtuna, Sigtuna Dansskola, för alla åldrar och innan jul så bestämde vårt lilla tjejgäng för att börja dansa.
Så en dag i veckan möts vi och kör allt från ballett till heta salsamoves. Så roligt.
Sen kör vi AD (afterdance) en fredag i månaden då vi nog släpper loss extra bra med bubbel i kroppen 🙂

Ewas flickor och Viktorias son satt vid sidan och skrattade åt oss. Men skratta först som skrattar sist… snart blir det shoooow 🙂 eller inte.
Viktoria ska få bebis om några få dagar men hon var med och dansade ändå. Och vigare än vissa andra av oss. Väldans imponerande. Go Vickan!


Så roligt!
Har du nåt skoj du tänkt börja med i år? Eller kanske sluta med?
Önskar dig en härlig fredag.
All Kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Dansklass”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kom ihåg att även äta rött kött..Påminner för att jag själv ätit dåligt med det och mina järnvärden var väldigt låga i höstas..Fick äta järntabletter flera månader..Nu bara en vecka i månaden..Väldigt vanligt att kvinnor lider av detta
  sa doktorn..Kram!

  Svara
 • Åå jag har också kollat på Nord & Syd hela julledigheten! Alltså George Hazard, holy moly vad snygg han är! Och jag har samtidigt lärt mig så mkt om Amerikanska inbördeskriget 😊 Tyckte också introlåten var så fin så sparade ner den på min Spotify 😍

  Svara
 • Hittar Nord och Syd via Viafree med massa reklam 😟. Har du hittat serien på någon annan sida?

  Svara
 • Jag vet. Så irriterande! Tyvärr hittade jag inte heller den nån annanstans:-(

  Svara
 • Jag och min sambo har börjat på buggkurs. Så himla kul! Trodde aldrig jag skulle få med honom.

  Svara
 • Dum fråga… men är det samma serie som går
  på tv 8 varje dag nu? Fins den inte på play i så fall?🙏

  Svara
 • Heter North and South?

  Svara
 • Härliga kaffemuggar☕️…alltid t bredden fulla, gott att veta att d inte bara jag som fyller koppen full☕️…trevlig helg, o njuuut🌷🌷🌷

  Svara
 • Hej, jag har jobbat med dansplanering i min kommun under flera år, och vill bara skriva att ert schema är jättebra. Både vad gäller utbud och framför allt vad det gäller tider! Väldigt bra anpassat efter familjer tycker jag.❤️

  Svara
 • Ja ska flytta till spanien i april ! 🙂 letar jobb nu i sødra spanien. tips mottages tacksamt! kram jennie

  Svara
 • Jag ska börja leva detta år 🙌. För min skull och för min egen lycka. Detta år ska jag framåt oavsett. Mitt ledord blir ” Let’s do this!!”.
  Allt gott till dig & all välgång.
  Kjamar

  Svara